BV Giorgia,roxanici!Hai Eladea ! mai-iun2010(98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Despre remediile homeopate - ele se dau individualizat!!!! Chiar si remediile pentru colici.
Pentru ca in recomandarea unui remediu pentru colici se tine cont de (si aici dau doar cateva exemple) - daca in criza de colici copilul plange si se arcuieste de spate, daca se linisteste atunci cand este luat in brate, daca se linisteste ca reactie la caldura, cand apare criza de colici (dimineata, seara, etc). Plus ca in tot tabloul asta intra in discutie si starea mamei - daca este depresiva, anxioasa, cum reactioneaza la crizele de colici, etc etc etc Si asta pentru ca, asa cum va spunea si arturicii starea mamei se transmite si copilului. Mai ales la mamele care alapteaza.

Astfel ca pentru colici, un copil poate sa primeasca chamomilla de exemplu, in timp ce alt copil sa primeasca nux vomica. (din nou au fost doar niste exemple). Doua remedii complet diferite pentru aceeasi problema, colicii, dar cu manifestari usor diferite.

Alina

Deci... ca o concluzie... reactia copilului poate fi cauzata de chamomilla? Ca arunc cit colo totul!
Am incercat intr-o mare fuga sa ma documentez si am vz ca sunt homeopati care merg pe remedii individualizate, sau care merg pe remedii comune... tot pe un site, ceva... Nu mai stiu ce sa mai cred acum.
Sa ma duc cu copilul la homeopat in iasi pentru colici insemna sa il programez inainte sa se nasca.. asa de aglomerat este cik... Fie, mai bine suportam colicii decit stari de ne=nteles.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mary, nu stiu ce sa zic, dar, in principiu, da, ar putea fi si o reactie la remediile homeopate care, poate nefiind cele potrivite i-au provocat alte reactii decat cele dorite si asteptate.

Legat de medicii homeopati sunt impartiti in doua curente: unicistii (care recomanda un singur remediu pentru o anumita situatie - boli ce se doresc tratate, tablou general, etc) si pluralistii (care recomanda mai multe remedii cu care se poate merge in paralel)

Sfatul meu este, daca vrei sa mergi pe homeopate, sa incerci sa faci totusi o programare la un homeopat in Iasi. Ma gandesc ca daca spui ca este vorba de un bebelus chinuit de colici...s-o gasi in programul unui medic o jumatate de ora libera sa va primeasca si pe voi.

Gasisem la un moment dat pe net o lista cu remedii homeopate ce pot fi administrate in caz de colici la bebelusi, in functie de simptomele manifestate de bebe. Nu mai stiu site-ul, dar promit ca imi fac timp azi/in seara asta, o caut si o postez aici. Poate ajuta macar un pic.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Nicoleta ai dreptate! Asta am facut si eu in final, am schimbat dr de familie desi nici cea de acum nu e cea mai fericita alegere dar macar o pot deranja oricand acasa ca are si acasa cabinet, imi da cand ii cer orice reteta, e draguta si raspunde oricand la tel. Oricum, cand am avut probleme cu Razvan (si a fost un copil extrem de sensibil, care racea de 2 ori pe luna) am mers la pediatru la cab privat. Mai bine platesc o consultatie facuta cum trebuie decat sa stau in sali de asteptarepe la dr de familie sa-mi vada copilul pe "fusarite" doar ca trebuie, ca e inscris pe lista de pacienti.
Ideea e ca dr mea de familie mi-a recomandats a fac vaccinurile gratuite ca se pare ca vor primi tot de la Glaxo dar intrebarea mea era cum decid ce vaccin fac? Ea nu stie cica ce sa-mi spuna ca nefiind pediatru nu se pricepe la cele de cumparat
Noi avem un prieten care lucreaza la o firma de distributie medicamente si imi face rost de ele fara adaosul practicat de farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

FELICITARI RAMONA !

BINE AI VENIT BOGDAN ANDREI !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Si acum ... inainte de a citi ceva din urma, sincer nici nu stiu daca o sa reusesc ... am avut un weekend si o zi de luni plina de tipete si somn putin , maxim 5 ore si jumatate noaptea, ziua nici atat. Chiar nu stiu ce a avut, tipa imediat ce ii dadeam de mancare, plangea in hohote si suspine , adormea in brate printre suspine, cand o puneam in patut se trezea si iar o luam de la capat. Ziua dormea maxim o jumatate de ora, atat cat aveam timp sa sterilizez biberoanele si sa mai mananc ceva ... nu am facut dus vreo 3 zile in ritmul asta .
Bine ca s-a potolit. Ajunsesem intr-o stare de epuizare ca atunci cand plangea micuta , plangeam si eu de il innebuneam pe Florin.A fost horror !
De ieri si-a revenit , am dormit si eu in timpul zilei 2 ore si jumatate si mi-am mai revenit ... dar seara tot pic rupta de oboseala . Ma gandeam la mamicile care mai au copii, cum reusiti sa le faceti pe toate ??? Mie mi-e greu cu unul, daca as mai face si mancare ( noroc cu soacra ) cred ca sa fi super zombi. Ma gandeam ca pe la 2 ani sa il proiectam pe urmatorul ... acum am marit intervalul, macar cu Sofia sa ne intelegem cand va fi mai mare ca cu bebelusul , acum stiu cum e!

tresariri, vise nasoale, agitatie din miini si picioare, plins spasmodic, toate la un loc? Daca e asa... e o descriere a altui tauras nascut pe 19:).
Am uitat sa va spun ca simbata a avut parte de primul tort, pentru care nu am energia necesara de a posta acum poze... Of...

Sa fie data de 19 de vina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

O intrebare pentru mamicile de fetite: cat timp dupa ce ati pus cerceii au supurat urechile. Noi am pus cerceii vineri si inca supureaza si mi-e asa de mila de ea mai ales cand ii curat acolo locul. Asistenta a zis doar spirt ca sa nu se infecteze cand curat si nimic altceva. Voi ce ati folosit?

Mami de fetita frumusica foc!

Buna!
Noi i-am pus cerceii in maternitate (acum 20 de zile), nu mai supureaza, dar nici nu pot sa-i misc inca. Ne-au spus sa-i dam cu baneocin pudra daca e nevoie, dar nu a fost (adica locul este uscat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Citat:

APEL LA FETELE CARE ALAPTEAZA:
cum ma sfatuiti sa fac? sa alaptez la fiecare masa dintr-un sin sau sa alaptez din ambii? cite si cite minute? voi cum faceti?
si mai ales daca dormiti in pat cu bebe,ca in cazul meu - pentru un somn cit de cit - cum faceti noaptea?
multam feele!

a, si controlul pt displkazie desold se impune si pt bebe venit pin cezariana?

Buna Marlena

Eu fac asa - o alaptez din ambii sani, incep cu cel la care a supt ultima oara si o tin 15-20 minute, apoi o mut la celalalt san unde mai suge cam 10-15 minute. Dar, spre exemplu nasha mea alapteaza la fiecare masa dint-un singur san. Eu zic sa faci cum ti-e mai bine. Noaptea alaptez si eu de 3 ori, o data stand culcata langa ea in pat cand de obicei si adorm cu ea la san...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Si acum ... inainte de a citi ceva din urma, sincer nici nu stiu daca o sa reusesc ... am avut un weekend si o zi de luni plina de tipete si somn putin , maxim 5 ore si jumatate noaptea, ziua nici atat. Chiar nu stiu ce a avut, tipa imediat ce ii dadeam de mancare, plangea in hohote si suspine , adormea in brate printre suspine, cand o puneam in patut se trezea si iar o luam de la capat. Ziua dormea maxim o jumatate de ora, atat cat aveam timp sa sterilizez biberoanele si sa mai mananc ceva ... nu am facut dus vreo 3 zile in ritmul asta .
Bine ca s-a potolit. Ajunsesem intr-o stare de epuizare ca atunci cand plangea micuta , plangeam si eu de il innebuneam pe Florin.A fost horror !
De ieri si-a revenit , am dormit si eu in timpul zilei 2 ore si jumatate si mi-am mai revenit ... dar seara tot pic rupta de oboseala . Ma gandeam la mamicile care mai au copii, cum reusiti sa le faceti pe toate ??? Mie mi-e greu cu unul, daca as mai face si mancare ( noroc cu soacra ) cred ca sa fi super zombi. Ma gandeam ca pe la 2 ani sa il proiectam pe urmatorul ... acum am marit intervalul, macar cu Sofia sa ne intelegem cand va fi mai mare ca cu bebelusul , acum stiu cum e!

tresariri, vise nasoale, agitatie din miini si picioare, plins spasmodic, toate la un loc? Daca e asa... e o descriere a altui tauras nascut pe 19:).
Am uitat sa va spun ca simbata a avut parte de primul tort, pentru care nu am energia necesara de a posta acum poze... Of...

Sa fie data de 19 de vina ?

eu primele 3 sapt,noaptea, o infasam pe emma tocmai ca sa nu-si dea cu manutele pe fatza sa se sperie si sa se trezeasca si dormea tun,cand o lasam libera era agitata si se trezea...acum e mare nu se mai sperienici nu mai suporta sa o infas...multumesc lui Dumnezeu ca am un copil care doarme noaptea ca nu stiu ce as fi facut...eu sunt rea tare de somn si de ajutat n-am pe nimeni care sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

apropo de controlul la dr de 6 sapt, la mine au trecut da n-am reusit sa ajung la dr...mi-am inceput si viata sexuala si nu stiu cum e la voi da la mine e groaznic,ma doare de parca-s virgina...poate si din cauza lipsei atata amar de timp da perseveram

la prima fetita am inceput dupa vreo 3 luni. si la fel ma durea foarte rau. oricum imi aduc aminte ca-mi spusese dr. ca "m-a facut virgina". iar acum mi-e si frica sincera sa fiu.
daca are timp cineva va rog dati-mi si mie parola de la contul de poze sa va arat mandrutele mele.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si www.etickr.com] br / [img]http://www.etickr.com/ticker.php?img=4,109,126,0,CD,14740,QW5kcmVlYSBNaXJ1bmE=,TXkgc29uL2RhdWdodGVyIGFnZSBpczo=,-1[/img" target="_blank">Andreea Miruna

eu am facut cezariana deci n-ar avea de ce sa ma doara...probabil e vorba de hormoni si lubrifiere...da ne revenim noi nu-i problema

ce ma enerveaza vremea asta...ne tine tintuiti in casa,e asa urat si bate un vant de te ia pe sus

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

legat de cercei eu i am dat gauri in ziua in care am iesit din spital in maternitate si tot atunci i am pus si cerceii din aur!
n a supurat si nu are absolut nimic
Alina multumesc pt pontul cu wrap

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput