Aspirante optimiste > 20 ani (526)
Raspunsuri - Pagina 3
camcris spune:
roxy vreau si eu sa bag azi un test ca tot m-ati inebunit voi ca azi ca maine faci tu sunt Z25 din 30,31 si Z15 DO, va spun dupa amiaza cand ajung acasa cum este testul
ma bucur asa mult pentru bb tau sa fiti sanatosi si tu de data asta sa fii cuminte
dupa cate luni de incercari ai reusit acum
neliaCris spune:
Buna
Andreea,la multi ani mamei tale
CE ma i faceti?
EU aveam dispute cu sotul ceva vreme inainte,acum sunt fresh,probsbil ia trebuit un pic sa se obisnuiasca cu ideea,bineinteles ca nu ii arat ce scriu,ca nu imi place sa imi citeasca altii gandurile
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris roxy vreau si eu sa bag azi un test ca tot m-ati inebunit voi ca azi ca maine faci tu sunt Z25 din 30,31 si Z15 DO, va spun dupa amiaza cand ajung acasa cum este testul ma bucur asa mult pentru bb tau sa fiti sanatosi si tu de data asta sa fii cuminte dupa cate luni de incercari ai reusit acum Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
EU zic orice ar fii sa iasa acum iese si mai tarziu,nu se modifica
SA FIIE POOOOOZITIVVVV
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
cixinica spune:
Am si eu o intrebare, va rog. Daca am ovulat in Z13 -14, cand as putea cel mai devreme sa-mi fac un test? Sunt nerabdatoare. Multumesc anticipat
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica Am si eu o intrebare, va rog. Daca am ovulat in Z13 -14, cand as putea cel mai devreme sa-mi fac un test? Sunt nerabdatoare. Multumesc anticipat |
dupa 14 zile de la ovulatie, eu asa stiu.
Katy82 spune:
Pentru aspirante am gasit un articol interesant, sper sa va fie de folos. http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/topul-alimentelor-care-cresc-fertilitatea-188730.html
Eu am zis ca o sa incerc sa renunt la cafea si ciocolata, poate imi sporesc sansele sa devin
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !