BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna mamici...

A nascut si Eladea pe bebe Filip,natural 3800, 38+, 56 cm....iar pentru Giorgia fetita are 3050, 38+, 48 cm. apgar 10.

Sper sa scap si eu mai repede de 40 sapt. tinand cont ca sunt la a treia sarcina, dar cum va vrea Domnul, important este sa fim bine amandoi.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

artu , help me...pitik mea toata ziua a fost agitata nu mai stiu nici eu nici mama cum sa o mai tinem...adoarme 10 min si pac se trez si plange k arsa

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

hahaha Ale, scuze dar nu m-am putut abtine sa nu ma amuz ptr ca imi strigi Help de parca as fi eu vreun vraci super priceput. (stiu, ma intrebi ptr ca stii ca-s prezenta acum; dupa ce iti raspund va si arat de ce am eu timp de forum cu 3 prunci in jur)

Imi pare rau de necazul micutei; eu ti-as recomanda sa o iei in brate nu in carucior (inteleg ca nu ai sling/wrap) si sa iesiti la plimbare intr-un loc linistit (fara trafic sau alte zgomote puternice) la o plimbare; incearca sa o tii vertical pana adoarme pt ca daca are cumva "arsuri" ii e mai bine asa.

In plus, inainte sa plecati, calmeaza-te si lasa acasa toate celelalte griji/ganduri.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai nu o tin in carucior iubita...in brate si nici asa nu sta cuminte...
da chiar tu cum te descrci?

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Ca sa vedeti ce liniste e intr-o casa cu 3 prunci

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Doamne, Artu, ce dulci sunt copilasii !!

Mi s-a facut pielea de gaina recitind primele mesaje ale odiseei.Ma simt de parca termin liceul am emotii...

Aleesicoo, eu azi mi-am infasat puiuta cum faceau mamele noastre pe vremuri.Am citit intr-o carte ca e esential pt linistirea lor.apoi sa incerci sa o pui pe o parte sau pe burtica, sa incerci si zgomotele albe(foehn, aspirator, aparat radio pus intre posturi), sa o legeni si sa suga(suzeta,san,deget). Sunt cica aceti 5 mari factori care ajuta la linistirea bebeilor. Eu am incercat azi cu infasatul si sssitul la urechea ei functie de tonalitatea plansului si vad ca a mers. O sa perseverez zilele astea. Vad ca sta infasata in leganus si in brate, nimic nu zice. Nu mai da haotic din manute si pare a fi f happy asa. Am aflat toate astea din cartea pe care o citesc acum, scrisa de un pediatru american, se numeste "Bebelusul meu e cel mai fericit"-dr Harvey Karp(editura Curtea Veche). E f f interesanta , ne explica cam ce e cu bebelusii in primele lor 3 luni de viata, cum ca aceste 3 luni ii prinde total nepregatiti pt viata si acestor 3 luni li se spune ca ar fi de fapt ultimul trimestru, al patrulea, care de fapt lipseste din viata gravidutei.
Deci, eu continui cu infasatul(strans) si toate cele descrise acolo.Nu de alta, dar nu vreau sa apelez la Calma Baby pe care l-am luat sa il am in orice eventualitate(azi noapte m-a tocat psihic cu maraiala si frecatul de manute pe fata).

Azi, in parc, auzeam 3 mamici care discutau si una din ele le intreba pe celelalte doua daca puii lor au fost agitati zilele astea, ca ea nu mai stie ce sa faca cu al ei, ca a devenit brusc agitat(erau in jur de 1 an si ceva micutii).
Asa si eu...ma amuz caci se pare ca puii nascuti in 19 mai au intr-adevar ceva cu maraiala.

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Ale, uite ce frumos ti-a spus Virginia. Ai incercat sa faci asa?
Sabinei ii place si zgomotul de la mixer

A, sa va zic. Azi aveam treaba in bucatarie si am pus-o in scaunelul ei care este amplasat pe masina de uscat.... se termina masina de spalat, le mut in uscator si adoarme Sabina noastra in 2 min; s-a trezit exact la 2 min dupa ce s-a treminat programul de uscat.

Virginia, asa dorm ei cand sunt acasa in timpul zilei. Philip pe jos, pe perna de la canapea, Yann cu capul pe manerul de la canapea si Sabina pe mine

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

va salutam fetelor
felicitari noilor mamici
ajutatine si pe noi cu nist sfaturi
avem nasul infundat si n inecam,nu stiu cum sa scap da mucusori

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

ii pui in nasuc ser fiziologic caldut dupa care folosesti batista sugarului care se monteaza la aspirator,e ff eficient...cu pompita eu n-am reusit

ale ia-o in brate pe verticala,plimba-te cu ea prin casa si canta-i ceva linistitor...si-a mea a mancat si-a cazut lemn la ultima pic de lapte dupa care la 10 min a inceput sa urle de ne-a speriat...nu stiu ce are,i-am cantat,am linistit-o si acum doarme pe mine

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Bun revenit Roxy! Felicitari pentru relatia frumoasa ce o aveti!
Ceva poze? Simt eu ca aveti poze faine....

Lena, ser fiziologic (nu spray) si pompita/batista bebelusului

Tatyana, stai inistita ca nu te judeca nimeni ca nu o alaptezi pe cea mica; fa tu sa fii super impacata cu tine si lasa gura targului.
La urmatorul bebe o sa fii mai relaxata, ai sa vezi; daca nu te costa prea mult, pastreaza-i si pe cei 17; cat timp pot ramane viabili asa congelati?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

5 ani pot sa-i pastrez la clinica,in sept trebuie sa ma hotarasc ce fac cu ei,ori platesc congelarea ori sa-i distruga....pana acum a fost gratis....e destul de complicat...nu-mi vine bine cand ma gandesc sa-i distruga da ce sa fac ca-s multi tare si eu mai am 5 ani si fac 40 de ani...mult timp sa mai fac alt bebe nu am....o sa vedem noi

Mergi la inceput

mi s-a spus ca daca bebe are manutele reci si nasucul inseamna ca ii este frig...buuun...dar daca are manutele reci si nasucul cald cum ii e????ca zilele astea cat s-a racorit afara in casa am avut vreo 25 de grade...comparativ cu 30 mi s-a parut chiar frig...in fine bebe mainile bocna desi imbracata in body cu maneca lunga,pe deasupra i-am pus si o bluzita cu maneca scurta mai la baza gatului ca avea pieptul cam gol si pantaloni....de ce are mainile asa reci???si piciorusele parca nu sunt asa calde....m-am gandit ca-i frig,am invelit-o si cu o patura desi nu era gerul bobotezii...eu nu vreau s-o infofolesc da avea niste maini....deci cand ii este frig?cand are doar nasucul rece?

Mergi la inceput

Tatyana, mie cand imi e frig am si nasul si mainile si picioarele reci; insa sunt persoane care au mainile si/sau picioarele reci tot timpul....
As zice ca daca e nasucul rece ii este frig;

Ale, pana la urma cum ai linistit-o?

Virginia, m-am tot gandit la ce ai zis cu sufletul; m-am hotarat; in secunda 1 se intampla minunea, in secunda 2 sufletul se contopeste.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput