Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 23
papanash spune:
am un sac cu jucarii de plus pentru copii, foarte frumoase .
mai am si banii stransi aici, sunt suficienti pentru bilete de intrare si 2 milioane pentru transport. La gradi baiatului meu transportul spre teatru se face cu autobuze RATB, nu cu autocar (ca acum e la o gradi de stat) . O sa incerc sa gasesc asa ceva si pentru Ferma,dar mi-e teama ca o sa mi se spuna ca e in afara Bucurestiului. va tin la curent.
Urez La multi cu sanatate tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui astazi, pitici, parinti si bunici !
Sa va bucurati de orice clipa frumoasa si linistita !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
kokiy spune:
Buna,
nu se mai ingaramadeste nimeni aici ?
Papanash,eu una te-am dat disparuta ...si eu am fost prinsa in multe activitati la job si acasa ...
M-am mutat cu job-ul mai aproape de tine, asa ca te pot vizita mai des sa complotam la ceva actiuni
Promo 50%
danielac spune:
Papanash, ce mai faci? ma bucur ca ai redeschis subiectul...daca oranizezi ceva si e nevoie de hainute si jucarele pot sa iti trimit si eu curand doar sa dai un semn!
ralcat spune:
In primul rand, ma bucur sa te "vad" Papanash. Si sper ca ai trecut cu bine peste perioada incarcata si complicata din ultimul timp. Mi-era dor de tine
Si ma bucur ca ai revenit cu subiectul in actualitate. Cu transport am incercat sa iau legatura cu o firma pe care o stiam in Bucuresti, dar din pacate criza i-a facut sa inchida portile. Pe altii nu-i stiu, imi pare rau.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Buna, nu se mai ingaramadeste nimeni aici ? Papanash,eu una te-am dat disparuta ...si eu am fost prinsa in multe activitati la job si acasa ... M-am mutat cu job-ul mai aproape de tine, asa ca te pot vizita mai des sa complotam la ceva actiuni ****************************** Promo 50% |
m-as bucura foarte tare sa ajungi pe la mine !!! sper sa-ti fie mai bine la noul job.
papanash spune:
citat din mesajul lui danielac Papanash, ce mai faci? ma bucur ca ai redeschis subiectul...daca oranizezi ceva si e nevoie de hainute si jucarele pot sa iti trimit si eu curand doar sa dai un semn! _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
Daniela, eu am sa-ti trimit niste hainute, mici, daca timpul iti permite sa le dai mai departe. sa ma organizez un pic si le pun la posta, pentru copilasii de la subiectul tau si al Laurei.
papanash spune:
citat din mesajul lui ralcat In primul rand, ma bucur sa te "vad" Papanash. Si sper ca ai trecut cu bine peste perioada incarcata si complicata din ultimul timp. Mi-era dor de tine Si ma bucur ca ai revenit cu subiectul in actualitate. Cu transport am incercat sa iau legatura cu o firma pe care o stiam in Bucuresti, dar din pacate criza i-a facut sa inchida portile. Pe altii nu-i stiu, imi pare rau. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu Eu |
multumesc mult !!! se simte din ce in ce criza si la noi,firmele mici intra-n insolventa. Eu mai incerc. Insa, daca nu gasim si nu gasim, facem o alta activitate frumoasa copiilor, ma gandeam si sale ducem o trupa de teatru acolo la centru, fetele care au fost acolo stiu ca au o sala mare care se preteaza la astfel de activitati.Sau poate mai aveti voi alte idei.
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
Daniela, eu am sa-ti trimit niste hainute, mici, daca timpul iti permite sa le dai mai departe. sa ma organizez un pic si le pun la posta, pentru copilasii de la subiectul tau si al Laurei. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Daca tu crezi ca ai timp sa trimiti multumim frumos si te poti baza pe noi oricand ai nevoie pentru actiunea ta!
Papanash
Tanti Zavaidoc spune:
Hej från Sverige, Papanah, Cricor, Kokiy, Luminita si restul
Ma bucur tare mult ca subiectul nu a murit si sper sa avem permanent vesti de la copiii de la spital. Ce mai fac dna Carmen si dna directoare?
Va citesc cu placere si, daca pot ajuta cu ceva, sa imi spuneti
luminita2008 spune:
dragelor, se apropie sarbatorile, ne organizam sa facem ceva pentru copilasii astia?
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"