Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Andreea, din moment ce cazul Stefaniei nu mai este la bazar, singura posibilitate pentru tine sa strangi bani pt Stefania este, cu acordul fetei de la care ai primit lucrurile, sa le pui la bazar si sa le vinzi pur si simplu - asa cum face o gramada de lume, ca vanzator pur si simplu( nu folosesti optiunea pt caz umanitar, pur si simplu le vinzi, chit ca le pui cu ramburs sau cu 3 lei taxa posala, daca ti se vireaza banii in cont inainte). Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Andreea si eu sunt de acord ca, daca mai ai hainute din cele trimise de la mine, sa faci la fel ca pana acum, adica sa le pui la bazar fara caz umanitar si banii stransi sa-i dai Stefaniei.
Desi, din cate imi amintesc eu, daca deja sunt lucruri puse pentru un caz, iar cazul se incheie, lucrurile deja existente raman pentru acel caz.(asta in cazul lucrurilor de la mine)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)