Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!
Raspunsuri - Pagina 15
Alex@Sara spune:
Ziua buna.Deci sa inteleg ca joi,la serbare o sa dati si ghiozdanelele cu rechizite?Atunci caut sa ajung luni in Dragoane sa vad de preturi sa stiti de unde puteti lua mai ieftine
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
papanash spune:
Luminita, pai daca ajungi in dragoane, nu vrei sa-ti fac un transfer de bani ca sa si cumperi daca-s preturi bune ? ca eu zau chiar n-am cum sa ajung acolo....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash poti sa-mi mai spui o data ce rechizite ai luat, alex.andra ? nu poti sa ajungi la serbare ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
din pacate, la serbare nu pot sa ajung.
am niste probleme la servici destul de nashpa si nu prea pot sa-mi mai iau libere.
eu am luat hartie colorata creponata, creioane colorate si lipici.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
papanash spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
din pacate, la serbare nu pot sa ajung. am niste probleme la servici destul de nashpa si nu prea pot sa-mi mai iau libere. eu am luat hartie colorata creponata, creioane colorate si lipici. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
spune-ne cate bucati ai luat, sa stim cat completam.
alex_andra spune:
Pai: 7 suluri de hartie creponata, fiecare sul alta culoare, 4 lipici si un set de creioane, parca 24 de bucati are setul.
Iti spun din amintiri, cand se trezeste eva, iti spun exact.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Luminita, pai daca ajungi in dragoane, nu vrei sa-ti fac un transfer de bani ca sa si cumperi daca-s preturi bune ? ca eu zau chiar n-am cum sa ajung acolo.... ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Cu draga inima as face treaba asta,numai ca o sa am nevoie de ajutor,ori sa poata veni socrella sa stea cu Daria,ori sa vb cu Cinezee sa vad cand ar fi ea disponibila sa ma ajute,ca singura si cu Daria cu mine,sincer,nu am cum sa shompinguiesc.Sa vb cu Mihaela si deseara va dau raspunsul .
PS si cam pt cati copii ar trebui sa iau?Si cate fete si cati baieti?
Si totusi cred ca e cam graba cu luatul lor ,ca abia peste vreo 2-3 saptamani incep sa apara mai multe modele,si alte preturi.
papanash spune:
Lumi, noi joi trebuie sa avem ghiozdanele pregatite sa le dam la serbare, dupa aia nu mai avem cui le da, copiii nu mai revin la spital.
luni aflu cate baieti si cate fetite sunt. in jur de 15.
Alex@Sara spune:
papanash,ai PM
luminita2008 spune:
nici eu n-am nimic impotriva ca banii stransi sa fie cheltuiti pe ghiozdanele care sa fie date joi la serbare.
din pacate, nu cred ca pot veni joi.
pentru excursia la ferma, daca va avea loc in septembrie, cred ca pot veni, eu incep munca la final de septembrie. totul e sa fiu in bucuresti.
va urez spor la shopping si succes mult joi la serbare! va urmaresc indeaproape.
si muulte fetelor inimoase!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
papanash spune:
am vb la ferma, sa dea merele cailor, adica ce a mai ramas bun din ele. nu stiu cine poate ajunge acolo pana joi,sa recupereze cumparaturile pentru a le aduce la serbare.
Am aflat ca sunt 12 copii caare merg la scoala, 4 fete si 8 baieti.
Alex@sara, nu am noutati de la voi, un nr cont sa va trimit bani pt maine. Si cum ajung la mine cumparaturile ? eu am vazut prin Cora si carrefour, erau penare utilate la vreo 25 ron, ghiozdane n-am vazut, sau n-am ajuns eu la raioanele respective.
voi ce mai ziceti ?