buna ziua!
Sunt profesor titular si pe data de 8 mai ac am terminat CIC-ul.In perioada imediat urmatoare (9-30 mai) am fost in concediu medical, iar de pe 31 mai mi-am reluat serviciul.
La calcularea CO mi s-a spus k venind din CIC nu beneficiez de acesta si ca urmare toata vara sunt in activitate.
Citind legea invatamantului eu inteleg ca totusi ar trebui sa mi se acorde 6,5 zile CO la luna lucrata integral pana la sfarsitul anului scolar.
Este valabil si in cazul meu?
Daca da, cat CO mi-ar reveni ?
(nu k n-as sti sa inmultesc, dar nu stiu cum sa calculez perioada de concediu medical, plus faptul k luna lucrata integral inseamna 30 zile calendaristice)
multumesc anticipat pt raspuns.
CO se acorda proportional DOAR pentru perioada EFECTIV lucrata. In acest caz pt cele 30 de zile.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
scuze k nu inteleg.....
care sunt acele 30 de zile la care te referi??
daca eu merg la scoala zilnic de la 1 iunie pana la 30 august, aceste luni nu se iau in considerare? nu beneficiez de cate 6,5 zile de CO pentru fiecare din ele?
Tinand cont ca la 1 sept incepe un nou an scolar, cu alte zile de concediu incluse, nu vad cand as mai beneficia de zilele de concediu ce mi se cuvin pe aceste luni de vara.
mie asa mi se pare firesc si de aceea ceream un sfat avizat, astfel incat sa pot merge cu fruntea sus la scoala sa-mi cer drepturile.
scuze - am citit gresit. Ai dreptul la nr de zile aferent perioadei efectiv lucrate - acum tu stii cate luni vor fi fiind.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa