Avem 65 copii si a venit Mosul la toti !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Alex_andra, pai crezi ca nu ma oftic de nu mai pot ?
eu totusi asa as face, sa luam un strict necesar pentru scoala, le facem si diplome de gradinari , si daca gasim oferte bune la rechizite poate economisim si pentru ferma.hai sa vedem cat ne costa un ghiozdanel echipat.
Pana in septembrie vor fi la spital mai putini copii, fiindca unii au plecat in vacanta, la tara la bunici, asa mi-a zis dna Carmen (care a avut probleme cu telefonul.) dna director e intr-adevar plecata din tara , de-aia telefonul e inchis.

Kary, ti-au sosit pufuletii ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Desi nu am niciun fel de - nu stiu cum sa ii zic - cadere, na, sa ma pronunt, eu cred ca ar trebui sa cumparam din banii stransi un minim necesar pentru copiii care merg la scoala, pe ideea ca pana la actiunea cu ferma animalelor se vor mai strange banuti. Nu stiu cat se vor cheltui din cei stransi si nu stiu clar cati copii raman, ca sa pot face calculul, dar eu cred ca pana la urma putem impaca toti copiii, fara sa defavorizam pe nimeni. Ce ziceti, putem?

Mergi la inceput

eu zic ca putem. cine are posibilitati de printare pe carton A4 ? la imprimanta mea nu merge cartonul. vreau sa facem diplome personalizate . sau print color pe coala normala si apoi tiplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

si pe cand ramane actiunea cu ferma?
Daca se amana pana in toamna,atunci propun ca cumparaturile ce le-am trimis acolo,sa se imparta la serbare,daca are cine sa le recupereze .Perisabile ar fi numai merele.Pufuletii,apa si fursecurile(ambalate la cutii de 1 kg parca) rezista,au termen destul de mare,dar totusi ar fi bine sa se consume cat mai repede .
Cat despre cumparaturile pt scoala,cea mai ieftina varianta pt ghiozdane,penare si ceva de imbracat/incaltat,ar fi Dragonul rosu/Europa.Daca vreti sa veniti incoace,va insotesc cu placere daca vremea imi permite sa merg si cu Dariuta.Si shompinguim ceva frumos,ca avem de unde.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Daca amanati actiunea ferma pe luna august, s-ar putea sa pot veni si eu.

Vad ca fetele n-ai nimic impotriva pt redirectionarea banilor, deci situatia e ok.

Kari eva e mai bine

Papanash, cand e serbarea?
Ca poate mai fac rost de diverse pana atunci.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Papanash ,mai am si eu cateva hainute pentru scoala ...vreo 3 camasi albe,dresuri ,un pantalon negru de fete ... mai am 200 coli pentru desen,cateva caiete de la ralualexandrei ,plus hainute ptr. copii de acolo ...sper sa-mi fac timp saptamana viitoare sa le pot duce acolo cu masina ...

....................................................................................

Mergi la inceput

buna Fetelor !
haideti sa ne organizam:
cine vine joi la serbare ? o sa aiba loc probabil pe la ora 10.
cine poate ajunge in Dragon ? eu , n-am nici o sansa. Stiu ca in alti ani erau promotii la hipermarketuri, cu diverse chestii pt scoala. pot ajunge la carrefour si real.
La ferma o sa mergem, probabil, in septembrie . In august vor fi copii putini, dar mai vedem.

Mergi la inceput

eu mai am seturile alea cu acuarele, creioane colorate, pensule . am cate 5. sunt relativ ieftine, as mai lua inca 10 seturi si apoi caiete pt toti si, bineinteles, ghiozdanele+penare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Bun, deci daca serbarea e joi, pana miercuri cel mai tarziu trebuie sa-ti aduc ce am luat eu.

in prima saptamana din septembrie cred ca voi fi in concediu, deci pt mine ar fi bine, pentru ferma

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

poti sa-mi mai spui o data ce rechizite ai luat, alex.andra ? nu poti sa ajungi la serbare ?

Mergi la inceput