Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Seara buna.Noi inafara de 5 si 6 iulie,putem oricand sa venim.Papanash,ai vb cumva cu doamnele de acolo sa puna cat mai bine ce am trimis?Iar cu jucariile cu animalute,daca o sa mai ajung in Dragoane o sa ma uit eu,sigur sunt ca i-a luat socrelul si lui Alex.Numai acum cu atatea schimbari si mutari pe acolo nu mai stiu pe unde le gasesc,dar le dau eu de urma...

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Papanash, achtiunea cu ghiozdanele cand are data de demarare?

Voiam sa te intreb daca mai trebuie hainute pentru copiii din spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Eu am deja 5 traininguri, 5 tricouri si pana pe 15 iulie o sa am si 5 penare (pline cu tot ce trebuie). Mai am si noste rochite (cred ca vreo 3). Cui pot sa le trimit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Eu am deja 5 traininguri, 5 tricouri si pana pe 15 iulie o sa am si 5 penare (pline cu tot ce trebuie). Mai am si noste rochite (cred ca vreo 3). Cui pot sa le trimit?

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

Mai asteptam un picut s avedem ce hotaraste Papanash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Inca nu s-a hotarat data cand se poate merge la Ferma?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna seara, dragelor !
n-am facut programare fiindca nu am primit propuneri de la voi, numai cateva. vreau sa spuneti cand anume v-ar conveni, sa fim cat mai multe acolo.
azi si ieri n-au mai intrat bani in cont, dar pentru actiunea asta sunt suficienti.
dupa ce o terminam o incepem pe cea cu scoala.
Luy, ideea e excelenta !
Alex_andra, adica acum esti in concediu sau cum, ca n-am inteles ?
Cricor, imi pare tare rau ca n-o sa poti merge cu noi, dar iti urez sa aveti un concediu minunat, relaxant si sa ne aduci si noua niste energie :)
Miriluta, multumim ca esti alaturi de noi, ai luat niste cadouri super ! O sa-ti dau adresa mea pentru colet.
Ancadragoman, kokiy, Tantizavaidoc, Luminitele, ce ziceti, cand preferati sa mergem la ferma ? si celelate fete, ce spuneti ? poate ne viziteaza si Danielac , ce zici Dani ? Laura, tu nu ajungi in tara in concediu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Papanas,nu ajung anul asta in tara pentru ca abia am inceput munca de trei saptamani iar toata luna august voi avea nepoata la mine si pentru o sapt si pe maica-mea .Cand voi ajunge in sfarsit in Ro am o asa lista lungaaaa de vizitaaaaat!In cateva luni incepem procesul de adoptie al Alexei de catre sotul meu ca aici ai voie sa incepi asta dupa 3 luni de cand ai anuntat la nu mai stiu cum ii zice ce birou asa ca pana anul viuitor avem multe pe cap.De asta nici nu vreau sa raman gravida anul asta ca iese un repezit si-un stresat si la cat e de calm Mousi al meu zice ca nu-i al lui,hihihi! Sapt viitoare iti trimit cutiile .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Alex_andra, adica acum esti in concediu sau cum, ca n-am inteles ?

Da, sunt in concediu, dar plec la tara si ma intorc duminica seara, pe 4 iulie.
Deci sunt indisponibila.
Si ulterior nu ma mai pot invoi o zi intreaga. Pentru mine este o zi intreaga, nu jumatate de zi, pentru ca eu am program de 6 ore, de la 8 la 14. deci, daca stam la ferma pana la ora 13, nu are rost sa ma mai intorc la servici.

Sincera sa fiu, mie mi-a picat destul de prost anularea actiunii, pt ca am pierdut 2 zile de concediu total aiurea.
Pt ca mi-am luat joi liber pentru ferma si apoi saptamana ce vine si atunci mi-am luat si vineri, adica azi, ca sa fac punte, n-avea rost sa vin la servici o zi da, o zi ba.

Dar asta e, nu-i vina nimanui, pana la urma.

Daca va hotarati saptamana asta sa mergeti la ferma, o sa-i las sotului meu punga cu hartia, lipiciul si creioanele, sa treaca pe la tine la servici, sa ti le lase.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Alex-andra,imi pare rau ca ti-a picat rau, ca tuturor dealtfel, faptul ca e vremea asa cainoasa. eu m-am dus la job, cu 1 ora intarziere, chiar daca-mi facusem cerere de concediu, ca sa pot lua ziua libera cand vom hotara ce si cum. punand in balanta disconfortul nostru cu probabilitatea ca actiunea sa fie un esec (nu puteam sa ne plimbam pe-acolo, nu puteam avea actiunile promise, plus, cel mai important, faptul ca nu toti copilasii aveau imbracaminte potrivita vremii reci si ploioase )eu zic ca am luat cea mai buna decizie .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Papanash, achtiunea cu ghiozdanele cand are data de demarare?

Voiam sa te intreb daca mai trebuie hainute pentru copiii din spital?

_
Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

Daniela, o sa intreb la spital daca si ce fel de hainute mai trebuiesc.

Mergi la inceput