BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Puiutz mic, de ce iti faci tu sange rau cu varsta? Am o prietena care a nascut natural la 38 de ani, prima sarcina. In alte tari asta este varsta optima pt a avea copii. Cat despre ce experimentezi tu, ar putea fi BH, ca atunci cand se infinge bb parca e alta senzatia.

La saltelute nu ma pot baga, primesc patul cu tot cu salteluta, ce primesc e bun primit

Alina 33+ cu
gargarita

prietena mea de care v-am povestit ca nu a luat antibioticele pentru infectie si a nascut la 38 sapt...are 41 de ani, si a luptat cu toti medicii pentru a naste natural dupa un travaliu de 24 de ore, cand toti vroiau sa ii faca cezariana

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

tot respectul pentru prietena ta! Eu inca mai oscilez daca sa nasc natural sau prin cezariana Deocamdata...bebe nu s-a intors cu capsorul in jos. E chiar cu piciorusele pe vezica mea

Elena 32+ cu un cuminte

AMR 8 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu tocmai am avut prima contractie dureroasa, m-am cam speriat, acum stau intinsa, am luat un no-spa si asteptsa vad cum se deruleaza lucrurile daca nu fug la urgenta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica, , sa mai stea fotbalistii acolo Stiu ca e ok si acum, dar sa mai bage putina mancarica sa fie fortosi

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Dragaica, in ce fel ai simtit durerea? Ca de menstruatie? Burtica sau mijlocul te-a durut? Ai grija de tine, sper sa nu trebuiasca sa mergi la urgenta!

Elena 32+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, linisteste-te poate doar se intoarce vreunul mai brusc. Bea niste apa si stai intinsa.
Rodyka, e superba delfinasa, grasuta foc. Iar tu asa relaxata la spital. Ai o poza atat de frumoasa in alb imaculatsi papuceii chiar, pari atat de impacata in asteptarea minunii mici
Puiutz, uite Rodyka ce frumos a nascut, sunt cazuri si cazuri.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Dragaica, in ce fel ai simtit durerea? Ca de menstruatie? Burtica sau mijlocul te-a durut? Ai grija de tine, sper sa nu trebuiasca sa mergi la urgenta!

Elena 32+ cu un cuminte

Da, exact ca la menstruatie cu o durere cumplita de spate, se lasa durerea pe picioare, intre coapse.
Stau intinsa, am avut la 15,15 vad ca e deja 15,55 si nu s-a repetat la urgente nu ma pot duce ca nu ma baga in seama decat daca sunt din 5 in 5 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz in strainatate se spune ca varsta ideala de a face un bebe este peste 30 de ani,si nu ca la noi pana in 30.deci esti abia la inceputpoti sa mai faci inca 2 bebelusi daca va da Dumnezeu.cu contractiile si eu am dese dar nedureroase,azi am avut si mai multe ca nu am stat locului deloc dar eu nu ma gandesc ca fac rau si cum vin asa si trec

Dragaica ai grija de tine si in caz ca mai ai vreuna fugi la urgente.

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Puiutz, uite Rodyka ce frumos a nascut, sunt cazuri si cazuri.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Ai dreptate, Otilia, sper numai sa se intoarca Raducu al meu! Oare o fi mai usor de suportat capul pe vezica decat piciorusele?

Elena 32+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

da la tine Dragaica e mai special ai 2,sarcina prin fiv,nu are cum sa nu te primeasca chiar daca nu sunt din 5 in 5 minute.

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Elena 32+ cu un cuminte

Da, exact ca la menstruatie cu o durere cumplita de spate, se lasa durerea pe picioare, intre coapse.
Stau intinsa, am avut la 15,15 vad ca e deja 15,55 si nu s-a repetat la urgente nu ma pot duce ca nu ma baga in seama decat daca sunt din 5 in 5 min.

Uite ce am gasit pe net, poate te ajuta:

Simptomele unui fals travaliu constau in dureri abdominale joase, contractii care apar la intervale neregulate de timp, care nu cresc in frecventa si intensitate si care se domolesc cand mergi sau iti schimbi pozitia. De asemenea, in timpul acestor contractii de fals travaliu, bebelusul isi intensifica miscarile.

Contrar acestor simptome, in timpul travaliului adevarat, se rup membranele si pierzi lichidul amniotic (nu este obligatoriu), contractiile se intensifica in timpul activitatii tale si devin din ce in ce mai frecvente si mai dureroase. Durerea este localizata lombar, eventual cu iradiere in zona genitala si pot fi acompaniate si de diaree.

Elena 32+ cu un cuminte

Mergi la inceput