Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***221***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ei bravo! felicitari...nu atat lui Rares cat tzie. ca el se pare ca nu a facut nimic nou sau complicat pt el. parca te aud nu peste mult timp plangadu-te ca nu mai suporta sa il tzi de mana si alergi dupa el in toate directiile

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele, is tare happy. Azi a mers Raresu atat de bine si frumos afara. Singur, singurel...bine, cu umbra langa el. Dar il mai pacalesc si doar ma fac (adica doar il ating de tricou) ca il tin si el tare bucuros este ca are un punct de sprijin.
El inca o data mi-a confitmat ca functioneaza pe principiul "Si stiu, si vreu si pot dar ce atata graba"

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cativ - nu prea ma pricep la intarcare, dar eu ash zice sa bei lichide suficiente ca sa scapi de piatra si pt sani mai bine mulgi 10ml acolo din fiecare.
pt pietre incerca si naturiste. la sor-mea urinosalmul a facut minuni.

bianca - hahahhahahahhahahahhaha. la noi si utza-utza si tic-tac tot "ca-ca" sunt. primul ca la o tonalitate f joasa al doilea la o tonalitate inalta. linkul cu japoneza trebuie sa il deschid dupa alt calc ca la asta s-a bushit placa audio si mai mult ca sigur nu are farmec fara sonor

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

LA MULTI ANI GAZZA

Chatonel tinem pumnii sa iasa bine operatia

Simplyana bubita lu Maia a trecut, cam la 4 zile de la chiuretaj a cazut cojita si acum nici nu se mai vede. La inceput a aratat ca un cosulet apoi s-a umplut cu ub lichid, arata ca o basicuta mica.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

sympliana - si noi a-m avut (si) asa ceva -solutia - lipobase repair de 2-3 ori /zi

chatonel - tinem puminii strasi-stransi

gaza - la multi ani! mamico

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

La multi ani pt Gaza noastra! sa fiti fericiti si sanatosi!Chatonel, va fi bine si te vei intoarce repede-repede la PogoFloric sa vezi genunchi juliti de-acuma!Symlpliana, si a mea a avut asa ceva pe burtica, i-am dat cu afloderm si i-a trecutmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

ARIS si UALI si cine mai vrea la mare pustiu...

Se merge prin VAdu si apoi iesi din sat pe camp si e un drum de macadam (merge orice masina pe acolo, eu am mfost cu un YAris) pana la Cherhana unde se strange lumea sa manance peste. Ideea e ca dupa cherhana mai trebuie mers vreo 2-3 km inspre o unitate militarae merge pe Grindul Chituc, pe malul apei, inspre Delta). Asa sunt vreo 30 si ceva de km de plaja pustie (in stanga e lacul Sinoe si in dreapta Marea Neagra daca va uitati pe harta).

Nici semnal la telefon nu este. Noi am stat asa 4 zile, cand eram eu gravi in vreo 3 luni si vreau sa zic ca de martipana sambata nu am vazut picior de om. Doar sambata dimineata 2 jandarmi.

super! merci Bianca
daca reusesc sa-mi iau macar o zi de concediu (ca nu prea am dreptul deocamdata, abia intoarsa la serviciu..)sigur dau o fuga acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Salutari

Bafta multa Chatonel !
Gaza,La multi ani sanatosi si fericiti!

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CHATO bafta sa te trezesti ca noua.

CATIV sanatate multa si tie.

Fetelor, am dat esemesuri la cine am prins. Maine dupa-amiaza, daca ne ajuta vremea, ne vedem in IOR?
Maine, 17,30, IOR, intrarea cu statuia lui Cuza
Pisik, poate reusesti sa ajungi mai pe seara, ca si Joana va intarzia. O sa o mai sun o data mai pe seara pt confirmare.

Io zic sa ne vedem si daca e innorat si in caz de nevoie ne retragem la o carciuma din preajma. In zona cu cinema Gloria stiu io vreo 2-3 terase misto care au si mese acoperite. Anulam doar daca incepe sa ploua pe bune, da?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MONNVAS, din pacate eu nu pot maine deloc. La 17.00 ar trebui sa mergem cu Ana la dermatolog (zic ar trebui, pt ca nu stiu daca mai e cazul, ca se scarpina de zor in cap, dar acum vad ca i-a trecut, cred ca era de caldura), iar la 19:30 avem bilete la teatru. Asa ca.... o ratez pe JOANNA

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani Gaza si din partea mea !!

_

Mergi la inceput