Strumfi de iulie-august 2007 (188)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Karli, da, Sabina are parul ca mine si Larisa ca taica-su.
Ca tot te-am prins: mai scrie o data te rog unde este magazinul acela cu incaltari de pe la Piata Sudului, ca maine ajung spre Grand Arena si-mi trebuie ceva pentru pici.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mergand pe bd. Alex.Obregia de la BIG spre Grand Arena e pe partea stanga, langa agentia CFR de la Piata Cultural... magazinul se cheama Bambino parca si e pe straduta perpendiculara pe bd.Obregia care duce spre piata (intre agentia CFR si oficiul postal)... are scarile pe colt si multe zorzonele agatate pe geamuri, usi si scari ... dar ce conteaza cum arata daca aduce incaltaminte de la Hokide!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Super, multumesc mult!
Imi trebuie sandalute albe sau pantofiori decupati albi si foarte finuti pentru cea mica, nr. 19, iar boala mea e sa fie din piele si cu talpa flexibila, cu cat mai ieftini, cu atat mai bine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

scuze, am raspuns ca telegraful... dar Adeluta e pe capul meu ca vrea LITERE si vrea LITERE la calculator! vrea sa ii deschid un document WORD si sa scrie ea pe taste cum scriu si eu.... mica bandita, imi fura meseria maine poimaine scrie ea pe forum in locul meu!

am inteles care cu cine seamana, dar la ochi daca nu ma insel amandoua sunt dupa modelul 'tati'... bafta si spor la cumparaturi maine! sper sa gasesti magazinul, nu stiu cat de bine am explicat! eu sper ca f.bine!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

am eu sandalute asa de cand avea Adeluta 1 an, le-a purtat de 2-3 ori cred, inclusiv la petrecerea de motz, dar imi sunt atat de dragi asa mici ca nu le dau si mai e un motiv, poate vine nr.2!

editez, si de fapt nici nu m-ai intrebat daca am/vand eu sandale...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Ai explicat foarte bine, nu stiu zona dar sigur o sa ma descurc.
O asteptam pe Adeluta pe forum, o sa converseze cu Andrei al lui Mychy.

Saby seamana cu mine si la culoarea parului si a ochilor (verzi) si la forma sprancenelor si a fundului. Lary seamana cu sotul meu la culoarea parului, a ochilor (albastri) si la forma fundului , mai departe vedem. Sotul are parul ceva mai ondulat decat mine, dar in mare parte semanam intre noi destul de bine, cand eram "tineri" ziceau oamenii ca suntem frati. Hehe, ce vremuri, acum 15-16 ani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

editez, si de fapt nici nu m-ai intrebat daca am/vand eu sandale...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Asa am si eu pantofiori pentru 0-3 luni, o nebunie, incaltati de 1-2 ori, dar ii tin de drag, nu cred ca mai e vorba de nr. 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

neata fetele!
cine ma ajuta si pe mine?
are sotul meu la birou o fata care abia a nascut si ar vrea o lista cu ce e bine sa pape si ca sa fie bine pt bblul alaptat, dar si pt ea sa slabeasca si sa se hraneasca adecvat. Io nu mai am carticica de la euroclinic si mi-ar placea s-o ajut. aveti vreo listuta, ceva?

Cristina, am uitat sa-ti zic ce dulce e puiul tau chiar si bubicit asa! si ce frumos se juca el la mare!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Vio, eu am o listuta, nu sunt de acord cu ea in totalitate, dar exista, ti-o dau pe mail sau mess daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

vio, eu mananc orice, oricat, oricand...si totul pare sa fie bine, n-am primit reclamatii. a, si alaptez, ca uitasem sa precizez.
singura "regula" e una de bun simt, adica sa fie cat de cat sanatos, adica nu ma imbuib toata ziua cu prajituri, chiar daca mi-e pofta, mezeluri si alte chimicale spre deloc (de-astea ma ating rar in mod obisnuit, nu doar acum), dar dau iama oricand in cirese, piersici, rosii si castraveti...(care cica ar fi pe lista neagra !).
asta cu colicii influentati de alimentatia mamei cred ca e mit, eu sunt cea mai buna dovada, la david eram f atenta la ce mancam si saracul a fost chinuit din primele zile pana foarte tarziu, pe la 8-9 luni...acum mananc orice si nu sunt probleme de genul asta.
de slabit, slabesc foarte incet , dar sper eu ca sigur. am avut si o tentativa de a ma urca pe bicicleta magnetica, dar ma cam doare la "dansa" si nu pot sa stau mai mult de 5 minute.

revin.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput