BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Cris09 : am o rugaminte la tine ca tu esti mai la curent ( eu am lipsit ) am adaugat-o pe teuta in listuta ! Mai am de adaugat pe cineva ... ca sa nu mai fie reclamatii ? R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
Pe ea am zarit-o..ma mai uit si iti zic daca e
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
r_ocsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Pe ea am zarit-o..ma mai uit si iti zic daca e![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
mi-ar cam trebui si celelalte dat : greutate, cm , data ...
Multumesc pentru ajutor, eu le fac acum mai mult pe fuga.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
Virgi17 spune:
Am fost la eco de sold in dimineata asta, totul e ok, a dormit bebe tot timpul, o manevram ca pe o papusa, nu simtea nimic.![]()
Pentru depunerea dosarului de crestere a copilului, trebuie luat de la primarie un formular pe care sa il completeze angajatorul cu venitul din ultimele 12 luni, sau nu exista asa ceva si angajatorul face el o adeverinta de venit pe astea 12 luni? ca tot nu mi-e clar...
noi am depus dosarul pt banutii de trusou si alocatie nou nascut la sectorul 2 de care apartinem si trebuie sa tot sunam la un numar dupa vreo 3 saptamani de la data depunerii sa intrebam daca au venit banii
, care bani vin asa...in transe...in anumite zile, nu au in fiecare zi bani sa dea mamicilor.
deh...bine macar ca si asa ii dau.
Multumesc fetelor care au raspuns intrebarii mele.
azi vine pediatra, o sa o asaltez cu intrebarile.![]()
Virginia si Ioana(19.05.2010)
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui Virgi17 Am fost la eco de sold in dimineata asta, totul e ok, a dormit bebe tot timpul, o manevram ca pe o papusa, nu simtea nimic. Pentru depunerea dosarului de crestere a copilului, trebuie luat de la primarie un formular pe care sa il completeze angajatorul cu venitul din ultimele 12 luni, sau nu exista asa ceva si angajatorul face el o adeverinta de venit pe astea 12 luni? ca tot nu mi-e clar... noi am depus dosarul pt banutii de trusou si alocatie nou nascut la sectorul 2 de care apartinem si trebuie sa tot sunam la un numar dupa vreo 3 saptamani de la data depunerii sa intrebam daca au venit banii Multumesc fetelor care au raspuns intrebarii mele. ![]() azi vine pediatra, o sa o asaltez cu intrebarile.Virginia si Ioana(19.05.2010) |

cris_09 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui r_ocsy
mi-ar cam trebui si celelalte dat : greutate, cm , data ... Multumesc pentru ajutor, eu le fac acum mai mult pe fuga. R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
Poate apare vreo fata cu memoria mai fresh pana una alta,ca s-a trezit si plangacila al meu
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Virgi17 Noi mergem maine la eco pt displazie de sold. Cand implinim 5 saptamani. Recomandarea neonatologului la externare a fost sa facem aceasta eco intre 4 si 6 saptamani de la nastere. Fetelor, tot nu are nimeni nici o idee de ce imi plange bebe la san si are nervi si se agita toata desi ii curge laptele in valuri in gura? nu face asa la toate mesele insa are perioadele ei cand nu ma inteleg deloc cu ea. se inroseste toata, scoate tzitzi, o cauta desi o are langa gura ei.nici cu biberonul nu face mai bine, tot la fel...cand are nervi, are nervi si habar nu am de ce. daca incerc sa gasesc pe net explicatii, am o paleta larga de posibilitati a unor posibile cauze. maine vine pediatra si o sa o intreb. tare greu e sa incerc sa descifrez codurile bebeului meu... Virginia si Ioana(19.05.2010) |
Virgi , figuri dintr-astea mai face si Sofia din cand in cand. Insist sa ia sanul si dupa cateva reprize scos/luat mameleonul se potoleste ... vede ca nu are cu cine
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui flory_blanca O intrebare pentru mamicile de fetite: cat timp dupa ce ati pus cerceii au supurat urechile. Noi am pus cerceii vineri si inca supureaza si mi-e asa de mila de ea mai ales cand ii curat acolo locul. Asistenta a zis doar spirt ca sa nu se infecteze cand curat si nimic altceva. Voi ce ati folosit? Mami de fetita frumusica foc! |
Au supurat urechiusele cam 10 zile. Am tamponat-o intai cu spirt si apoi cu betadina. Acum ii supureaza din nou urechiusa stanga ca s-a tras de cercel si am luat-o din nou de la capat cu spirtul si betadina ... exceptia ... acum i-a trecut in 2 zile.
mai_iun_2010 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cris_09
Poate apare vreo fata cu memoria mai fresh pana una alta,ca s-a trezit si plangacila al meu![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Eu am gasit doar o postare scurta facuta de ea in capitolul trecut . Poate o sa ne dea ea datele cand mai intra.
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Teuta, felicitari pentru Tudor voinicel
...si ce voinicel
. Sa fiti sanatosi si mancaciosi si cu ceva noroc
Sa stiti ca si la noi sunt suzete in genul celor de care spunea Ioana. Eu am gasit de la primii pasi http://www.primiipasi.ro/categorie.php?cid=28 sunt antepenultima si penultima de pe pagina. Se numesc suzete cu scut retractibil. Sunt doxa in materie de suzete
.....doar ca floricica mea nu serveste deloc!
Si eu cu un san mai mare si unul mai mic (doar acum, cu alaptatul) si am vazut cand ii faceam proba suptului ca la mesele la care manca 100 gr 30 gr erau din sanul mai mic(stangul) iar 70 gr din dreptul (o cantaream si inainte sa schimb sanul). In rest m-am mai relaxat, astept cantarirea "oficiala" din 6 iulie si daca a pus macar 700 gr ma declar multumita. Arata binee e greuta ca un saculet
, nu are colacei sau stiu eu ce falcute dar uda 5-6 scutece pe zi si are scaun sau zilnic, sau 2/zi sau 1 la 2-3 zile dar eu sunt multumita. De stimulat nu o stimulez cu nimik, chiar si cand are scaun la 4 zile pt ca m-am invatat minte de la Razvan la care am tot folosit termometrul sau supozitor cu glicerina si nu e ok.
Am si eu o mare rugaminte:
Mamicilor care sunt la al doilea copilas si si-au vaccinat primul copil cu vaccinurile cumparate (GlaxoSmithKline sau Aventis Pasteur)ne puteti da niste detalii referitoare la reactii adverse, schema, cine a recomandat vaccinul, de ce hexa sau de ce penta infanrix, etc.?
Personal sunt foarte interesata si sunt tare nestiutoare pentru ca lui Razvan i-am facut vaccinurile gratuite si am jurat ca daca voi mai avea un copil voi face un efort financiar si nu risc a doua oara sa trag ce am tras cu Razvan(la el nu a fost vorba de zgarcenie ci mai mult de considerente de genul "asa cum au facut alti copii el nu poate?" "daca te dau banii afara din casa n-ai decat sa-l cumperi (dr. de familie)" "astea sunt fitze, daca traiesti inRo faci vaccinuri romanesti nu frantuzesti ca nu traiesti in Fr" si multe alte asemenea aberatii care la momentul respectiv m-au convins). Poate facem chiar un subiect mai sticky si il punem pe prima pagina a subiectului pt ca la un moment dat toate mamicile vor fi preocupate de aspectul asta.
Pupici