Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Daca se organizeaza ceva, sunt disponibila si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

haideti, mai fetelor! inteleg ca mai sunt niste banuti stransi, cu siguranta ne mobilizam sa mai strangem si ceva jucarii si rechizite.... ei sigur fac o serbare de Craciun.... deci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna seara, fete dragi !
Din pacate n-am reusit deloc sa iau legatura cu doamnele de la spital, nu mi-au raspuns la tel inainte de Mos Niculae. Maine daca am drum cu masina ajung acolo. La serbare ma gandeam si eu, sigur vor avea.
Timpul liber pentru mine a devenit extrem de rar, de0acasa nu mai prea mai reusesc sa deschid computerul, ca de cand l-am dat pe-asta mic la stat, la program lung, ajungem dupa 19.30 acasa. La job e munca infernala, dar slava domnului ca e, si ca e bine.
Cine ma ajuta la organizare serbare copilasi ? Ma mai pot baza pe cateva fete inimoase si cu un pic de timp disponibil ?
Cricor, Kokie, Lumi, Alexandra ? Tanti Zavaidoc, sa-ti fie de bine plecarea pe meleaguri mai bune, scuze ca n-am mai avut timp sa-ti dau vreun semn, sper ca totul la voi e bine !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

papanash, ce bine ca ai dat un semn, sper sa nu moara actiunea asta!
daca organizarea, respectiv serbarea, se intampla undeva in perioada 21 dec - 23 dec, pot veni si eu. limitat, cumva pana la ora 13, ca sa culeg apoi hunii de la cresa, dar pot.
asa ca, anunta-ne cand iei legatura cu doamnele de la spital, cati bani mai sunt de la ultima actiune, daca mai sunt, si apoi sa incepem sa strangem pachete, banuti si ce mai trebuie.
si sa stabilim cine le strange, nu stiu daca mai poti face tot tu asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

papanash, ajut cu mare placere cu ce este nevoie.

Pe 24 plec din oras, dar pana atunci, in orice zi e serbarea e ok, doar sa stiu ziua si ora macar cu o zi inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor dragi,am vesti bune si vesti rele:
Rea- la Adi in grupa sunt 3 cazuri confirmate de scarlatina
Buna- testul lui rapid de streptococ e negativ, astepta rez de exudat
Rea- pauza de gradi, fara serbarea la care a muncit 2 luni, e posibil sa intre gradi in carantina
Buna-daca intru in medical am mai mult timp sa ma ocup de copiii de la spital
Rea- pot fi purtator pasiv, deci nu tre;sa merg in colectivitate
Buna- avem bani (vreo 6 milioane) pt copii
of, sunt pe receptie si ma bucur ca ma mai pot baza pe voi.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

of, papanash, imi pare rau! Doamne ajuta sa nu ia si Adi si sa nu se inchida gradi, ar fi pacat de serbarea pentru care s-au pregatit atat!
cu doamnele de la spital ai reusit sa vorbesti?
eu zic ca ne organizam cumva si daca nu poti tu, merge una dintre noi sa cumpere ceva din banii astia. si evident, cine mai vrea sa doneze bani, jucarii, rechizite e bine venit!
sa aflam insa exact cam de ce ar avea nevoie si cand e serbarea, ca sa stim cum ne organizam.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu cu timpul si banii stau foarte prost.
Dar voi incerca sa mai adun cateva jucarii.
E posibil sa mai am si cateva hainute, dar sunt de 18 luni, daca sunt ok, sa-mi spuneti.

papanash, imi pare rau pt vestile mai putin bune

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

hello, tuturor!

vin cu vesti de la papanash, care nu poate intra pe forum de la job.

lucrurile sunt cam asa:
- serbarea are lor pe 16 dec.
- directoarea spitalului s-a dus deja azi sa cumpere ptr copii (sunt 65) manusi. spunea dansa ca de asta au nevoie. m-am sfatuit cu papanash si zicem sa achitam noi aceste manusi - voi ce ziceti?
- ne mai raman bani (revin cu detalii si despre suma exacta, trebuie sa verifice papanash daca avem exact 6 mil sau nu) si propunerea este sa le luam fructe (ceva de sezon portocale, mandarine, banane, mere) si eventual cate o cioco - sunteti si voi ok cu asta? alte sfaturi, pareri?

papanash e de luni in medical, nu ne va putea ajuta cu organizarea, dar ma bag eu. revin cu detalii dupa ce mai da draga de ea niste telefoane si pot sa preiau eu lucrurile. iau eu cumva banii existenti de la papanash, cumpar fructe&dulciuri sau ce mai stabilim, pot prelua de la alexandra jucariile (fara haine, sunt oricum prea mici) si le trimit cumva, probabil prin sot, la spital.
papanash mai are niste plusuri frumoase, o sa ia legatura cu dna. directoare sa i le inmaneze cumva azi.

intrebarea de o mie de puncte la care nu avem inca raspuns: cine merge la serbare pe 16 dec? papanash nu poate, la mine la job e nebunie, deci nici eu nu pot, altcineva??? daca nu poate nimeni, asta e, n-avem ce face, trimitem doar produsele si banutii ptr manusi. dar ar fi f frumos sa poata merge cineva care sa ne reprezinte.

in plus, dna. directoare mentine ideea de a-i duce pe kids la Ferma Animalelor, undeva in primavara. sunt sigura insa ca pana atunci mai strangem bani si pentru aceasta actiune, asa ca zic sa 'investim' tot ce avem acum pentru a le face o bucurie de Craciun.

multam fain, astept pareri, implicare si voie buna de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Luminita, eu ma apuc in we sa fac selectie prin jucariile evei.
Hainutele le dau in alta parte, ca am gasit pe cineva caruia ii vor fi bune.
Mi se pare buna ideea cu manusile si dulciuri si fructe.
deasemenea, e buna ideea de a merge la Ferma in primvara, mai bine decat acum, ca e cam frig.
Din pacate, eu nu pot participa la serbare, pt ca, asa cum spuneam si eu sunt cu timpul in pioneze.

Ramane sa ne vedem cumva sa-ti dau cele cateva jucarii pe care le am.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput