Strumfi de iulie-august 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 13
CarlaV spune:
Cristina, foarte frumoasa Ingrid .
Stefania, , nici nu mai am ce sa comentez, vorba unei prietene "asta e, ne scufundam" .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
sunflower1979 spune:
buna ziua!
ce mai faceti? credeti ca mai supravietuim hotararilor guvernului si schimbarilor care vor veni? eu cred ca va trebui sa renuntam la foarte multe lucruri ca sa putem sa ne descurcam. ma gandeam sa ma duc la tara la soacra-mea sa cresc gaini si sa cultiv cartofi, dar vedeti ca nici vremea nu tine cu noi, si nu putem avea siguranta ca vom avea ce manca.
acum, revenind din cosmarul asta, sa va mai zic una -alta. lui denis incep sa-i cada cojitele, pe corp are inca multe, pentru ca au fost mai mari. nu va mai zic in cap... pe fata are deocamdata vreo 3 semne cat gamalia boldului, dar trag speranta ca in timp vor disparea cu tratamentele pe care i le aplic. ma mir ca a avut rabdare atatea zile in casa.
cristina, ca de fiecare data sunt impresionata de frumusetea lui Ingrid!
La multi ani cu multa sanatate si bucurii pentru
Tudor, Filip si Vlad, sarbatoritilor pe care am uitat sa-i felicit, dar si celor ce se vor serba pana mai apuc eu sa scriu.
Lachi pot doar sa-mi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie singura cu nazdravanele astea de fete, dar sunt impresionata ca si in situatia asa ai un umor, de nu ma pot abtine sa nu rad. si fara intentia de a-ti ridica moralul, iti zic si eu ca te admir ca le faci fata, cu atat mai mult ca nu doar ele sunt singua ta problema. sa dea Domnul sa vina cat mai repede vremea cand te vor intelege si va veti intelege omeneste.
Mickydutzo, unde esti? mai poti de dorul lui Anrei? sunt tare curioasa cum se va comporta cand va veti reintalni.
Vivela esti foarte tare. ca si Nikole. voi din spital, tup la cratita, la treba... eu cred ca femeile ar trebui sa conduca lumea... sigur am duce-o mai bine. pupici "gemeneilor" tai de varste diferite.
ma mai intorc putin sa "contabelesc" .
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
CarlaV spune:
Cristina, eu una nu mai pot cu "masurile anti-criza", ma gandeam sa-mi plantez vreo 2 gaini pe balcon si sa-i duc mamei o capra sa doarma cu ea, o mai mulge, mai tine de cald la iarna .
Cristina, voiam sa spun ca si Saby are costum de Ariel dar ii este inca mare, de Alba ca Zapada n-am gasit.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
salutare
mai, a fost ceva - luna plina, marte in conjunctie cu mercur, au dat astia cu prafuri in aer - nu stiu, ceva a fost, ca la noi in casa a fost maaaaare nebunie. asta pe langa problema cu TVA .
nu vreau sa ma mai plang iarasi, desi imi vine s-o iau pe campii - va spun doar ca mi-e ciuda pe mine ca de dimineata am simtit o mega-usurare cand a plecat david la gradinita si a fost printre putinele dati cand m-am bucurat din tot sufletul ca week-endul are doar doua zile .
aa, si cred ca am luat decizia de a ma opri la 2 copii, sa faca mai multi numai cine o avea nervi suficienti si imaginatie cum sa-si tina creierii intre urechi...
deci Lachi, Anca si cine o mai fi la capatul rabdarii , nu sunteti singure!! la o adica, fugim impreuna .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
si apropo de masuri anticriza [si aici urmau niste cuvinte pe care nu le pot reproduce], cred ca eu o sa stau 2 ani acasa in cic, numai asa, de-a naibii, sa mananc banii statului . si daca tot ne-am luat teren, cred ca o sa ma apuc de pus rosii, castraveti...vrea cineva o bucatica in arenda? haideti, ca am destul, mai ales ca preturile or sa o ia razna, o sa ramana teren viran....
ps: eu nu-s bugetara, dar cred ca pe astia i-a lovit cel mai tare masura asta cu majorarea tva-ului. adica cu o mana le ia din salariu, si cu alta le scade puterea de cumparare prin cresterea TVA... sa tot fii medic, profesor ...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Vivela, zambeste, maine va fi mai rau . Adica, stai sa vezi cum e cu 2 copii mai mari, bucura-te acum ca Damian suge si doarme si cam atat. Aaaa, si foloseste pampersi, ca doar aveti bani de asa ceva . Deci hai sa ne luam de mana si sa fugim undeva!
Eu nu vreau pamant in arenda, ca am si eu vreo 2000mp pe care vreau sa-i vand, dar ma abonez la haleala pe care o s-o cresti tu acolo.
Mychy, unde esti?
sunflower1979 spune:
Gabi, chiar n-ar trebui sa te simti vinovata ca te-ai bucurat de plecarea lui David la cresa. ce Dumnezeu, doar oameni suntem, si rabdarea are si ea niste limite. pana si faptul ca te simti vinovata arata ce mama buna esti. si pe mine m-a terminat Denis cat am stat acasa si m-am bucurat cand am plecat la servici.
nu v-am zis ca vineri a daramat peste el comoda cu jucarii la fel cum a facut in urma cu un an si jumatate. deschide sertarele si se urca pe ele. noroc ca a fost taica-su pe faza si a pris-o la timp. s-a lovit putin si plangea de mama focului, dar mai mult de sperietura. si credeti ca s-a linistit? in cateva minute s-a cocotat si tragea de alte sertare.
si cu ce texte vine... 'da-mi o pastila ca sa nu mor' (nici nu stie ce inseamna) sau 'nu mai mananc ca vom' adica vomita.
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
stefania_97 spune:
Eu am 3 saptamani de vacanta acasa cu mandra mea inainte sa vina bebe. Deja imi bat capul cu ce activitati o sa ii umplu timpul. Dar bine ca e si taica-su acasa ca eu de abia ma misc.
Nu putem sa plecam prea departe ca nu am chef sa ma apuce nascarea pe drumuri asa ca sa vad ce inventez si pe cine invit pe la noi sa se joace mandra.
Ieri am organizat prima playdate ca tot va spuneam ca avea nevoie. Buburuza mea m-a rugat sa il invit pe un coleg de la gradinita asa ca zis si facut. A venit colegul, fratiorul si mamica. A decurs totul bine cu mici incidente de marcare a teritoriului
Sper macar sa avem timp bun ca o mai tai pe la plaja, am bafta ca e aproape de noi.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si35+ AMR 5 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
salut gagici.......sunt p-aci dar n-am mai putut intra pe net din motive de lipsa de calculator. sunt tot la secretariat si saptamana asta . nebunie mare......stress...dar asta e , sper sa supravietuiesc. saptamana viitoare, miercuri, plec la dorna la baietel.abia astept sa-l vad, mi-e un dor de el de nu mai pot!
in rest.......ce sa zic....am citit OUG si am inteles ca, ca PFA tre sa platesc si pensie si somaj , obligatoriu.....chiar daca am carte de munca....asa as pleca undeva , in tarile calde sau pe Luna, sa nu mai aud de cretinii asta....hai ca nu vreau sa va stresez,ma duc si eu acasa, ca tot sunt fara kinder. va pup pe toate si abia astept sa calaresc iar forumul ca me dor de voi
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
cristina26 spune:
Stefania_97 Nu imi vine sa cred ca mai ai doar 5 saptamani. Mamicuta de baietel si fetita. Ce frumos! O sa fie minunat sa se aiba unul pe celalalt. Catarina e o frumusete, vad ca stie si sa conduca . Cat despre Ingrid, are atat de multa energie ca incerc sa o dau la toate clasele posibile iar una dintre ele este balet. Ii tare duce cand vine acasa si ne arata ce a invatat, interesant este ca in fiecare saptamana de 3 luni invata doar sa se invarta …
Lachi Cred ca toti copiii sunt cam la fel. Incearca sa vada cum reactionezi, iar daca reactionezi pozitiv sau negativ, repeta ceea ce au zis sau facut la nesfarsit. Ingrid mai zice: “stupid” eu tot incerc sa o corectez “stupendous”, acum mai nou zice: “nu vreau sa zic prost, vreau sa zic minunat”. Deci tot zice “stupid”. Sunt zile in care simt ca nu pot fi mama buna, ca ceea ce fac este gresit… dar imi trece, pt ca trebuie si o iau de la capat. Multa rabdare si un gand bun de la noi.
sunflower1979 Ma bucur ca lui Denis incep sa ii cada cojitele. Un pupic si de la noi pentru Denis cel frumos.
Carla Ai doua fetite ca doua papusi. Chiar ma uitam la pozele Larisei cat e de mare si frumoasa… unde a trecut si anul asta nu stiu. Sabina e asa de frumoasa si ea... ce sa zic, sunteti o familie perfecta.
Vivela Nu esti singura care se bucura cand merge copilul la gradinita. Eu sunt la fel ca tine. Abea astept sa mearga sa mai fac si eu cate ceva pt mine. Iar cand ma duc sa o sa o aduc acasa abea astept sa o vad.
O zi buna tuturor, ma duc sa imi aduc copilasul acasa de la gradi.