BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)
Raspunsuri - Pagina 5
dana81 spune:
Intru rapid sa dau raportul..tot 2in1
si sunt si tare ocupata cu mutatul in casa noua, ca asa ce s-au nimerit toate deodata pe capul meu, plus asta mare care are mucii la genunchi
Ale eu am un copil care la aproape 2 ani nu doarme o noapte intreaga,de cand e ea se trezeste se agita nu leaga 2 ore de somn si nu am intervenit niciodata cu nimic, te rog sa ai rabdare si sa nu bagi in copil tot felul de "remedii" pentru somn, nu toti copii sunt la fel si asta nu inseamna ca are a ta vreo problema
.Clara mea in afara de banale raceli nu s-a imbolnavit,a luat in greutate foarte bine si este un copil absolut normal asa cu nesomnul ei.
Theo ce bine ca totul a fost in regula cu bebe.Apropos de presimtiri, nu bagi si la mine o data
???
Nati cum esti?
Mai eu am niste dureri asa usoare ca la menstruatie dar atat,ma bate gandul sa sun moasa pentru un control pe masa la sf saptamanii...sa vedem
39+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
arturicii spune:
Dana!!!
Ale, asa este, cum zice Dana; nu iti invata copilul cu medicamente pt adormit; incearca sa o descoperi, sa o intelegi, sa o ajuti; sunt copii care nu stiu sa adoarma si trebuie sa le gasesti varianta optima de somn, cu acelasi ritual, aceeasi atmosfera, aceleasi gesturi. Yann de exemplu adormea cand era mai mic (si acum cand e f agitat) doar mangaiat intr-un anumit fel; daca ma opream sau schimbam locul sau ritmul era jale.
Sabina, ati fost la dr? Sunteti ok?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
aleesicoo spune:
artu nu e vb ca trebuie sa o descopar, pt k noaptea doarme, este ff agitata ziua si nu doarme, poate nu am fost destul de explicita, si in brate plange atunci cand vb cu ea
si nu am zis ca bag medicamente sa o adorm , am intrebat de acel sirop care sa o linisteasca , ca nu mi se pare normal a un copil de 3 sapt sa doarma in 24 d ore doar 6 ore noaptea
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
arturicii spune:
Ale, eu am inteles bine ce ai zis tu; insa si acel sirop tot medicament este; si in timp va capata dependenta si tot asa;
Poate pur si simplu este un copil mult mai activ decat ceilalti; pe de alta parte sa mai verifice iar pediatra sa nu aiba micuta vreo durere;
Si ma gandesc ca si tu esti agitata (scuze daca gresesc) iar bebeii preiau agitatia mamei; la mine asa s-a intamplat la toti 3; si acum mari, baietii sunt tot asa;
Lasa tu treaba ca nu ia foc nimic daca nu o faci; concentreaza-te doar pe micuta o perioada, linisteste-te si da-i si ei linistea ta.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
TEUTA2 spune:
Fetele,am pierdut dopul.Avea o culoare rozalie.
Oare mai rezist pana la programarea de joi sau ar trebui sa-mi sun doctorul?
Voi de la pierderea dopului,la cat timp ati nascut?
Am inceput sa simt teama...
va pup!
TEO 38+
flory_blanca spune:
O intrebare pentru mamicile de fetite: cat timp dupa ce ati pus cerceii au supurat urechile. Noi am pus cerceii vineri si inca supureaza si mi-e asa de mila de ea mai ales cand ii curat acolo locul. Asistenta a zis doar spirt ca sa nu se infecteze cand curat si nimic altceva. Voi ce ati folosit?
Mami de fetita frumusica foc!
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii hello tuturor; tot eu, tot cu Sabina dormind pe mine Nati, imi pare rau; zic si eu ca fetele: masaj sub un dus cat mai cald si cat mai mult, comprese cu foi de varza, un antitermic si atentie; daca nu, dr si antibiotic ![]() Mary, si Sabina, de la 5-7 ori pe zi, apoi la 2 apoi la 1, a ajuns la o data la 3 zile; am tot cetit si pare-se ca bebeii alaptati la san e ok sa aiba mai rar scaun, chiar pana la 7 zile; o saptamana faina Ioana, Philip, Yann, Sabina |
cam aceeasi frecventa si la noi: ieri a iesit pina la urma. Noi suntem insa la virsta de minim 2/zi,
Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui murica Madamar, eu nu am niciun simptom din cele pe care le-ai descris tu, la san. Urtica mi-a recomadat-o farmacista. Poate ai probleme la sanul stang, vreun chist, cine stie, de te doare doar ala. Iar de constipatie, din contra, la bebita cacaceala functioneaza mai bine ca inainte, adica face de 2-3 ori pe zi. Mai studiez, desi am citit mult tare despre trat. homeo pe multi si diferiti copii si cam toate cuprindeau asceste remedii. Sanatate iti doresc. Murica, mami fericita de Evelyne-Maria |
slava cerului, acum nu mai avem probleme!

Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
veronicach spune:
| citat din mesajul lui TEUTA2 Fetele,am pierdut dopul.Avea o culoare rozalie. Oare mai rezist pana la programarea de joi sau ar trebui sa-mi sun doctorul? Voi de la pierderea dopului,la cat timp ati nascut? Am inceput sa simt teama... va pup! TEO 38+ |
poate dura si 2 saptamani...asa ca relaxeaza-te
mie mi s-au rupt membranele prima data asa ca nu vorbesc din experienta mea dar stiu din cea a fetelor
contractiile regulate , ruperea membranelor acestea sunt semnele ce iti indica vizita la spital
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
veronicach spune:
tatyana nu stiu daca observatiile mele sunt corecte insa Matei nu prea are scaun noaptea
el are inca scaun dupa fiecare masa, in timpul zilei, dar nu si noaptea
poate de aceea mananca mai bine si micutza ta
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010