Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lori cam asa este la gradi de stat dar eu nu cred ca nu le vor ajuta. Si noi ne chinuim la WC dar sincer ele nu pot sa se urce si sa coboare singure de pe scaunelul acela care se pune in fata ca sa se poata urca. Sa se stearga ca lumea nici vorba. Mai ales ca eu le tot explic despre stersul din fata spre spate. Nu pot si basta! Cu imbracatul destul de prost: Karina se dezbraca si imbraca singura. greu dar o face. Sosetele ar trebui sa fie nr 40 ca si le poata pune. Incaltamintea o iau corect mereu. Sper sa se ajute intre ele. E bine ca ale mele mananca singure.
Realizari: am reusit si noi de o saptamana sa scoatem definitiv biberoanele.
Nu mai facem la scutec deloc decat la somnul de noapte (uneori; eu le pun preventiv)

Am inceput sa injuram. Karina imi serveste foarte des "mama ta de bobocil! baba cloanta cotoloanta!" sau "te fac ghem si te arunc la pisici sa se joace cu tine!"; "te fac o rama si te arunc la puisori sa traga de tine!"
sper sa scapam de aceste expresii minunate pana la gradi.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Hello si cucu-bau!

La Multi Ani, Mihnea! Miillyy, sa va traiasca baiatul si sa fiti sanatosi cu totii.
La Multi Ani, Filip!
La Multi Ani, Vlad!
La Multi Ani, Tudor!

Andicu, AndreeaZ si Jadi, felicitari, numai bucurii si fericire.

Cristina26, ma bucura ca ne mai scrii, chiar ma gandeam la tine zilele trecute.
La fel si Lori si Simona, veniti mai des pe aici fetelor .

Lachi, chiar se simte din mesajele tale ca esti cam la limita puterilor. Sfaturi nu am , aveti o perioada incarcata din toate punctele de vedere, si cu fetele si cu noua casa, dar iti urez bafta multa sa te tina nervii si te imbratisez ca sa nu te simti singurica.

O zi buna tutulora,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anto chiar mi s-au cam descarcat bateriile. am o prietena din alt oras pe care o pun sa ma sune periodic si sa ma felicite ca sunt o super rezistenta, ca ma descurc singura cu 2 sa ma mai incurajeze ca... parca mai prind puteri. E greu frate cu doi singura. Si fizic si psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
la multi ani vlad,tudor,mihnea si filip..sa fiti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

Anto chiar mi s-au cam descarcat bateriile. am o prietena din alt oras pe care o pun sa ma sune periodic si sa ma felicite ca sunt o super rezistenta, ca ma descurc singura cu 2 sa ma mai incurajeze ca... parca mai prind puteri. E greu frate cu doi singura. Si fizic si psihic.

Hai, mai Lachi , ca o sa-ti mai spunem si noi din cand in cand . Sa stii ca eu chiar admir mamicile de gemeni in general si pe tine in particular ca te descurci solo aproape 24/7. Imi dau sema ca e mai greu cu gemeni decat cu 2 copii de varste diferite pt ca gemenii trec prin aceleasi faze/crize in aceleasi timp si au acelasi nivel de (ne)intelegere. Daca sunt si temperamentali ca fetele tale, pai atunci ai pus-o. Mai lasa-le si tu sa faca si chestii "neortodoxe", cum ar fi sa vada cate un desen animat sa ai si tu juma de ora de respiro.
Si ai mei se cearta ca chiorii zilnic de-mi vine sa fug de acasa sau sa-i dau pe ei afara, dar se vede diferenta, Victor e mai intelegator, mai rezonnabil...uneori, ne intelegem altfel.
O sa fie mai bine si la tine si fetelor le va prinde bine sa inceapa gradi. te pup,

PS: Ti-am zis ca am niste prieteni care au tripleti? Deci se poate si mai si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Antoanela23 ma bucur sa "te vad" pe aici. Ce mai faceti? pe Sonia si Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Avem poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele

Filip Gabriel, Vlad Andrei, Tudor Gabriel[/b]La multi ani fericiti, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familiile voastre

Cristina foarte frumoasa Ingrid. Deja ia lectii de balet?

Vivela ce iti mai fac piticii?

Nikole ce iti fac strumfii? Cum se inteleg. Ce zice Kevin de surioara?
[b]
Lachi
vad ca ai motive suficiente de stres . Cred ca ti-ar trebui niste lectii de Yoga ca sa te mai relaxezi un pic si o saptamana la un SPA. Cand te hotaresti sa imi zici ca s-ar putea sa iti fac companie

Fetele daca hotarati sa veniti la Legolandia da-ti un semnal ca poate ne vedem pe acolo

Pupici si o zi buna :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si35+ AMR 5 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lachi, zice bine Anto, si noi te admiram.
Stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar si eu am momente in care nu mai pot. Cea mica inca se trezeste la fiecare 2 ore noaptea, Saby se mai trezeste si ea uneori, inca de la 7 dimineata sunt innebunita de cap si trebuie sa fac fata la o zi de munca, de aplanat conflicte, de suportat crize, de satisfacut clienti ( ), de facut casa sa arate omeneste, de hranit/spalat copii, de suportat sot care daca nu e plecat atunci nu se misca de la monitor... Asta ca sa nu ma zic de mama care vrea doar sa-si vada nepoatele in poze si imi spune continuu ca sunt foarte cuminti si nu intelege de ce ma plang. Punem la asta durerea mea de burta ai faptul ca ajung sa mananc doar noaptea, adaugam tva-ul nou si iese un scenariu de groaza. Azi-noapte imi faceam calcule ca, daca va creste euro asa cum se preconizeaza, va trebui sa renuntam la masina si sa facem ceva sa ne putem plati creditele, dar n-am gasit nicio solutie. Iar la produs nu pot sa ies, la cum ma simt si la ce concurenta voi avea .

Deci... buna dimineata la toata lumea!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Carla chiar auzisem de noul TVA si am inceput sa vociferez cu sotul ca au inebunit la cap. Nu stiu ce sa mai inventeze.

Aici TVA -ul e de 25% la orice produs insa salariile sunt pe masura, si serviciile publice impecabile. Nu stai nicaieri la coada mai mult de 5 min. Nimeni nu intra in fata si daca nu stie sa te ajute cheama tot departamentul pana se gaseste raspuns la ce te doare.

Pai cu sa puna un TVA de 24% la actualele conditii, ma apuca pe mine toate pandaliile dar pe tine

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si35+ AMR 5 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput