Ajutor pentru terapia unui ingeras Ionela-Stefania
Raspunsuri - Pagina 5
alexandrina spune:
Mi-am adus aminte ca am vazut la bazar:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1882&n=Vand-Risatarun-fur-kinder
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
andreea.2009 spune:
multumesc alexandrina...o sa iau legatura cu vanzatorul
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea.2009 De ieri Stefania a inceput sa faca injectiile cu Cerebrolisine, si vad ca indura cu stoicism. Este foarte cuminte. Vroiam sa intreb, in special pentru cine este din Germania, daca se poate interesa sa gasim Risatarun,sunt iar niste injectii pe care trebuie sa le faca Stefania, dar care nici nu se fabrica si nici nu se gasesc la noi in tara. O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
trebuie mare grija daca ia prima data daca o agita nu se continua tratamentul
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 multumesc alexandrina...o sa iau legatura cu vanzatorul |
ai grija ca aceasta persoana le vinde la pret dublu fata de cat costa ele si nici nu ai certitudinea ca sunt in termen!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
ai grija ca aceasta persoana le vinde la pret dublu fata de cat costa ele si nici nu ai certitudinea ca sunt in termen! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andreea.2009 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
off...pai si cum sa fac?...sfatuiti-ma!
mihaela77O spune:
lasa-mi o zi doua!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui mihaela77O lasa-mi o zi doua!! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
ok...mersi mult pentru ajutor
kariguld spune:
ma scuzati de intreventie
nu stiu cine a pus acel anunt acolo, dar Risatarunul acela, e aproape dublu la pret!!! parerea mea e, ca oricare ar fi situatia, nu se justifica sa-l vanda asa scump!! si mai ales ca nu se elibereaza fara reteta.
nu va lasati pacaliti de astfel de anunturi. mai bine apelati la fetele din afara, sunt convinsa ca oricare poate oferi o mana de ajutor!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui kariguld ma scuzati de intreventie nu stiu cine a pus acel anunt acolo, dar Risatarunul acela, e aproape dublu la pret!!! parerea mea e, ca oricare ar fi situatia, nu se justifica sa-l vanda asa scump!! si mai ales ca nu se elibereaza fara reteta. nu va lasati pacaliti de astfel de anunturi. mai bine apelati la fetele din afara, sunt convinsa ca oricare poate oferi o mana de ajutor! Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David _M-am nascut pentru succes! |
Da,acum m-am lamurit...e tare rau cand vezi cum incearca unii sa profite asa..
Multumesc pentru sfaturi