Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 25
luminita2008 spune:
ok, alexandra, merci. ai nr meu de tel? parca da, daca l-ai ratacit, spune-mi si ti-l retrimit.
merci
alex_andra spune:
Luminita, mai trimite-mi o data nr. tau pe pm, pentru ca eu mi-am pierdut agenda telefonica (poveste semi-haioasa, la mare, bagat telefonul in sutien, intrat in mare, aplecat dupa copil, cazut telefon din sutien in mare si fugit dupa pesti).
Si in we, dupa ce strang ce am de dat, te sun si vedem cum ne intalnim
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
luminita2008 spune:
nu se mai baga nimeni, macar cu o parere? tre' sa rezolvam azi cu papanash, fiind ultima ei zi la job... si nici nu mai e mult pana pe 16 decembrie...
Alex@Sara spune:
hellou.Niste plusuri pot da si eu,daca e disponibila ANdra sa le preia de la al meu s(h)ot de la birou.Acum merg la magazie sa vad pe und ee sacul si daca trebuiesc spalate,ca ai mei copchii nu sunt fani pkusuri,cred ca de 2 ani le tin in sac in magazie.
Mie imi pare tare rau ca nu am reusit sa mai mergem la ferma,si s-au dus bunatatile ce le-am trimis inainte de programarea din vara.Daca stiam ca nu se mai merge,dupa vre-o luna,le puteam lua si da unui camin de batrani,dar asta este.sanatosi sa fim ca o sa mai facem rost si de altele.pupici tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Cricor spune:
Buna, eu zic ca fructe ar fi cel mai bine. Nu-mi imaginez ca aia mici primesc prea des fructe. BIne si ciocolata cred ca-i binevenita.
Din toate zilele din luna taman 16 a trebuit sa fie ...e ziua mea, nu pot pleca de acasa de ziua mea :(. As putea merge daca s-ar termina totul pana la ora 12..dar stiu de la serbarea de 1 iunie ca e greu sa fie stabilite niste ore foarte exacte.
Pot sa contribui cu ceva bani? Luminita daca faci tu cumparaturile, pot sa ti-i aduc tie, eventual as pute amerge cu tine la cumparaturi..sa-ti tin de urat :)ca de condus nu conduc. Eu am un program foarte aiurea ... sunt libera dimineata.
luminita2008 spune:
ehe, Cricor, ce n-as da sa am si eu un astfel de program ca al tau!
in conditiile astea, nu prea poti sa ajuti, sa'na, la cumparaturi posibil sa-l trimit pe sot (si la distributie, de altfel, vedem), sau merg vis-a-vis de blocul meu unde se va deschide un Plus din clipa in clipa. Bine ar fi sa fie acum in weekend, au preturi mai mici si acum, la inaugurare, sigur vor fi promotii.
zic sa pastrezi banutii pentru actiunea din primavara, ca acum ceva banuti avem.
asadar, strangem ce jucarele avem, platim dnei Director manusile si de restul banilor luam fructe, poate si un ou Kinder?, sa se bucure de surpriza...
cam asta, vedem ce mai spune papanash si daca apare intre timp o zana buna care sa vina si la serbare.....
Cricor spune:
OK, in regula. Daca totusi mai aveti nevoie de ceva bani, sa-mi spuneti.
Papanash zicea ca mai sunt in jur de 600 de lei, sa cumperi 65 de perechi de manusi..cred ca se duc cam toti.
Ai dreaptate, poate ca un ou kinder e mai potrivit, ca are si o mica jucarioara, o sa-i bucure probabil mai mult.
alex_andra spune:
In dragon sunt manusi cu 5 lei, i-am cumparat eu fetitei mele.
din pacate eu sunt singura we asta si n-am nici masina, deci nu ma pot deplasa pana acolo:(
am strans cateva jucarii, din pacate nu prea multe pentru ca am tot dat si am cam ramas cu ce se joaca strict.
dar tot am strans o sacosa
Luni, dupa servici, ma pot opri la servici la sotul Luminitei (Alex@Sara) si apoi sa ma intalnesc cu Luminita2008, sa-i predau toate jucariile.
alex_andra spune:
Intrebare: are cineva pompa de umflat mingii?
Ca am doua mingii, din care una e chiar f draguta, e din material textil,viu colorat, iar cealalta e cu brandul brd si cu semnatura unuia din cei trei 3 care au facut reclama cu brd (hagi, nastase, comaneci).
Numai ca s-au dezumflat putin si nu mai sar foarte bine.
Ma gandesc ca le-ar fi bune sa se joace pe acolo cu ele:)