Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata :)
Carla, vaz ca nu ai activa optiunea de pm, asa ca iti dau aici adresa mea de mail: v.niculae@titan.ro sau violetahabr@yahoo.com.
Cat poti de repede iti raman recunoscatoare pe veci sau, ma rog, pe vreo 2-3 luni, ashea
Vivela, , de acord cu tine!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, asa si eu am mancat de toate si nu s-au plans gagicile, sau daca s-au plans nu a fost ceva legat de alimentatia mea. Era o legenda la prima nastere sa nu beau carbogazoase, ca eram mereu cu 7up-ul dupa mine, de parca mi-ar face laptele bule... Eu am mancat si ciocolata si prajeli si multe fructe "interzise", de slabit nu stiu cand si cat am slabit.
Vio, hai ca trimit cat pot de repede. Mai discutam noi despre datorie .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Vio, am trimis la titan.

Am ajuns la magazinul acela de incaltaminte, intr-adevar oferta este variata, mi-au ramas ochii la niste Geox, Melania si Hokide, dar scorurile erau intre 75 si 140 lei, asa ca am luat niste Ufo cu piele pe interior si exterior de 25 lei si sunt foarte multumita.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

asa...

am fost si noi pe-afara, ne-am plimbat, am facut piata, am facut 2 feluri de papa, acu' poa' sa se reuneasca familia ca am cu ce-i hrani .

Carla, tocmai citisem un subiect pe aici - cum ca pt chisturi pe ovare ar face minuni supozitoarele cu carpicon si ceaiul de frunze de zmeur, se laudau fetele ca dispar in 1-2 luni. nu stiu cum interfera cu alaptatul, amandoua sunt naturale dar stimuleaza hormonii...

sandalute Ufo gasesti si la magazinul titan si mai e un magazin si la piata care mai aduce din cand in cand...tot asa, 20-30 de lei perechea.

Cristina, l-am vazut pe Denisuc , e tare dulce, chiar si cu bubitele pe fata. sper sa nu-i ramana semne . si ce tare seamana cu tati....(sper ca n-am zis vreo prostie, banuiesc ca tati e cel care mai apare prin poze ).

Lachi, ce faci, alergi dupa ponei?

Dana, cum mai e burtica? ce mai face bebe Eric?

nu mai stiu ce vroiam sa zic, s-a trezit si Praslea...

we placut!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Vivela, multumesc . O sa ma uit si in magazinul Titan data viitoare cand o sa am nevoie, acum eram in drum, m-am dus la pomul laudat si nu mi-a parut rau.
Cu chisturile l-am zapacit pe bietul doctor, nu stiu daca am mai povestit, m-a linistit ca sunt departe de ovar polichistic, ca se pune diagnosticul pe baza analizelor glandelor suprarenale si nu dupa ecografie, ca el e sigur ca acele chisturi sunt doar incercari nereusite de ovulatie. In fine, am intrerupt nurofenul, iau ceva homeopat care functioneaza la dureri, astept sa se instaleze menstruatia si mai vad ce se intampla dupa aceea. Am salvat reteta respectiva, multumesc .

Azi mi-a tras-o Saby, cu intonatia de rigoare: "ti-am zis de 100 ori in supermarket ca vreau apa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nu, Vivela, nu alerg dupa ponei, ci dupa mine sa adun ce se mai poate si, sa pot functiona inca 3 luni pana le dau la gradi.
sunt extrem de obosita, nervoasa, saturata...etc. Am renuntat si la ultima menajera, acum chiar nu mai am nici un ajutor de nici un fel. Traiasca soferul care imi face piata. Efectiv nu mai pot sa fiu si mama, si educatoare (pt ca vor activitati si ma solicita la maxim), si bucatareasa, si menajera, si eventual nevasta.
Iris parca a innebunit, face aproape zilnic crize de nervi de imi vine sa o isu razna, nu doarme dupa amiaza, deci ma tine on line, iar dimineata la 5 se trezeste Karina.
Se bat, se musca se lovesc...efectiv nu stiu cum sa mai procedez cu ele.
In parc se comporta dupa un anumit timp ca niste nebune, sotul meu vine foaaaarte tarziu seara acasa, am ramas si fara masina (nu ca aveam unde ma duce). De fapt am ramas fara nici o masina fapt pt care nici cu soferul nu mai putem merge ca a ramas cu o duba (deci doar 2 locuri) iar sotul meu a ramas cu microbusul (macar ala are 7 locuri si e preferatul meu) O sa ziceti cum fara nici o masina? pai aveam 7 in total. Acum mai avem busul care era pt protocol si delegatii si duba care era pt marfa.

A trebuit sa le dam pt ca nu mai erau fonduri pt gospodaria de la Ghermanesti.

Porcii aia de ponei ma umplu de draci. Cezar era sa mi-o arunce pe Karina saptamana trecuta de pe el. Dupa 10 minute am dat-o jos ca se scutura si se ridica in 2 picioare. Normal... daca cretinii nu ii scot o saptamana din grajd si nici macar nu i-au obosit inainte sa mergem noi.

Offf nu stiu cum m-oi descurca si cu poneii cand o fi gata totul pt ca mi-e cam frica de idiotul de Cezar. Macar nu mai musca. Are niste dinti cat China! am nimerit din greseala cu o bucatica de zahar in gura lui... sa lesin cand am simtit asa dinti mari.

Deci totul e minunat la mine.
Sper pana la iarna sa mai luam omasina normala ca io am impins o iarna la Vito si nu mai sunt curioasa. Oricum l-am avertizat pe sot ca daca ramanem doar cu asta, o sa trec eu la volan si sa impinga el. E super sa impingi un microbus iarna...

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hello!

Poze gasiti pe contul de facebook al sotului meu (pe care il gasiti printre prietenii lui karli ).

Anto ti-am trimis un PM, cand ai timp de el

LA MULTI ANI! tuturor strumfilor! Mai avem un an si schimbam categoria

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani Filip Gabriel, Vlad Andrei,Tudor Gabriel noi va dorim sanatate, fericire si sa aduceti multe bucurii parintilor.
luna1 imi pare rau ca si voi aveti aceasta problema de piele, dar se zice ca majoritatea copiilor scapa de ea atunic cand ajung la maturitate sper sa fie asta si in cazul fetitelor noastre … abea astept sa va vad in septembrie.
alina.a am incercat sa te sun acum cateva zile, dar nu am reusit sa te prind. Sper sa reusesc data viitoare.
sunflower1979 Mai are cojite Denis? V-am admirat in poze, frumosilor. Vrem sa va multumim pt gandurile bune .
Karligutza sper sa veniti pe la Brasov prin noembrie sau chiar sfarsitul lui oct. O sa mai vrobim noi si am sa te anunt cand ajung in tara. O sa fie minunat sa ne putem intalni.
simo78 pe 30 e ziua ta, ai ceva planuri?
Va doresc o zi minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hello!

Ne itim si noi pe-aici dupa muuulta vreme

Lachi frumoase poze si fetele si mai frumoase Ce sa spun: rabdare si optimism

N-am apucat sa citesc prea mult din urma, deci nu sunt la curent cu toate noutatile dar voi incerca sa "ma prind"

Noi suntem bine. Lori e grasunica, din pacate, are aproape 20 de kg la 103 cm inaltime. Dna doctor spune ca trebuie sa faca inot si sa avem grija la alimentatie. Vorbeste destul de stalcit si se alinta de mama focului, crizele de nervi sau de personalitate sunt si ele foarte frecvente si nu prea mai stiu cum sa le fac fata. Banuiesc ca problema principala e ca eu sunt mai restrictiva decat tati, care o ia mereu prin invaluire sau ii face voia, pe cand eu incerc sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa fie mai responsabila, sa respecte niste reguli simple. In principal merge regula lui 1, adica inainte de a intra in magazin ii amintesc ca are voie sa aleaga un singur lucru si nu obiecteaza . In rest, se bate mai mereu cu var'su, care sta la noi de dimineata de la 7.30 pana la ora 18 si e o nebunie la noi acasa
Am inscris-o la gradi din toamna, dar cu recesiunea asta si cu blocarea de posturi ni s-a pus in vedere ca fata noastra ar trebui s se cam descurce singura la toate, adica sa se dezbrace/imbrace singura, sa se descurce la baie singurica fara olita (inca mai lucram la capitolul asta ), sa se descalte/incalte corect si altele. Nu stiu ce va fi la toamna, dar sper sa se acomodeze.

Va pupacesc pe toate si pe puiutii vostri isteti si frumosi

Mergi la inceput

"La multi ani!" pentru Tudor, Filip si Vlad si felicitari mamicilor Jadi, Andicu si Andreea_Z!

Mergi la inceput