Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Lora,parca si tu ai schimbat prefixul in 30+,nu?ca esti inaintea mea cu cateva zile

29+

Bianca Gabriela

Pai am 29 de sapt. si 6 zile... maine am 30 implinite, cica.

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Pai eu zic ca ramane stabilit...ne vedem cu toate cu tot cu BB-i iarna la munte, primavara la salina si vara la Clary la mare.... ...DA?

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna dimineata si o zi placuta si linistita va doresc!

Nu v-am mai scris de multisor, dar eram pe aici...

In primul rand ii doresc lui bebe David multa putere sa invinga lupta ce are de dus, saracutul, am tot intrat pe celalalt topic, sa vad cum mai e...Ma rog la Dumnezeu sa reuseasca impreuna cu Carola, care si ea trebuie sa fie tare, sa nu deznadajduiasca!

Madutza si IONY, felicitari!!!, ce bucurie imensa sa va stiti iarasi gravidute...de data aceasta veti reusi, in iarna veti avea in brate copilasii mult doriti! Speranta si rabdare!

Am vazut ca ca una cate una "abandonam" munca si ne retragem incetisor catre casute...Eu de maine intru in concediu, mi-au mai ramas cateva zile, iar din 30 iunie intru in prenatal. Deci azi e ultima mea zi de lucru . Desi lucrez de acasa, sunt satula de calculator, telefon, stres...vreau sa ma relaxez cu bebe, sa-i pun muzica, sa povestim...Plus ca in ultima vreme am tot avut contractii, simt nevoia sa stau mai mult la orizontala.

Vorbeati de mare, eu a trebuit sa renunt la rezerva din cauza contractiilor, n-as vrea sa se intample ceva cu bebele, ar trebui sa calatorim 5 ore, iar acolo nu stiu cat de in "apele mele" as fi. M-am tot gandit, dar mi-e frica din cauza contractiilor, chiar in ultima vreme atat de preocupata sunt incat zilnic citesc despre copii prematuri, sanse de supravietuire, calculez cat ar trebui sa mai fi luat in greutate bebeul meu...Ii multumesc lui Dumnezeu pt. fiecare zi ce trece cu bebeul in burtica.

A propos de burtica, sau mai bine zis "burtoi", eu am acumulat 9 kg, de la 61 la 70. De-abia ma mai misc.

Denis, baietoiul meu

EMANUEL 28+ AMR 12+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana si Anna spor la treburi!
Neratula teoretic nu ar trebui sa fie probleme cu mersul gravidutelor la mare! Pe mine ma "macina" distanta mare! De la voi e mai scurt drumul! Fain ca mergeti la bulgari!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

si afara ploua, ploua...si e bine ca e racoare...si e rau ca nu mai am fructe si nu pot iesi la piata pentru ca e o balta maaaaare in fata blocului...
Chiar, am schimbat si eu semnatura

Mariuk 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Mersi fetelor de felicitari...dar abia am intrat in sapt. 30, Lora e inaintea mea...ea maine chiar schimba prefixul...ea e prima?!?!?!

Felicitari Lora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui clary

Lora,parca si tu ai schimbat prefixul in 30+,nu?ca esti inaintea mea cu cateva zile

29+

Bianca Gabriela

Pai am 29 de sapt. si 6 zile... maine am 30 implinite, cica.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Socotim rotund..mai sunt doar cateva ore pana maine.

Asa ma iau niste emotii cand ma gandesc ce putin a mai ramas...parca n-as vrea sa o "scot"..la purtator e in siguranta si apoi parca ma si vad..o sa am doua maini stangi..ce bine de cele care mai au un bebe..deja stiti "cum sta treaba".

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

si afara ploua, ploua...si e bine ca e racoare...si e rau ca nu mai am fructe si nu pot iesi la piata pentru ca e o balta maaaaare in fata blocului...
Chiar, am schimbat si eu semnatura

Mariuk 25+

Sa cresteti mari.

Am reusit sa atasez poza.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Pai eu zic ca ramane stabilit...ne vedem cu toate cu tot cu BB-i iarna la munte, primavara la salina si vara la Clary la mare.... ...DA?

Da,da..va astept cu drag la mare!

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Mersi fetelor de felicitari...dar abia am intrat in sapt. 30, Lora e inaintea mea...ea maine chiar schimba prefixul...ea e prima?!?!?!

Felicitari Lora.

Si office, tot maine schimba prefixul.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput