Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Bafta multa la serbare si sa iasa asa cum va doriti! Felicitari pentru actiune si pentru dorinta de a ajuta, Papanash si restul fetelor implicate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, va salut dintre trafaleti, pigmenti si schimbari de plafoniere .
Alex@sara a facut cumparaturi ABSOLUT SUPERBE !!!
ghiozdane si penare echipate (in 3 randuri, cu carioci, creioane colorate si rigla,creioane,echer,linie, guma de sters si ascutitoare ), colorate, cu desene, ce sa mai zic, sunt foarte incantata , exact cum mi-ar placea pentru coplul meu !
Bodo, sot de Bernix (colega mea de la scutece) a executat cu multa maiestrie diplome personalizate pentru cei 12 viitori scolarei. sunt SUPERBE !
sotul Alex_andrei a venit azi si a adus cumparaturile facute, rechizitele pentru uzul copiilor.o sa le duc tot maine.
am mai facut si niste cumparaturi-dulciuri, pentru toti copiii participanti la serbare, caci celor care pleaca le dam cadouri si diplome, celorlati dulciuri, sa nu se simta exclusi din eveniment.
N-am facut poze caci n-aveam cu ce azi, dar maine vin cu tot arsenalul . Sunt asa de fericita....as vrea sa simtiti si voi aceeasi multumire, sunteti parti egale cu totul unitar care formeaza echipa noastra, de la umanitare, cele care, fara acte, fara negativisme, fara comentarii, ati spus "prezent" la apel.Maine ne asteapta o zi frumoasa, venim cu vesti, poze, impresii. Va multumesc mult, sunteti SUPERBI !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Ancadragoman, am aflat cu mare bucurie azi ca o sa mergem impreuna maine la serbarea copiilor. ai numarul meu de telefon,eu dimineata merg la birou, am o sedinta, apoi fac "trusoul" copiilor, impachetez si dulciurile, apoi,impreuna cu 2 colege care m-au ajutat si ele, venim spre spital. Daca vrei, vino si tu la noi, sa plecam impreuna. Oricum, vorbim la telefon maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

ce ma bucur ca iti plac si sunt ok.si mie tare mi-au placut,mai ales ghiozdanele pt fetite ,si da,preturile sunt foarte ok.Eu zic ca am facut o economie de vreo 70% fata de preturile din hypermarketuri.
Abia astept poze,si sa mai trag inca o tura de si maine,ca saptamana asta asa mi-a fost in fiecare zi .dar maine voi plange si de bucurie,pt bucuria ce am reusit sa le-o facem acelor copilasi.
A reusit sa ajunga cineva la ferma dupa bunatati?Ar fi suuper daca ati pute asa le duceti ca daca nu,pana in septembrie vor trebui cumparate altele,desi ar fi in termen.Oricum,vom cumpara altele pt ferma cand vor merge copiii,dar ar fi pacat ca stea deja cumparate sa nu se consume .VA tin pumnii sa iasa cat mai frumos maine.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Alex@sara, nu plange, ca avem motive de bucurie, iti dai seama ce emotii sunt in sufletelele alea acum, si maine ? Si ce bucurosi vor fi dupa ?
sunt chiar extrem de incantata de felul in care arata cadourile, fetelor, a luat penare echipate la un pret de 11.5 RON, va imaginati numai un set de carioci cat costa in oras ? Si cum sa zic, arata foarte bine, nu asa, ieftineala.La fel si ghiozdanele. Pai daca vedeti ghiozdanul lu fi-miu, cu ursul Pooh, mic, un compartiment, pe care am dat 450 RON...lasa ca le vedeti maine !
maine dimineata am convocat colegele la sezatoare,avem de compus pachete cu dulciuri pentru toti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

papanash,

Alexa@Sara,

si restul fetelor care se implica, un mare .

ma bucur eu ca citesc si vad cum transpare fericirea si multumirea din cuvintele voastre!
succes maine, spor la impachetat si sa aveti un timp minunat!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo, fetelor !

Mult succes azi, va tin pumnii sa iasa totul perfect si copiii sa fie fericiti !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Am primit un sms de la papanash:"Succes total" Doamneeeeee cat ma bucur(si bineinteles ca plang dar de bucurie acum).Abia astept sa ajung deseara acasa sa citesc si/sau sa vad poze .Bravo bravo tuturor care ati fost alaturi cu prezenta sau fapta alaturi de acesti copilasi,si LA MAI MAAAREEEE

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu am putut sa ajung
Papanash iarta-ma ...cum a fost?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor !

Mergi la inceput