BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)
Raspunsuri - Pagina 9
Creatza11 spune:
Buna dimineata....mai pe la pranz si de la noi!
Racusorule, esti un exemplu de luat aminte pt noi, te felicit ca nu te lasi pagubasa...!
Tina, eu zic c-o sa manance bebe la tziti si acasa....si eu am un mamelooooon cat o piersicuta, iar sfarcul e cat o zarzara.....e tocmai bun pt sot, bebe nu stiu daca o sa-l poata baga in gurita!!!
Rodi, felicitari pt nasterea usoara (cred, ca n-ai apucat inca s ne povestesti) si pt delfinasa sanatoasa Isabela!
Sunt niste scumpi cei 3 delfinasi, iti vine sa-i mananci, sa-i pupacesti.........
Saltea de patut, eu am luat-o de 10 cm, dar nu este din cocos, dar nici din burete, e din poliester, si patutul de 70/105 si nu are peste tot saltele de dim asta.
Am venit si noi cu vesti de ieri de la eco:
Bebe e bine, are 2113g, la 32 sap si 4 zile, nu e gras, dar e lung, exact asa a spus dr, colul de 3,6 inchis, dar bebe e tot pelvian. Sta cu capul sus in mijloc, putin spre stanga, curuletu in stanga cam in dreptul buricului iar piciorusele in dreapta jos, sub buric....exact unde simteam eu loviturile mai dese si mai puternice. Ar mai fi o problema, chiar daca s-ar mai intoarce bebe, are capul maaaaaareeeee, dr a zis c-o sa masuram atunci mai in apropiere si oasele bazinului meu dar, nu stiu ce sa mai zic, incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca ma asteapta cutitul. Oricum, important este ca-i bebicul sanatos si sa ajungem cu bine si fara contractii pana cel putin 35 sap, iar apo 37 sap.
multi!
32+ cu un invingator David Gabriel
AMR 7+
Otiliav spune:
Creatza, Michelle, Bumblebee, Puiutz ce ziceti facem pronosticuri? Se mai intorsc delfinasii nostri in pozitie craniana sau nu?
Eu inca sper. Am citit ieri ca la 32s cam 25% sunt pelvini iar la termen cam 3%
Stiti ceva de Maurice? Sper ca este bine ca nu a mai intrat de multe zile si ma cam ingrijoreaza.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
tina, eu le-am luat de la mothercare, dar daca comanzi prin mamica de care zicea eladea, joia trimite pachetele si ajung intr-o saptamana...cred ca ai nevoie mai devreme
preturi bune vazusem la happy baby, dar nu stiu daca poti comanda de pe site sau trebuie sa trimiti sotul la Bucuresti...
eu sunt foarte multumita de Avent - am sterilizator, incalzitor, biberoane si pompa manuala de muls...dar tetine la bibe am luat de la chicco, unele galbene, de nou nascut, pe alea le folosesc, pentru ca din ele curge mai greu decat din avent...din avent curge usor chiar si din cele 1, ca ANdrei cand e lenes si nu are chef sa suga, asteapta sa curga si sta cu gurita deschisa, asa de bine curge din ele...deci ia bibe de la avent, dar tetine de la chicco...dar galbene, din latex, ca sunt mai moi...
mami de brotacel Andrei Ioan
ochidut spune:
Gata, m-am intors de la epilat si pensat; am supravietuit dar acum ma doare burtica. Sper sa fie bine, ca maine vreau sa ma duc sa imi fac si manechiura, pedichiura si sa rezistam pana joi.
Otilia, nu cred ca e prea devreme, joi fac 38 s. Plus ca de o luna jumate eu stau la pat cu colul scurtat si moale si cu toata medicatia si stat la pat situatia nu se schimbase deloc. Acum colul meu deja nu mai exista deloc, bebe e acolo jos jos, deci oricum ar putea iesi in orice moment. Iar legat de greutate, credem va fi totul bine pt ca la 35s avea 2.850 gr. Daca masuratoarea a fost corecta, acum ar trebui sa fie cel putin pe la 3.200 gr. Eu sper ca poate si mai mult, mai ales ca eu am luat destul de mult in ultima luna...s-o fi dus si la ea ceva.
Oana,, si eu am auzit f. multe lucruri bune despre Culcer, asta fiind un alt motiv pt.care am zis ca ar fi totusi ok nasterea acolo si suportarea acestui "regim" cu bebe, desi pe de alta parte doamna este catalogata ca fiind totusi putin nebuna in ce priveste instructia pe care o face prin spital....
37+ cu
IT'S THE FINAL COUNTDOWN! 3 zile si pupa mama pe scumpete
tanti spune:
Mov la prima cezariana dr anestezist ma intrebat cand am mancat ultima data, mancasem cu 12 ore inainte si a zis ca este ok
Acum intentionez sa nu mai mananc de diseara de la 7, iar dr ginecolog a zis ca maine am voie sa beau apa , sa nu uiti sa iti iei bete de baut , asa o sa iti fie mai usor sa bei dupa operatie si trebuie sa bem sa eliminam anestezia
Andrei 11.02.2006 si 38+
ela_mm spune:
michelle, larisa, crispro, aelita, sa stiti ca sunt de-a voastra. si eu pap 500 gr de inghe pe zi si am glicemia mica. pana acum am pus 10 kg, asa ca intentionez sa profit cat pot de luna ce a mai ramas.
Ela 35+ cu Eva Maria
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mov_79 neatza fetelor, ela, felicitari pt bebelina, acum poti sa stai linistita fetelor, am si eu o intrebare, inainte de cezariana, cu o zi cam ce ar trebui mancat? cele care ati trecut prin cezariana...ce ati facut cu o zi inainte si cum a fost prima zi de dupa??? ma cam apuca emotiile... va 37+ |
eu cu o zi inainte mergeam linistita la control sa il vedem pe bebe, sa vedem colul etc... nu ma gandeam eu ca o sa nasc in noaptea aia
cred ca trebuie sa iti zica dr sa nu mananci cu nu stiu cate ore inainte de cezariana...
si dupa...pai iti dau calmante asa ca dureri foarte mari nu ai, stai la post=operator vreo 16 ore..asa e la CMU...si cand iti simti picioarele iti dau apa, pana atunci nu ai voie, ca te balonezi, eventual iti picura in gura cu un tifon...
apoi te indeamna sa te ridici, sa faci cativa pasi, sa vada daca nu ametesti..cand esti in stare sa faci cativa pasi fara sa ti se faca rau te duc in rezerva..
calmante la cerere prima si a doua zi, la un anumit interval orar desigur...carbune medicinal daca te balonezi, iti verifica burta sa fie moale si sa se se traga usor usor...
cam asta e...mie nu mi s-a parut foarte grea recuperarea...poate si pentru ca eram setata sa ma ridic sa imi vad copilul, ca nu mi-l aduceau in camera, fiind la incubator...
mami de brotacel Andrei Ioan
bamboletta spune:
burticile si delfinasii
Am vazut poze cu prima delfinasa ce scumpa e si ce ochisori frumosi are..Rodyca sa-ti traiasca printesa..sa va aduca numai bucurii
Eu nu ma simt prea bine...ieri am fost toata ziua obosita..ma durea spatele.. burta se intarea..asa ca am stat mai mult in pat
azi m-am apucat sa spal perderele
va
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
crispro spune:
Ela, felicitari pt vestile bune! Creste grasunica, bravo! Merci ca ai intrebat de burtica . Gandul ca de acum poate sa vina oricand ma inspaimanta...
Creata, . Ma bucur de vesti! Hai ca poate se intoarce... Inca nu e foarte tarziu... Nu stii niciodata... Bine ca e bebe sanatos, asa cum zici si tu!
Cristina 36+ cu
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 michelle pe 14 iul facem 12s oti, mirosul de la paine prajita mi face rau ceai mi a fost frica sa beau am zis ca va intreb pe voi daca pot bea vreun ceai macar incerc sa vad cum e, poate poate pot bea si eu ceva covrigi mai rontai, dar greu imi ramane ceva in stomac lactate as manca si as bea dar le vomit si s asa de greu de vomat ca devin amare o sa treaca |
De ce nu incerci niste pepene rosu rece sau apa minerala, a avut si eu cam 3 saptamani de greturi asta facea minuni. Hai cural pentru puiuti sa vezi ce repede o sa treaca timpu, nici nu-mi vine sa cred ca -mi pregatesc bagajul de spital.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.