avort sau nu?
Raspunsuri - Pagina 14
oanap85 spune:
nu are rost sa mai discut despre acest subiect cu atat mai mult ca eu nici nu-l iau in considerare.
azi ma simt la fel de rau(senzatie de prabuseala,simt uneori ca nu stiu ce fac parca nu as fi constienta ,senzatie de frig ,tensiune oscilatorie(sunt momente cand am 10/6 si momente cand am peste 13/8 )iar pulsul imi este marit peste 100 ,dureri de burta daca nu iau no-spa si cand ametesc parca vad in ceata
dar cel mai tare ma tem de aceasta stare de prabuseala si simt in cap o tensiune ;numai ca pe langa starea fizica proasta mai am si momente cand imi vine sa plang pur si simplu.
spuneti-mi va rog e posibil sa am toate aceste simptome din cauza sarcinii?oare e posibil sa fi facut o depresie?
doctorita mi-a zis ca pot fi simptome fel si fel si chiar daca la cele doua sarcini anterioare nu le-am avut le am din cauza sarcinii ,dar eu ma simt RAU
voi ati auzit de astfel de simptome in sarcina ?iar daca este cineva care a trecut prin asa ceva va rog mult sa-mi spuna pt.ca stau intr-un stres continuu.multumesc
LauraNicole spune:
Oana scumpa,aceste simptome pot fi si din cauza sarcinii deoarece in corpul tau se petrec schimbari mari si hormonii o iau razna !Vorbeste cu medicul tau poate iti recomanda ceva vitamine speciale pentru gravidute ,incearca sa citesti ceva frumos,sa iti ocupi timpul intr-un mod placut .Stiu ca e greu ,mai ales cu doi copii .
Felicitari pentru sarcina si pentru ca ai hotarat s-o tii si ai tot sprijinul nostru !Vei avea momente in care vei simti ca se prabuseste pamantul si plangi de se rupe camasa pe tine dar vei avea si momente frumoase cu fiecare miscare a bebelului .In cate saptamani esti graviduta?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
trutzi spune:
oana Felicitari pentru decizia luata. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Sunt ferm convinsa ca nu vei regreta decizia luata si ca se vor rezolva toate problemele din familia voastra.
Dumnezeu stie de ce ti-a dat acest copil si chiar daca ti se pare ca iti va fi infernal de greu o sa reusiti sa treceti peste toate neajunsurile.
Nu uita ca aici poti cere ajutorul si sunt convinsa ca ti-l vor acorda multe mamici (ma refer in primul rand la lucrusoare).
Incearca sa nu o judeci pe pogonici. Eu o admir ca a incearcat sa te convinga sa nu faci avort. Poate nu si-a ales prea bine cuvintele, poate a fost prea "violenta" dar, daca te-a facut sa ai o indoiala in suflet, are tot respectul meu. Nici eu nu sunt maestra in cuvinte frumoase, mai curand spun direct decat sa o iau pe ocolis (pentru ca nu ma pricep) deci o inteleg.
Incearca sa nu te mai stresezi, sa gandesti pozitiv (stiu ca este foarte greu) poate o sa scapi de oscilatiile astea de tensiune
Iti doresc multa sanatate si putere
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
oanap85 spune:
da cred ca asa va fi,in 3 saptamani
stie cum ma simt i-am spus toate simptomele si mi-a dat sa iau acid folic , duphaston si no-spa pt durere in rest nimic nici o vitamina nici o analiza nimic
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 azi ma simt la fel de rau(senzatie de prabuseala,simt uneori ca nu stiu ce fac parca nu as fi constienta ,senzatie de frig ,tensiune oscilatorie(sunt momente cand am 10/6 si momente cand am peste 13/8 )iar pulsul imi este marit peste 100 ,dureri de burta daca nu iau no-spa si cand ametesc parca vad in ceata dar cel mai tare ma tem de aceasta stare de prabuseala si simt in cap o tensiune ;numai ca pe langa starea fizica proasta mai am si momente cand imi vine sa plang pur si simplu. spuneti-mi va rog e posibil sa am toate aceste simptome din cauza sarcinii?oare e posibil sa fi facut o depresie? doctorita mi-a zis ca pot fi simptome fel si fel si chiar daca la cele doua sarcini anterioare nu le-am avut le am din cauza sarcinii ,dar eu ma simt RAU voi ati auzit de astfel de simptome in sarcina ?iar daca este cineva care a trecut prin asa ceva va rog mult sa-mi spuna pt.ca stau intr-un stres continuu.multumesc |
Oana, sunt simptome normale unei sarcini. bine, nu-i mereu la fel....poate fi insa si mai rau, sa-ti fie mai rau.
mie mi-a fost rau cu fetita, rau de nu reuseam nici la baie sa merg fara sprijin. in primele luni, apoi raul s-a diminuat. incearca sa te odihnesti, atat cat poti cu doi copii, ocupa-te doar de lucrurile necesare. din pacate nu exista nimik pentru trecrea starilor de rau...
ma alatur Laurei, o sa te am in vedere si eu. activeaza-ti PM.
sanatate multa!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
oanap85 spune:
va multumesc sunteti foarte dragute
-ce inseamna PM?
-daca le am din cauza sarcinii stau linistita dar imi este frica sa nu am altceva
oanap85 spune:
citat din mesajul lui trutzi oana Felicitari pentru decizia luata. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos! Sunt ferm convinsa ca nu vei regreta decizia luata si ca se vor rezolva toate problemele din familia voastra. Dumnezeu stie de ce ti-a dat acest copil si chiar daca ti se pare ca iti va fi infernal de greu o sa reusiti sa treceti peste toate neajunsurile. Nu uita ca aici poti cere ajutorul si sunt convinsa ca ti-l vor acorda multe mamici (ma refer in primul rand la lucrusoare). Incearca sa nu o judeci pe pogonici. Eu o admir ca a incearcat sa te convinga sa nu faci avort. Poate nu si-a ales prea bine cuvintele, poate a fost prea "violenta" dar, daca te-a facut sa ai o indoiala in suflet, are tot respectul meu. Nici eu nu sunt maestra in cuvinte frumoase, mai curand spun direct decat sa o iau pe ocolis (pentru ca nu ma pricep) deci o inteleg. Incearca sa nu te mai stresezi, sa gandesti pozitiv (stiu ca este foarte greu) poate o sa scapi de oscilatiile astea de tensiune Iti doresc multa sanatate si putere Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
imi pare rau daca ti-am creat aceasta impresie eu nu o judec pe pogonici,pe nimeni dealtfel ,e dreptul fiecaruia sa gandeasca diferit asa cum si eu am propria parere despre anumite lucruri(ex:abandon)
cand am postat aceasta intrebare nu ma asteptam sa primesc doar pareri pozitive ,am vrut sa vad parerea fiecaruia dintre voi ,am vrut sa vad ce credeti si voi, deci nu ma asteptam numai la sustineri
fiecare opinie a a voastra pt.mine e binevenita
cllaudia spune:
citat din mesajul lui oanap85 va multumesc sunteti foarte dragute -ce inseamna PM? -daca le am din cauza sarcinii stau linistita dar imi este frica sa nu am altceva |
PM - mesaj privat. Nu ai activat functia de mesagerie privata.
oanap85 spune:
deocamdata nu am nevoie de nimic ,vreau sa fiu sanatoasa si sa fac un bebe sanatos
am ~de toate de la ceilalti 2 copii ,doar daca va fi fetita(ceea ce si sper)va trebui sa schimb garderoba dar pana atunci mai este