Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

tanamera felicitari pt bebe sanatos. si eu dupa fiecare control sunt extrem de fericita si cu zambetul pe buze toata ziua. alexuza mie mi-a zis dr sa o fac la 32s, acum nu stiu daca are asa importanta o saptamana dar intreaba dr

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

noapte buna burtici. ma duc la nani ca nu mai pot

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Tanamera am vorbit pe email cu Danaisa si a ajuns. E foarte obosita si probabil nu a mai putut sa intre pe forum. Doctorul a fost foarte tacut , dar la sdfarsit a zis: e bine doamna, e bine.

Va pup si eu de noapte buna!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna! burticile!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

In sfarsit am ajuns acasa!

Sunt toata un zambet,baietelul nostru are 488g,toate masuratorile sunt in regula,colul e lung si inchis.
L-am intrebat pe dr de concediu si mi-a spus sa nu fac drumuri foarte lungi si obositoare,si sa evit pe cat posibil statul in soare.Si eu speram sa mergem in Croatia:(.

Nu pot sa imi revin,nu imi dispare zambetul tamp de pe fata.Ne-a scos bebe limba,dupa care si-a bagat degetelul in gura.

Danaisa ceva vesti?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Felicitari!!!!!!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:

Sunt toata un zambet,baietelul nostru are 488g,toate masuratorile sunt in regula,colul e lung si inchis.
L-am intrebat pe dr de concediu si mi-a spus sa nu fac drumuri foarte lungi si obositoare,si sa evit pe cat posibil statul in soare.Si eu speram sa mergem in Croatia:(.

Nu pot sa imi revin,nu imi dispare zambetul tamp de pe fata.Ne-a scos bebe limba,dupa care si-a bagat degetelul in gura.

Danaisa ceva vesti?

Felicitari Tanamera! Bravo!
Si noi am scapat cu bine! Am ajuns tarziu din Bucuresti, dar FERICITI!
Papusica noastra e bine si concluzia asta am tras-o din singura replica a doctorului, pe care v-a zis-o si Crina: "E bine, doamna, e bine."
As fi vrut sa fie mai explicit, dar eu eram deja !
O sa merg cu raportul dat de dr la doctora mea de aici sa imi mai confirme si ea ca nu am de ce sa imi fac griji!
Nu am cuvinte sa va spun cat de usurata am fost cand am aflat ca nu mai avem de ce sa ne facem giji!
Va pe toate si va doresc noapte buna!

danaisa20 fericita 22+
cu

Mergi la inceput

Lora ce mumos ca ai 2 fete! Eu amo sora si e super! Suntem tare bune prietene! Asa mi-am dorit si eu, dar din pacate am pierdut primul tren! Poate ne ajuta DD la al doilea, sper din suflet!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Citat:

Danaisa ceva vesti?

Felicitari Tanamera! Bravo!
Si noi am scapat cu bine! Am ajuns tarziu din Bucuresti, dar FERICITI!
Papusica noastra e bine si concluzia asta am tras-o din singura replica a doctorului, pe care v-a zis-o si Crina: "E bine, doamna, e bine."
As fi vrut sa fie mai explicit, dar eu eram deja !
O sa merg cu raportul dat de dr la doctora mea de aici sa imi mai confirme si ea ca nu am de ce sa imi fac griji!
Nu am cuvinte sa va spun cat de usurata am fost cand am aflat ca nu mai avem de ce sa ne facem giji!
Va pe toate si va doresc noapte buna!

danaisa20 fericita 22+
cu

Danaisa felicitari multe pentru fetita sanatoasa! Ati scapat de un mare stress azi!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Eu am fost sa ma vad cu o colega si mi-a "donat" 3 bluzite de gravidut tare simpatice! Una e cam mare, ea ajunsese de la 62 la 95! Deci totu-i posibil fetelor!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Bine, bebe are 2 ani si ea 55 kg! Deci e super, nu-mi vine sa cred cat era de mare!

Cristina 24+

Mergi la inceput