Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (86)
Raspunsuri - Pagina 9
Mari-Mariuk spune:
Cine ma poate lamuri cum pot sa copiez ce ziceti voi si sa atasez ca citat? Ca m-am uitat pe aici si nu am descoperit...
Mariuk
25+
alynta27 spune:
Donna si eu sunt inconjurata de oameni "in nevoi" si cu mari probleme! Deja m-am obisnuit sa-i ignor... M-am consumat o buna bucata de timp, dar acum ma-m calmat!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Cine ma poate lamuri cum pot sa copiez ce ziceti voi si sa atasez ca citat? Ca m-am uitat pe aici si nu am descoperit... Mariuk 25+ |
Vezi ca deasupra textului, dupa PM-ul cu rosu, ai replay with quote, dai click acolo.
Lora, mami de Iustina si

29+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Si office, tot maine schimba prefixul. Lora, mami de Iustina si ![]() 29+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Asa e si Office e printre avansate! Bravo si felicitari!
Nu mai e mult.....sa fie cat mai usoare si linistite saptamanile cu 3....! 

Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
clary spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Cine ma poate lamuri cum pot sa copiez ce ziceti voi si sa atasez ca citat? Ca m-am uitat pe aici si nu am descoperit... Mariuk 25+ |
In bara de sus la mesajul pe care vrei sa-l citezi, unde apar multe butoane,ultimul buton(o foie cu o sageata verde)-reply to quote.
Nu stiu cat de explicita am fost dar nu stiu um sa explic altfel.

29+
Bianca Gabriela
Mari-Mariuk spune:
Gata, am vazut...saru-mana. Pun imediat poze cu rochite si caciulite in album
Mariuk
25+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ana si Anna spor la treburi! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumesc frumos!
Am dat PM la fata cu hainutele,dar din pacate face doar pt ea nu si de vanzare! Si stau prea departe de ea ca sa-mi faca si mie! Ata ete!

Ana
24+
Maia Elena
alynta27 spune:
Puiutza sa vezi cum va fi la 36, 37....in colo! Nerabdarea creste!
Eu mi-am calculat mai bine dupa ecografia de la 24 saptamani(prima de altfel
) si schimb duminica saptamana de sarcina! Cand am mers la control ultima data dr. m-a chemat la 32 saptamani daca totul e ok! Si saptamanile calculate de ea au fost dupa datele ecografice, nu dupa menstruatie! Cica datorita dereglarii hormonale avute nu coincid! Copil e mai mic cu o saptamana jumatate fata de data calculata cu ultima menstrutie! Acum sunt curioasa care va fi DPN-ul! Stiu ca mai aproape se stie cu siguranta dupa starea colului! Urmeaza sa fac analizele!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Pai am 29 de sapt. si 6 zile... Lora, mami de Iustina si ![]() 29+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora mie pe calendar imi iese ca azi am 30 saptamani fix si tu parca ai aceleasi date cu mine. De maine trecem in 30 +!

Tina,
cu
(29+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png