BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)
Raspunsuri - Pagina 16
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui murica Salutare Madamar, tare panicoasa esti cu homeopatele... nu iti fie teama ca nu i-a facut chamomilla nimic copilului. Azi am sunat homeopata (eu sunt nascuta si crescuta in Iasi, daca vrei iti dau nr., are cabinet in Copou) si mi-a confirmat ca e ok cu chamomilla in timpul zilei, magnezia dupa-amiaza si la crize collocinthis. Bebe tau tresare pentru ca viseaza si se sperie. Taurita mea face la fel si, asa cum te-au sfatuit fetele, e bine sa ii prinzi manutele in paturica sau cumva puiului si va dormi linistit ca un inger. Iar cu manutele in gura, la fiecare tresarire, nu e foame. Incearca sa fii un pic mai detasata. Despre kk verde, da, asa e culoarea de la lapte praf, pediatra mi-a spus sa stau linistita ca e ok. Murica, mami fericita de Evelyne-Maria |
da-mi te rog un pm cu nr.

Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Vivela salutare sa felicit si eu mamicile care au nascut in ultima vreme: BRAVO TIGRUTA!!! ![]() ![]() ![]() BRAVO CK!!! ![]() ![]() ![]() BRAVO RAMONA!!! ![]() ![]() ![]() BRAVO TEUTA!!! ![]() ![]() ![]() BRAVO CORINA!!! ![]() ![]() ![]() Bine ati venit pe lume, pui mici si dragi ![]() ![]() scuze daca am mai omis din cand in cand sa intru sa felicit, insa le doresc tuturor mamicilor si bebelusilor multa-multa sanatate si zile senine . legat de agitatia bebeilor, dau si eu o idee, poate merge (poate nu!): incercati peste zi sa nu-i supra-stimulati. adica sa nu le vorbiti tot timpul, sa nu ii mangaiati non-stop, sa-i feriti cumva de zgomote multe (chiar si muzica, daca le puneti, volumul sa fie mai scazut si nu prea mult timp). de leganat, nu-i leganati una-doua cum scancesc - mai bine ii luati in brate sau ii puneti pe burtica voastra). chiar vazusem un filmulet, nu mai stiu unde, in care chiar pediatrii recomandau sa nu stimulezi prea mult un copil foarte mic, ca oboseste foarte repede si el nu stie sa gestioneze situatia asta. si atunci face ce stie, adica plange. Madamar, ca ai intrebat cum face un homeopat sa individualizeze tratamentul. eu am fost cu david la homeopat cand avea 7-8 luni, deci nu vorbea, nu stia sa spuna ce are. m-am dus in principal pt ca avea o dermatita atopica destul de nasoala, care raspundea doar pe moment la tratamentele clasice (pe care dadusem o caruta de bani si contineau cortizon, uree si alte tampenii!). homeopata mi-a pus mie o gramada de intrebari - ca eu eram cea care statea non-stop cu copilul. intrebarile erau de genul: cand a aparut, ce tratamente a urmat, daca doarme bine noaptea, daca are colici, daca plange mult, cand plange, cum plange, daca mananca, cum mananca, ce prefera. i-a facut si un "test" de socializare - mi l-a luat din brate si a plecat cu el in alta camera - s-a comportat foarte bine, n-a plans dupa mine, chiar "a vorbit" cu doctorita, a ras cu ea...l-a "analizat" fizic - daca e mai grasut, mai slab, daca are membre mai subtiri sau mai bine facute, bineinteles a analizat pielea, ochii, parul (care nu prea era atunci). m-a intrebat cate in luna si in stele despre cum a fost nasterea mea (si a insistat pe faptul ca as fi suferit eu o trauma/frica mare la nastere sau in timpul sarcinii, ca bebe se trezea din somn plangand, tipand, parea speriat de ceva - lucrul asta l-au concluzionat 2 homeopati diferiti, deci tind sa cred ca nu era chiar o prostie ce ziceau). plus multe alte intrebari, am stat cred ca o ora de vorba despre copil si despre mine (asta apropo de faptul ca atunci cand e mic, copilul preia cam tot din starea mamei -eu eram cam agitata, si atunci si bebe era agitat, acum sunt foarte relaxata si jur ca asta se vede si la Damian). cam asa s-a intamplat la noi cu controlul homeopat, doctorita i-a prescris o schema de mai multe remedii, in cel mult o saptamana a disparut dermatita atopica (dupa ce trasesem cu ea vreo 5-6 luni de innebunisem, nu stiam ce sa-i mai fac). prin urmare, la noi rezultatul a fost unul pozitiv. la fel, eu m-am tratat de probleme legate de ciclu - aveam sindrom premenstrual, ciclu neregulat - dupa tratament (adica 2 prize dintr-un remediu) - iti reglai ceasul dupa ciclul meu. iti dai seama ca dupa ce ai niste rezultate atat de bune, fara sa te indopi cu medicamente si sa cheltui asa multi bani, nu ai cum sa nu devi adeptul acestui tip de tratament. scuze ca m-am intins atat cu mesajul _ Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10) Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba |
complexa descriere faci, precum si consultatie, medicul.
multumim de info

Tudor Mateo
Madamar spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Neata fetelor! Felicitari proaspetelor mamici! La noi caca arata ca mustarul cu boabe, culoare si textura. Acu doua nopti a dormit de la 21.30 la 4, iar aseara de la 11 la 4.30, incepem sa ne mai odihnim si noi noaptea. eu il tezesc la 3-4 ore pt a-i da sa manance. Si noi mai varsam laptic pt ca nu sta sa eliminam tot aerul, e tare nervos isi misca capul in toate directiile si se zbate sa scape din brate. La nici 2 saptamni face niste eforturi pt a se muta de pe o parte pe alta de mama, mama. maine mergem si noi la doctor sa vedem cat am luat in greutate si cm. Sanii imi curg siroaie, dar ii mai dau si completare, caci am impresia ca nu se satura doar cu sanul, doar pt o ora parca ii tine de foame. Azi a depus sotul si cele 3 dosare pt alocatii si trusou. De ieri avem si certificat de nastere, gata am intrat in randul lumii. Mamica lui Mihai Rares |
depune nico efortul de a nu-i da sumpliment pt ca se satura - garantat! e numai senzatia sau nelinistea ta.
daca ia in greutate cum trebuie nu-i da formula, pls
Tudor Mateo
veronicach spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
depune nico efortul de a nu-i da sumpliment pt ca se satura - garantat! e numai senzatia sau nelinistea ta. daca ia in greutate cum trebuie nu-i da formula, pls Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! |
laptele matern se digera intr-o ora jumatate...este normal la nou nascuti sa pape mai des
uite Matei desi are o luna jumate mananca tot din 2 in 2 ore
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
roxanici spune:
buna ziulica....
daca mai aveti loc in gradinita voastra cu liliac am vrea si noi un loc'sor umbrit pt un gemanut liliac grabit pe nume Horia, nascut de solstitiu, 21 iunie 2010, 18:10, 3120g, 50cm, nota 10.
Mai are un fratior de 3 ani, Rares care l-a asteptat cu mare drag acasa.
Io, va citesc de pe la inceputuri dar am stat la umbra din alte motive, acum o sa ma alatur voua si o sa incerc sa va prind din urma.
Suntem acasa de ieri doar asa ca haosul inca domneste, dar ne organizam noi cumva si o sa fim prezente constante.
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui roxanici buna ziulica.... daca mai aveti loc in gradinita voastra cu liliac am vrea si noi un loc'sor umbrit pt un gemanut liliac grabit pe nume Horia, nascut de solstitiu, 21 iunie 2010, 18:10, 3120g, 50cm, nota 10. Mai are un fratior de 3 ani, Rares care l-a asteptat cu mare drag acasa. Io, va citesc de pe la inceputuri dar am stat la umbra din alte motive, acum o sa ma alatur voua si o sa incerc sa va prind din urma. Suntem acasa de ieri doar asa ca haosul inca domneste, dar ne organizam noi cumva si o sa fim prezente constante. |
Bine ai venit Roxanici ! Sa ne auzim mai des atunci . Felicitari pentru bebe Horea !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui beluistef Buna mamicilor, Felicitari tuturor pentru bebelasii sanatosi, recuperari rapide celor care au nascut de curand si muuuulta fericire. Sunt de la odiseea delfinasilor si am intrat sa va anunt ca am vazut ca apare si aici in lista colega noastra de odisee Giorgia, a nascut de dimineata la 05.45,o fetita Maria Antonia, 48 cm, apgar 10, natural. Am zis sa va anunt ca sa o stergeti de la gravidutze si Eladea este la spital si asteapta sa nasca in cursul zilei de astazi...tot natural *************************************************** Elena, 38+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 14 zile ![]() ![]() |
Felicitari Giorgia !
Hai Eladea !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
tigruta spune:
buna gasit..am intrat pe fuga sa va spun ca am ajuns acasa..
va multumesc pt galerie si pt urari
..in prima zi mi s=a inchis tel si nu am putut sa va anunt..
felicitari celor care au mai nascut intre timp si bafta celor care urmeaza
Rocsy
Am sa revin cu povestea nasterii..
O zi frumoasa
Elena
40
Luca
flory_blanca spune:
Felicitari noilor mamici! Sa aveti parte de bebei sanatosi si necoliciosi! 
Multumesc din inima pentru info si sfaturile legate de cercelusi. Nadia mai are inca cojite pe urechi si am trecut acum pe betadina si vad ca e mai bine.
Voi pe la ce ora faceti baita? Noi o faceam destul de tarziu pe la ora 22.30 si apoi papa si dormea cam 6 ore pe noapte. Dar de ceva vreme zbiara la baie ca din gura de sarpe ceea ce inainte nu facea si nu mai are rabdare de nimic din cauza ca ii e foarte foame si probabil e si obosita. De aceea m-am gandit sa ii mut ora inainte de penultima masa si sa vedem cum reactionam si ne descurcam asa. Poate e mai odihnita si savureaza si ea baia si ne mai si jucam ca asa papam ca haplea ne obosim si apoi nu mai avem chef de nimic. Ma gandesc ca o sa doarma la fel de bine noaptea daca deja si-a format un program de 6 ore de somn pe noapte nu? Voi cum procedati?
Nicoleta de ce ii dai completare daca sanii iti curg siroaie de la lapte? Eu cat i-am avut plini nu ii dadeam deloc formula, desi mi se parea ca nu se satura. Apoi am inteles ca se digera mai repede laptele de mama si ca e normal. Chiar daca mi se parea uneori ca nu e consistent mi-a crescut 1kg pe luna si am fost foarte multumita.
Mami de fetita frumusica foc!
Ioana5255 spune:
Noi suntem la Mamaia la Hotel Dorna. E super hotelul, super ok All Inclusive pentru Romania. Nu am plecat in BG ptr ca nu am facut inca pasapoarte piticelor. As vrea sa ma ocup si de chestia asta cand revin. Am cu mine tot ce trebuie, sterilizator, incalzitor de biberoane, am plecat cu masina full full. Nu e asa de complicat. Am carutul mare dublu. Ieri fetele mi-au urlat de la 1 pana la 7 seara, mi-au batut si vecinii in perete, daca veneau la usa le puneam fetele in brate si le dadeam si un premiu
saptamana viitoare plecam doar cu alexandra in bg si pe cele mici le las acasa ptr ca vreau sa ma odihnesc, sa dorm, sunt franta. taiana sa stii ca te intareste Dzeu. Iti da atat cat poti sa duci. M-ai distrat cu cei 17 embrioni la rece.Poate dupa o vreme, ai sa vrei si bebe 2.

& Damian(7/6/10)
AMR: aproximativ 14 zile