Ajutor pentru terapia unui ingeras Ionela-Stefania
Raspunsuri - Pagina 6
alexandrina spune:
Eu imi cer scuze ca nu m-am priceput mai mult.
Oricum, mi se parea foarte scump.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
andreea.2009 spune:
eu iti multumesc ca ai incercat sa ma ajuti..nu aveai de unde sa stii
andreea.2009 spune:
Anca a venit pachetul, l-am luat de dimineata si acum seara am fost la Stefania. Deci nu iti pot spune ce super incantata a fost. Cand m-a vazut zice...Vezi tati, ti-am spus eu ca mai vine unul! Foarte bucuroasa, le aranja cu atata grija. Hainutele ii sunt putin mari, dar creste ea. Multumesc din suflet pentru bucuria pe care i-ai facut-o.
Se apuca sa imi arate intepaturile de la injectii, zicand ca ea e foarte cuminte si nu plange.
Cand o sa am timp zilele astea, am sa ma duc sa ii mai fac cateva poze.Cele pe care le am sunt facute iar dupa alte poze.
Anca inca o data o mie de pentru gestul tau. Multa sanatate!
MACARIE spune:
ma bucur ca iau placut si vor mai urma.....as vrea sa am si eu putin din curajul ei cu injectiile...eu deja nu le mai suport , imi explodeaza toate venele si chiar plang de cate ori le fac .....cred ca tebuie sa fiu iar copil ca sa am o doza de curaj specific numai celor mici...nu? ... si pt Stefi unul
-----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
andreea.2009 spune:
Stefania a terminat ieri injectiile cu Cerebrolisine,urmand ca dupa o pauza de 10 zile sa le reia. Face in continuare terapie la Herculane.Chiar imi povestea ca doctorita de acolo i-a legat niste saculeti cu nisip de picioruse si asa de mirata a fost.De luni incepe scoala...este foarte fericita , dar va continua si terapia,doar ca va merge dupa amiaza. In schimb este foarte foarte greu cu naveta...dar nu are ce face, indura statul toata ziua pe drum si terapia, care o epuizeaza. Sper ca se va descurca si cu scoala. Va aduc luni poze de la prima zi de scoala..
andreea.2009 spune:
Acum va prezint situatia:
De la deschiderea contului la BRD (18.08.2010)pana la 12.09.2010 au intrat 136 ron
In contul de paypal sunt 10 euro (acestia sunt deocamdata tot acolo)
De la 01.08 pana in prezent 12.09.2010 in contul de BCR s-au strans 342 ron.
In total sunt 478 ron.
Acesti bani s-au folosit pentru a achita terapia Stefaniei la Herculane, si pentru a cumpara Cerebrolisin-ul.
Va multumesc tuturor pentru ajutorul dat Stefaniei.
MACARIE spune:
andreea , abia astept sa vad poza Stefaniei...ma bucur ca face fata terapiei, am trimis azi un pachet cu hainute pt bazar , te rog mult sa faci tu o selectie si daca este ceva ce ti se pare nepotrivit pt vanzare nu este nici o problema din partea mea...tu hotaresti inclusiv preturile , hainutele sunt spalate si calcate dar au stat in pungi cam un an sa zic , mai am de trimis inca 2 colete cel putin dar le fac pe rand din lipsa de timp . anunta-ma cad ajunge pachetul cred ca pe celelalte le pun pe joi , vineri .
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
marybehappy spune:
Buna Andreea !
Sper sa reusesc sa trimit joi, vineri pachetelul de care ti-am scris. Va contine hainute pentru Stefania pentru scoala ( de la fetita mea, dar in stare buna ) si ceva rechizite. Te anunt cand pun pachetelul.
Un an bun de scoala Stefaniei !
Mary
andreea.2009 spune:
Anca, multumesc din suflet pentru tot ajutorul acordat Stefaniei.
Postez si aici mesajul scris la bazar:
Fetelor am o veste buna. Chiar foarte buna. Un domn generos, care s-a nascut si a crescut in toplet (comuna unde locuiesc eu si Stefania), dar care este plecat de multi ani in Germania(s-a reintors aici sa isi cumpere o casa..), s-a oferit sa ii dea Stefaniei 1000 ron lunar timp de 6 luni pentru terapie.
In concluzie, am sa va rog sa retrageti cazul Stefaniei de la bazar. Eventual pentru produsele pe care le mai am la bazar, banutii sa mearga tot la ea, dar sa nu se mai adauge altele. (voi hotarati). Nu stiu cum sa va multumesc pentru ajutorul acordat, pentru intelegerea voastra....
Nu sunt eu foarte buna la exprimare, dar ce vreau sa spun este ca voi, aceasta mana de oameni (pentru ca sunteti putine), sunteti niste MINUNI pentru acesti copii.
FAra ajutorul vostru Stefania nu s-ar fi apucat de terapie pana acum. Va spun pentru ca m-a impresionat mult povestea. Sunt niste oameni foarte saraci (m-a surprins cand m-am dus la ei acasa, pe jos aveau o patura in loc de covor). Dar vad ca deja incep sa se descurce, tatal are deja un serviciu stabil, iar acesti banuti care o sa ii primeasca o vor ajuta mai departe.
Inca odata VA MULTUMESC.