Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_o spune:
Vesti fierbinti!

Am decis pentru noul apartament! Nu-mi vine sa cred, pe de-o parte imi vine sa sar de bucurie, pe de alta imi dau lacrimile de emotie, cert e ca am luat casa noua. Bebele nostru a tinut cu noi, a vrut casa noua si a primit casa noua! Ce sa mai, impachetez de-aici haine si raman cu gandurile la noua viata, in 3, in casa noastra... Un vis devenit realitate, la care nu ma gandeam in viitorul apropiat.
Gata, ca sa nu mai fiu tentanta sa stau pe forum, inchid laptopul si ma apuc de treaba. Va pup si va multumesc mult pentru incurajari si sfaturi!
Ana
20
danaint spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Vesti fierbinti! ![]() ![]() Am decis pentru noul apartament! Nu-mi vine sa cred, pe de-o parte imi vine sa sar de bucurie, pe de alta imi dau lacrimile de emotie, cert e ca am luat casa noua. Bebele nostru a tinut cu noi, a vrut casa noua si a primit casa noua! Ce sa mai, impachetez de-aici haine si raman cu gandurile la noua viata, in 3, in casa noastra... Un vis devenit realitate, la care nu ma gandeam in viitorul apropiat. Gata, ca sa nu mai fiu tentanta sa stau pe forum, inchid laptopul si ma apuc de treaba. Va pup si va multumesc mult pentru incurajari si sfaturi! ![]() Ana 20![]() |
Felicitari Ana! Sa fie cu noroc noua casa, si pt voi, si pt bebe :)
s20
Lidia_P spune:
| citat din mesajul lui ana_o Vesti fierbinti! ![]() ![]() Am decis pentru noul apartament! Nu-mi vine sa cred, pe de-o parte imi vine sa sar de bucurie, pe de alta imi dau lacrimile de emotie, cert e ca am luat casa noua. Bebele nostru a tinut cu noi, a vrut casa noua si a primit casa noua! Ce sa mai, impachetez de-aici haine si raman cu gandurile la noua viata, in 3, in casa noastra... Un vis devenit realitate, la care nu ma gandeam in viitorul apropiat. Gata, ca sa nu mai fiu tentanta sa stau pe forum, inchid laptopul si ma apuc de treaba. Va pup si va multumesc mult pentru incurajari si sfaturi! ![]() Ana 20![]() |
felicitari ana, sa aveti parte numai de bucuri si mult fericire in proaspatul vostru cuibusor de nebunii

19+
EvaF spune:
Ana_o, felicitari pentru achizitie! Merge sa spun Casa de piatra?
Sa va bucurati de noul apartament si sa fiti fericiti toti 3 acolo!!!!
Va pupez pe toate
si va regasesc, cel mai probabil, maine!********************
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
ralucaspm spune:
Ukume si Sugubina si eu am contractii nedureroase si nu le simt, probabil pt ca uterul e inca destul de mic si nu-l simt cand se intareste si pt ca am destula grasime pe burta (parca sugubina scria ca ar fi in aceeasi situatie).
Eu am sunat-o ieri pe dr. pt ca incepusem sa ma ingrijorez. Am inceput sa simt dupaamiaza si seara o durere de burta jos si ma gandeam daca are legatura cu contractiile. Mi-a spus sa stau linistita ca la varsta asa de mica nu se poate intampla ceva periculos. Mi-a marit doza de utrogestan si acum iau de 3 ori pe zi (inainte luam numai seara) si vad ca durerea a disparut.
Joi ma duc la control sa vada daca s-a mai relaxat uterul.
Vroiam sa va scriu , in caz ca vrea cineva sa mearga cu masina pe un drum hurducanos, ca mi-a povestit o fata astazi ca a mers pe un drum asa cand era in luna a 6-a si noaptea s-a dus la toaleta si s-a umplut de sange. Avusese o dezlipire si apoi a stat o saptamana in spital sa-si revina. Din fericire totul a fost bine cu sarcina, pana la urma.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
14+
mirunam spune:
Salutare!
Sunset, Ratusca, Beatrice
. Am avut ceva probleme cu netul, o iau pe urmele Dourei.
Ratusca ma bucur ca ai scapat de senzatia neplacuta, sper sa poti sa revii la normal cat mai curand. Eu deja fructific cele 2 ore in piacioare/sezut acordate de dr pentru ca altfel as inebuni.
Ana, felicitari pentru casa! Nu am citit povestea initiala dar oricum ai rezolvat
Bafta grupului cu eco!!! Sa veniti toate cu vesti bune!
Fetelor bebe Iustin e foarte activ ba chiar are un program destul de fix. Daca vorbeste Emanuel cu el e foarte receptiv, daca apare tati in schimb se rusineaza. Emanuel l-a simtit de cateva ori miscandu-se, tati inca nu a reusit din lipsa de raspuns
. Nu imi vine sa cred ca pana acum o ssaptamana - doua nici nu il simteam si acum ma trezeste.
Sashenka unde a disparut???
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
19 +
ratusca83 spune:
miruna ma ingrijorasem pt ca nu stiam ce i cu tine..cand mergi la control? ai mai avut contractii?? sper sa vi cu vesti bune...pupici multiiiii
17+ si ingeras in ceruri
mirunam spune:
Ratusca sunt bine, m-am saturat insa de statul in pat, dar tu stii mai bine cat de rau este. Contractii am mai avut insa mai rare din fericire. In ziua aceea am avut chiar foarte multe... noroc cu no-spa. La medic abia joi, pana atunci comunic cumintica cu bebe.
Tu cand o sa ai voie sa te ridici? O sa trebuiasca oricum sa stai in pat mai mult din cauza cerclajului?
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
19 +
sugubina spune:
EvaF multumesc pt link. Ma apuc de studiat.
Si eu sunt ca tine cu salatile, si cu pepenele..Chiar acum cand m-am sculat ma gandeam la una cu ceapa, veti, ardei si ROSII MULTEEE...Pepenele mi s-a termenat, dar poate cand iesim cu purci cu lesa cumparam un monstrulet..
sugubina
+15
amelia_ilie spune:
Felicitari Ana! Ma bucur ca pana la urma v-ati decis! Bebe se va naste in casuta noua si te linistesti si tu. Te asteptam cu impresii despre casuta noua
.
14+