BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Flory, Tatyana, scuze;

Of, Tatyana, ce te mai stresezi tu cu ml aia; cu suzeta poti sa incerci si daca nu e multumita cu ea ii dai lapte; mai ales ca ia bine in greutate, nu te mai stresa daca poti; am zis si o mai zis; bebe simte ce simte si mama si nu ii face bine cand primeste stari negative.

in plus, poate cauta des cu gurita ca ii e sete; bea 10-20 cat sa isi potoleasca setea doar; insa acel putin e aport caloric pt ea

testul pt urechi.... Sabina dormea in sling si nu au trezit-o ca cica e mai simplu asa; i-au bagat pe rand in cate-o ureche o chestie si se vedea pe computer rezultatul; eu nu am inteles nimic insa au zis ca e ok.

pt ochi nu au zis nimic, intreb vineri pediatra

(eu nu sunt mai experimentata ci doar, ca fiece mamica la al doilea/al treilea copil, sunt mai relaxata)

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Azi am gasit o suzeta interesanta: cum cade se inchide; plus e un sistem de nu acopera asa mult din pielea fetei bebeului; i-am luat Sabinei modelul www.cheekymonkey.ca/KeepitKleen.htm" target="_blank">fish ca sa il incercam.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, alapteaza mai cum ti-e bine tie; eu asa fac; habar nu am care a fost ultimul; fac urgent inainte de a-i da sa manance o "evaluare" empirica si ii dau primul pe cel ce imi pare mai greu

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

daca eu as face verificarea empirica as ramane iute fara lapte intr-un san pentru ca e mai mic, cu mai putin lapte si cu un nodul in varf
asa ca e musai sa contabilizam si sa-l bagam si pe el in actiune
acum drept e ca nu scriu pe caiet dar incerc sa tin minte corect care a fost ultimul
Scoaterea aerului epartea grea in alaptat...altfel totul e un vis dar eructatul
azi noapte, l-am timut 35 de minute in sus si NIMIC...desi cand manca auzeam stomacelul cum primeste aer
Artu imi place noul model de suzi...daca Sabina in accepta eu as comanda(nu m-am uitat inca pe site daca livreaza si in romania) oricum poate mai sunt doritoare....

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

"Buna!Pe 22.06.2010 s-a nascut Tudor cu 4200 gr,54 cm,apagar 10.Pup pe toate fetele!Teodora"
Teuta2

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Felicitari Teodora!Recuperare usoara si mult laptic pt bebe grasunel!
Bine ai venit Tudor!Sa fii sanatos,papacios,necolicios si sa le aduci numai bucurii parintilor

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

wow, a si nascut! Teuta felicitari pentru bb grasut!! mama, ce voinicel!
Teophilina mare noroc ati avut cu medicul vostru! Si faza cu intuitia ta referitor la data nasterii... f interesant! sa fiti sanatosi!
flory blanca Ilincai cam 10 zile i-au supurat urechiusele.
EU 7 zile am spalat cu spirt de 3 ori pe zi si plimbam nitel cercelusii sa curat urechiusa.
Mary euii dau sa pape din ambii sani, de fiecare data. asa se satura. Oricum, Ilinca mea papa f des la 1 ora - 1 ora jumate.
Tatyana eu zic sa nu te mai stresezi, atata vreme cat ia in greutate. Inseamna ca atata are nevoie.
Artu vazusem si la noi suzi d-asta, inca de pe vremea lui Mircea, dar nu mai stiu unde...el nu folosea suzeta, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cris09 : am o rugaminte la tine ca tu esti mai la curent ( eu am lipsit ) am adaugat-o pe teuta in listuta !
Mai am de adaugat pe cineva ... ca sa nu mai fie reclamatii ?

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

"Buna!Pe 22.06.2010 s-a nascut Tudor cu 4200 gr,54 cm,apagar 10.Pup pe toate fetele!Teodora"
Teuta2

Felicitari Teuta !!!
Bine ai venit Tudor !!!

Mergi la inceput

Si acum ... inainte de a citi ceva din urma, sincer nici nu stiu daca o sa reusesc ... am avut un weekend si o zi de luni plina de tipete si somn putin , maxim 5 ore si jumatate noaptea, ziua nici atat. Chiar nu stiu ce a avut, tipa imediat ce ii dadeam de mancare, plangea in hohote si suspine , adormea in brate printre suspine, cand o puneam in patut se trezea si iar o luam de la capat. Ziua dormea maxim o jumatate de ora, atat cat aveam timp sa sterilizez biberoanele si sa mai mananc ceva ... nu am facut dus vreo 3 zile in ritmul asta .
Bine ca s-a potolit. Ajunsesem intr-o stare de epuizare ca atunci cand plangea micuta , plangeam si eu de il innebuneam pe Florin.A fost horror !
De ieri si-a revenit , am dormit si eu in timpul zilei 2 ore si jumatate si mi-am mai revenit ... dar seara tot pic rupta de oboseala . Ma gandeam la mamicile care mai au copii, cum reusiti sa le faceti pe toate ??? Mie mi-e greu cu unul, daca as mai face si mancare ( noroc cu soacra ) cred ca sa fi super zombi. Ma gandeam ca pe la 2 ani sa il proiectam pe urmatorul ... acum am marit intervalul, macar cu Sofia sa ne intelegem cand va fi mai mare ca cu bebelusul , acum stiu cum e!

Mergi la inceput

Si cam atat ca plange dulcineea

Mergi la inceput