Ajutor pentru terapia unui ingeras Ionela-Stefania
Raspunsuri - Pagina 8
mistral spune:
Andreea, abia azi am reusit sa trimit coletul promis pentru Stefania. Vazind ca s-a scos cazul ei de la bazar,nu am mai pus si produsele pt. bazar,deci sunt doar lucrurile pt. Stefania. Si cateva de adulti. Multa sanatate Stefaniei!
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Andreea, abia azi am reusit sa trimit coletul promis pentru Stefania. Vazind ca s-a scos cazul ei de la bazar,nu am mai pus si produsele pt. bazar,deci sunt doar lucrurile pt. Stefania. Si cateva de adulti. Multa sanatate Stefaniei! Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
OK, te anunt cand ajunge, multumesc pentru ajutor.
andreea.2009 spune:
Mary, a ajuns pachetul de la tine. Am asteptat-o e Stefania cand a venit de la scoala si i l-am dat. Foarte incantata, sa ii vedeti fata cand primeste ceva. Pentru ea astea sunt noutati, nu a avut pana acum experiente de genul asta.Hainutele ii sunt putin mari dar o sa ii vina mai tarziu.Era super incantata de revistele cu Scooby si cu printesele Disney.
Iti multumesc din suflet pentru cadourile pentru copilasii mei. ce sa iti spun, Iza mea pe cine vedea ii zicea: uite ce mi-a trimis tanti Maria de la Bucuresti! Multumesc din suflet pentru gestul tau.Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate tie si familiei tale.
marybehappy spune:
Buna Andreea !
Ma bucur ca a ajuns pachetul si sper sa fie de folos ce le-am trimis
Succes Stefaniei la scoala si rezistenta la tratamente !
Numai bine tie si familiei tale !
Mary
andreea.2009 spune:
Buna seara la toata lumea.
In primul rand imi cer iertare ca nu am mai adus vesti, dar am avut niste probleme grave in familie.
Acestea fiind spuse, raportul de la 1 septembrie pana astazi 18 octombrie este:
in contul de la BRD s-au strans 277 ron
in contul de la bcr 125 ron.
Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat Stefaniei.
Stefania a oprit terapia, deoarece era extrem de obosita. Nu mai facea fata, scolii, navetei herculane-toplet si terapiei. Doctorita a spus ca deocamdata este bine cat a facut, sa mai faca o pauza si apoi va relua.
La scoala este chiar foarte bine, mult mai bine decat multi se asteptau, si asta datorita vointei ei de a trece peste tot ce ii este greu.
andreea.2009 spune:
Asa...
Nu am apucat sa ii multumesc public lui mistral pentru pachetul cu hainute pentru Stefania, Foarte incantata a fost, doar ca ii sunt putin cam mari, dar ii vor veni mai tarziu.
A ajuns si inca un pachet de la Anca (macarie) cu hainute de 1 an pentru bazar pentru actiunea "biroul".
Anca, din ce s-a castigat anterior am strans 110 lei. Am sa pozez saptamana asta si hainutele trimise de tine acum, si vedem ce se mai strange. Nu m-am putut abtine si i-am spus Stefaniei ce o asteapta...
... Asa ca trebuie sa ma straduiesc sa le pozez sa strangem banutii mai repede.
Sper sa imi revin si eu in totalitate saptamana asta si sa reiau lucrurile de unde au ramas.
ana l spune:
Andreea, cazul Stefaniei este scos de la bazar la cerinta ta. Nimeni nu mai poate pune produse noi pentru ea. Si nici nu poate alege plata la liber penru produsele fara caz clar destinat. Asa e regulamentul.
hainute de vanzare
andreea.2009 spune:
Am inteles.Ana.Eu cu pachetul anterior de la Anca am facut asa: le-am pus la bazar, dar nu cu caz umanitar (am dat acordul la cateva sa se doneze banutii la alti copii nu la Stefania, dar au fost doar cateva, cele care m-au intrebat), si am trimis produsele cu plata rambus. Am stabilit cu Anca, de banutii care se strang sa ii luam Stefaniei un birou. Am strans 110 ron pana acum, si mai am inca o cutie de la Anca.Deci, spune-mi cum sa fac in continuare sa fie corect.Multumesc
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea.2009 Am inteles.Ana.Eu cu pachetul anterior de la Anca am facut asa: le-am pus la bazar, dar nu cu caz umanitar (am dat acordul la cateva sa se doneze banutii la alti copii nu la Stefania, dar au fost doar cateva, cele care m-au intrebat), si am trimis produsele cu plata rambus. Am stabilit cu Anca, de banutii care se strang sa ii luam Stefaniei un birou. Am strans 110 ron pana acum, si mai am inca o cutie de la Anca.Deci, spune-mi cum sa fac in continuare sa fie corect.Multumesc O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
Nu stiu. Fetele mai vechi de la organizare te pot ajuta.
hainute de vanzare
Eseea spune:
Andreea, din moment ce cazul Stefaniei nu mai este la bazar, singura posibilitate pentru tine sa strangi bani pt Stefania este, cu acordul fetei de la care ai primit lucrurile, sa le pui la bazar si sa le vinzi pur si simplu - asa cum face o gramada de lume, ca vanzator pur si simplu( nu folosesti optiunea pt caz umanitar, pur si simplu le vinzi, chit ca le pui cu ramburs sau cu 3 lei taxa posala, daca ti se vireaza banii in cont inainte).
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...