Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, prezent si io ! n-am reusit nicicum sa vorbesc asta seara cu dna dir. sa-mi zica ce a cumparat. Am sunat ultima oarape la 20, o las pe maine ca deja e tarziu.
ma ajuta mult sa vad mobilizare in jur. maine fac calculelele si vedem pe ce ne bazam, deja am scos banii din cont si ii dau lui Lumi zilele asta. Plusurile de la job urmeaza sa le trimit la spital, sa vad prin cine. In mod normal sapt viitoare sunt in medical,acasa, deci disponibila pt organizari. Nu pot iesi din casa, insa, copilul e suspect de scarlatina, iar sotul, primitor, e si el in analize :)
dar nu-i nimic, reusim pana la urma !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu i-am luat lui Adi manusi cu 3 lei, din piata. cred ca tot din europa, dar sunt haioase, cu litere, el si le-a ales.
eu zic asa, sa aflu detalii despre ce vor mai primi copiii, caci au mai aparut niste donatori ( o firma care a zugravit asta-vara, mi-a zis dna dir)si apoi decidem ce luam. daca au cumparat manusi, le platim noi, plus plusurile, din diferenta luam fructe si/sau dulciuri. e ok asa ?
(stilul asta smuls/rapid/fara multe pregatiri mi-a iesit intotdeauna la marele fix, neasteptat de frumos, in toate domeniile, nu intru in intimitati :) )
Cricor, asa deci, te aniversezi...in avans iti urez numai liniste si multumire multa, peste tot, peste tot !
ma duc la baietii mei virusati, ca-i ora de antibiotic.
va pup si va multumesc mult fiindca existati !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Cred ca o sa mai strang cate ceva pentru copii
Tocmai am vorbit cu o prietena si o sa organizeze ceva la servici la ea.
Dar mai mult ca sigur ca nu vor fi gata luni, dar saptamana viitoare o rezolvam

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

papanash, astept un semn atunci!

alex_andra, ne auzim la tel ptr luni!

va, sunt sigura ca o sa iasa bine!

Mergi la inceput

any news?

Mergi la inceput

Eu am lucrurile de la mine gata, pregatite.
As mai fi avut si din alte parti, dar din pacate nu le pot strange asa de repede pe cat ne-ar trebui noua.
Eu acum astept un semn de la Alex@Sara(nu mai am telefonul tau, din acelasi motiv pt care nu mai aveam nici telefonul Luminitei2008), daca pot trece pe la biroul sotului dupa plusuri. Eu plec de la servici intr-o ora, deci pe la ora 15 as fi la birou.

So?...

Mergi la inceput

Luminita2008, eu ma pot intalni cu tine oricand, numai sa-mi spui si tu ce program ai si sper ca nu stai pe undeva prin Militari, Drumul Taberei, Rahova
Nu de altceva, dar io stau in Colentina

Mergi la inceput

alex, crezi ca mai poate ajunge sotul tau (sau poate tu direct) cu jucariile la papanash la birou?
caci ea e inca pe baricade, analizele fiului ei au iesit ok.

daca nu, atunci hai sa ne vedem maine dimineata, eu stau in zona Dristor/Nicolae Grigorescu si lucrez in zona Crangasi. ne auzim la tel si stabilim cumva, ok?

in rest, vesti de la papanash: a vb cu dna Directoare, a luat manusile, nu stim inca cat au costat, oricum nu f mult. aflam suma exacta si vedem astfel si cati bani ne raman si luam cate un ou Kinder si, daca mai raman bani, o portocala/mandarina... sper sa ajunga sa luam si cate o portocala de fiecare copil, adica 65 bucati...
dna Directoare a luat si pungute, ca sa punem cadourile.
serbarea are loc joi pe 16, la ora 11.00. ne mobilizam pana atunci cu toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu va sustin de pe margine, fara sa ajut cu nimic ... imi pare rau ca nu pot ajuta si eu serios.
Inteleg ca ajung banii pentru manusi si ceva dulce pe langa. In caz ca nu, sa spuneti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

tuturor.Andra,abia acum am citit ca ai putea trece azi pe la birou,dar din pacate nu am reusit sa igienizez jucariile. Masina mea de spalat da semne ca e pe duca(e in garantie,ca am luat-o extinsa-5 ani)dar pana ma programeaza astia de la service,mai trag de ea cum e,si nu pot risca sa mi se strice spaland altceva decat hainite .Am citit ca sambata ar fi serbarea,daca reusesc pana joi,le trimit la papanash la birou direct.ALta solutie,nu vad,deocamdata.Pupici si sper sa iasa bine totul

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput