BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

gagici, venim cu vesti bune de ieri seara de la doc.

suntem si noi mai maricele. avem 2250 gr.
mai mergem sa mai facem 2 ture de perfuzii si apoi o lasam in pace si asteptam sa ajunga si ea spre 3 kg. parca acum, ca vad ca a trecut bine de 2kg sunt si eu mai optimista.

a masurat-o si a zis ca e mai micuta, dar ca a recuperat o sapt si ca acum se incrie in limitele normale de fluctuatie a greutatii fetitelor de varsta ei . (data trecuta era cu 2 sapt mai micuta).

in rest nu prea stiu ce sa spun:
placenta inalta, grad I (nu stiu ce inseamna gradul I acum, dar ma gandesc ca mi-ar fi zis daca era o probl)
lichid in limite normale
iar de col a zis ca nu mai conteaza acum. (???asa sa fie???)

pt crispro: ti-am promis ca intre ce-i cu burtica tare. mi-e mi-a zis ca la mine e din cauza ca am uterul excitabil (asa e tipul lui ), dar a zis ca daca incep contractiile incepand din saptamana asta incolo, nu mai are de gand sa le opreasca, pot naste linistita ca bebe e pregatita, dar ca fiecare zi in plus e un castig.

cam atat. ma bag in urma sa vad ce ati facut ieri si revin.
ici.

Ela 35+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Tina si bebelusii au uneori pofta de mancare, alteori nu, important e ca ia in greutate

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mirela, greu cu starile astea de rau! Hai ca mai ai putin si scapi de ele. EU vorbesc! Plangeam zilnic din cauza starilor de rau Ceaiuri poti sa bei din infuzie de plante. Sunt la Lipton niste ceaiuri tare bunute.

tina, eu am luat de la Avent, 2 bibe si pompa de san. Sterilizator nu am luat, in ideea ca vreau sa alaptez si atunci nu o sa am nevoie de sterilizare. Adica, pentru 1 suzeta sau pompa nu cumpar un sterilizator. daca totusi voi avea nevoie cred ca voi lua unul ieftin.

racusor, eu am luat stelutele de la un magazin din piata. Le-am lipit cu banda dublu-adeziva. Momentan nu prea am ce sa arat, pentru inca e plina camera de pungi, cutii, cutiute. Si dupa ce scap de astea va ramane goala ca nu am decat patutul, o comoda furata din dormitorul matrimonial si un scaun fotoliu. Trebuie sa luam un pat pentru mami, dar ala putem sa il luam si mai tarziu.

ela, bravo! Ma bucur ca bebe a recuperat. Acum stai mai linistita.

37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Imi spune si mie careva unde sunt pozele cu Rodyka?

Multumesc

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si35+ AMR 5 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

neatza fetelor,
ela, felicitari pt bebelina, acum poti sa stai linistita
fetelor, am si eu o intrebare, inainte de cezariana, cu o zi cam ce ar trebui mancat? cele care ati trecut prin cezariana...ce ati facut cu o zi inainte si cum a fost prima zi de dupa???
ma cam apuca emotiile...
va

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm
iar de col a zis ca nu mai conteaza acum. (???asa sa fie???)

Ela 35+ cu Eva Maria

asa mi-a zis si mie medicul cand l-am intrebat de col ...si a mai zis ca se masoara la inceputul sarcinii pentru a vedea daca exista riscul unei nasterii premature...si daca atunci totul a fost ok...si pe parcursul sarcinii iar nici o problema...

...asa ca m-am trezit si eu la spartul targului sa pun astfel de intrebari

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Buna fetele,

Multumesc

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si35+ AMR 5 sap. pana la marea intalnire
O romanca in Danemarca

Aici

User comun pe Picasa Web Album: delfinasi.2010@gmail.com
Parola este aceeasi ca la celalalt album Picasa, iul.aug2010@gmail.com

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

bamboletta, otilia, saru-mana de sfat. am facut doar de 1-2 ori stimularea la san. m-am linistit, am vazut ca iese ceva si intentionez sa stau linistita pana la final.

mov, ai pm. legat de cezariana, am auzit de la o prietena, ca nu a prea mancat mare lucru cu o zi inainte. mai mult lichide, supe...

adriana , asa-i, m-am mai linistit.

Ela 35+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Buna fetele,

Multumesc

O romanca in Danemarca

Aici

User comun pe Picasa Web Album: delfinasi.2010@gmail.com
Parola este aceeasi ca la celalalt album Picasa, iul.aug2010@gmail.com

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

multam. Imi trimiti te rog si mie parola, mi s-a sters din mesajele private :(

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

neatza fetelor,
ela, felicitari pt bebelina, acum poti sa stai linistita
fetelor, am si eu o intrebare, inainte de cezariana, cu o zi cam ce ar trebui mancat? cele care ati trecut prin cezariana...ce ati facut cu o zi inainte si cum a fost prima zi de dupa???
ma cam apuca emotiile...
va

37+

Pai cam faci foamea, o zi inainte, doua zile dupa operatie. Acum depinde si de spital si ce reguli au ei dar eu tin minte ca prima zi dupa operatie doar apa am avut voie, a doua zi zeama de supa, a treia zi un iaurt si de abia dupa aceea mancare.

Mergi la inceput