Aspirante optimiste > 20 ani (526)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

roxy vreau si eu sa bag azi un test ca tot m-ati inebunit voi ca azi ca maine faci tu sunt Z25 din 30,31 si Z15 DO, va spun dupa amiaza cand ajung acasa cum este testul
ma bucur asa mult pentru bb tau sa fiti sanatosi si tu de data asta sa fii cuminte
dupa cate luni de incercari ai reusit acum

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

camcris iti dai seama ca o sa fiu cuminte si o sa stau linistita dupa ce am patit data trecuta.
daca esti z15DPO iese testul linistit.
am reusit din a doua luna.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Am si eu o intrebare, va rog. Daca am ovulat in Z13 -14, cand as putea cel mai devreme sa-mi fac un test? Sunt nerabdatoare. Multumesc anticipat

mie mi-a iesit a 2-a linutza slaba la 10 zile dpo.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Hai Cami! II

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Hai Cami! II

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Hai Camcris cu II

la fete!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

as vrea io sa-mi iasa II liniute dar nu prea cred, in 2 ani de zile tot avea timp sa iaa II, eu la mine n-am vazut niciodata II liniute, dar eu incerc oricum ca nu mai am rabdare, deja m-am repetat de prea multe ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

As vrea sa imi fac un test miercuri cand sunt in z24 din 29, fiindca este ziua sotului dar nu stiu daca raspunsul va fi cel corect. Am vazut ca Iony si-a facu testul in z24 si ma gandeam sa incerc.
o sa il fac si ce o fi o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cami Doamne ajuta

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

HAI CAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor multumesc de incurajare si de sustinere
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna dragutelor, am mai intrat si eu putin pe fuga. Multumesc de incurajari, o sa va tin la curent dupa ce vin de la dr. Cami, poate pana joi nu mai ai nevoie sa-ti spun cum a fost
Cosmi, te inteleg si inca cum! sa treaca starea asta, desi si eu ma simt la fel! N-am vazut in viata mea 2 liniutze si deseori simt c-am ajuns la capatul rabdarii

in devenire

Mergi la inceput