Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (85)
Raspunsuri - Pagina 18
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Alexuza dupa ce nasti va trebui sa te dezobisnuiesti de statul in pat. ![]() Ana 24+ Maia Elena |
Deabea astept

Burtica de
29 +
tanamera spune:
In sfarsit am ajuns acasa!
Sunt toata un zambet
,baietelul nostru are 488g,toate masuratorile sunt in regula
,colul e lung si inchis.
L-am intrebat pe dr de concediu si mi-a spus sa nu fac drumuri foarte lungi si obositoare,si sa evit pe cat posibil statul in soare.Si eu speram sa mergem in Croatia:(.
Nu pot sa imi revin,nu imi dispare zambetul tamp de pe fata.Ne-a scos bebe limba,dupa care si-a bagat degetelul in gura
.
Danaisa ceva vesti?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
Si eu deabia astept s-o tin pe bb-ita in brate! Mai inainte stateam cu sotu-n pat si ne uitam la burtica cum face valuri si cum "ma bate"!![]()
Ce frumos e!
Inainte intrebam si eu pe prietenele mele care au fost gravidute,ce simt cand misca bb,dar nu-mi explicau chiar cum este. Acum stiu si eu cum e:inexplicabil.
Ana
24+
Maia Elena
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui alexuza Voi stiti a doua eco morfologica la cat se face ? Burtica de 29 + |
32s
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
alexuza spune:
| citat din mesajul lui tanamera In sfarsit am ajuns acasa! Sunt toata un zambet ,colul e lung si inchis.L-am intrebat pe dr de concediu si mi-a spus sa nu fac drumuri foarte lungi si obositoare,si sa evit pe cat posibil statul in soare.Si eu speram sa mergem in Croatia:(. Nu pot sa imi revin,nu imi dispare zambetul tamp de pe fata.Ne-a scos bebe limba,dupa care si-a bagat degetelul in gura .Danaisa ceva vesti? http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
FELICITARI PENTRU VESTILE BUNE si pentru bb mancacios de degetele

Burtica de
29 +
ana_25 spune:
TANAMERA felicitari! Sa-ti traiasca baietelul!!!!

si sa creasca mare!
Ana
24+
Maia Elena
crina-s spune:
Tanamera felicitari pentru bb. Ma bucur ca aveti totul in regula si ca e tare jmecheras.Tineti-o tot asa pana la 40s!

25+
crina
cu
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
32s Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Si oare are ceva daca o fac la 31 s ?
Burtica de
29 +
alexuza spune:
Burtici eu va zic noapte buna pentru ca nu mai rezist de