"Abdomen extra-plat (29)"
Raspunsuri - Pagina 4
Elena_R spune:
Florina, insanatosire grabnica! Sper sa te simti mai bine in curand..
Lumi, super costumul! foarte rock & roll sa-l porti sanatoasa!
XIO spune:
UItati o parte din costumele mele de baie , le iubesc pe toate , prin urmare sunt bronzata ca o zebra daca nu merg la mare (unde stau doar in tanga ).
Unele poze sunt din vara , altele recente , ca mi-am dat seama acum vreo cateva luni ca vreau sa imortalizez absolut tot , ca sa am amintiri peste ani si ani . Asa ca de la haine la costume de baie , la animalute , colegi , locuri si freze pozez TOT!!!
Sa-mi spuneti care vi se pare mai fain
http://www.flickr.com/photos/greecky/sets/72157624340541700/
Mai am cateva, dar nu la mine pe comp . Da , stiu ... sunt obsedata.
Deus , asteptam poze de la tine cu acelasi lucru
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Allure spune:
... ce sperietura am tras!! tocmai a fost cutremur de 5.5 gr, eram la munca la etajul 9 intr-o cladire bine intretinuta dar nu foarte noua si stateam linistita pe scaunel mesterind gatul unei paciente cu spasme, era liniste mormintala... cind simt cum incep sa se miste peretii camerei si apoi toata cladirea stinga-dreapta, sus-jos si viceversa..intii am zis ca delirez de foame ca nu mincasem decit un bol de oatmeal pina la ora 1.45 pm chiar fiindu-mi foame acuta...dupa 10 secunde am rabufnit "Oh my God, there's an earthquake!" In clipa aia clienta s-a sculat cu cearsaful pe ea (ca era la pielea goala pe dedesubt) si amindoua am zbughit-o pe usa camerei in holul clinicii...bildingu' se clatina non-stop, toate smekeriile suspendate pe pereti faceau cling-cling! talanga-balanga! Pe holul cladirii deja se auzea lumea tipind si alergind spre scari...M-m gindit ca e inutil sa ies, m-am asezat regulamentar in tocul usii si-mi faceam rugaciunea....pe cuvint, m-am speriat de moarte stiind ca in Canada nu sint cutremure si banuiesc cladirile nu sint prevazute cu cine stie ce protectie, mai ales astea vechi..Cred ca a durat un minut sau mai bine toata zguduitura... am tremurat juma de ora dupa...
Ma intorc la munci ca sint pina peste cap...:(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
ileana spune:
Servus,
Pandeam ca pisica in tufis sa vad ce scri...am citit pe hotnews , de cutremur, si-am crezut ca-s astia tampiti...ca si eu stiam ca-n Canada nu-s cutremure...
Cica-n Ottawa sunt cladiri evacuate...
Citat: |
citat din mesajul lui Allure ... ce sperietura am tras!! tocmai a fost cutremur de 5.5 gr, eram la munca la etajul 9 intr-o cladire bine intretinuta dar nu foarte noua si stateam linistita pe scaunel mesterind gatul unei paciente cu spasme, era liniste mormintala... cind simt cum incep sa se miste peretii camerei si apoi toata cladirea stinga-dreapta, sus-jos si viceversa..intii am zis ca delirez de foame ca nu mincasem decit un bol de oatmeal pina la ora 1.45 pm chiar fiindu-mi foame acuta...dupa 10 secunde am rabufnit "Oh my God, there's an earthquake!" In clipa aia clienta s-a sculat cu cearsaful pe ea (ca era la pielea goala pe dedesubt) si amindoua am zbughit-o pe usa camerei in holul clinicii...bildingu' se clatina non-stop, toate smekeriile suspendate pe pereti faceau cling-cling! talanga-balanga! Pe holul cladirii deja se auzea lumea tipind si alergind spre scari...M-m gindit ca e inutil sa ies, m-am asezat regulamentar in tocul usii si-mi faceam rugaciunea....pe cuvint, m-am speriat de moarte stiind ca in Canada nu sint cutremure si banuiesc cladirile nu sint prevazute cu cine stie ce protectie, mai ales astea vechi..Cred ca a durat un minut sau mai bine toata zguduitura... am tremurat juma de ora dupa... Ma intorc la munci ca sint pina peste cap...:( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean. True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Marina spune:
Allure sper ca ti-ai revenit, nu e un sentiment fain!
Bafta sa nu mai fie replici si ma bucur ca ai scapat doar cu o sperietura!
Elena_R spune:
Si aici s-a simtit, poate nu asa de tare ca in Toronto. Eu nu am simtit nimic, insa colegii mei se tot intrebau imediat dupa daca au simtit cutremurul, unii da, altii nu.. mda, nasol, nu am mai auzit de cutremure pe aici pana acum. Bine ca nu a durat mult si nu a fost mai grav..
Sper ca esti bine Allure
z333 spune:
azi am chef de raport, desi nu mi-a placut in mod deosebit ce am facut,dar cum nu se poate sa facem mereu ce vrem, mai facem si ce trebuie
asa ca, I've got abs cu Chalene si Brazilian butt lift cu uratelul ala
per total 1 ora, dar vreo 4 ore am umblat azi prin oras cu treburi, deci se mai pune si de acolo ceva
Allure nasol cu cccc cutremurul ala.Bine ca nu a fost nimic grav
si cu asta, ma duc la ..o noapte linistita
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Deus spune:
Buna dimineata
Allure nasol prin ce ai trecut...de cand aveti cutremure acolo? si apropo de faza toata lumea a fugit la scari?
Lumi - frumos costum, bronz groaznicce de modele ai pe piele
iti sta bine si se vede ca esti lucrata
fara sa ma intrebi ma bag in seama, ai avut cearcane intotdeauna? cearcanele sunt de multe ori un semne ale unui ficat chinuit...
Xio - toate costumele sunt super si-ti stau bine,ai niste picioare luuungi
Eu nu am ce etala, costumul meu de bunicuta...o sa-mi cumpar unul nou si o sa fac poze
Va doresc vo zi buna si calduta fara cutremure sau ploi
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
hannen spune:
Buna dimineata doamnelor!
Allure,bine ca nu a fost nimic grav.Am avut si noi unul asta vara,ne-a luat din somn la 5 a.m.A fost super nasol,si puternic si zgaltieturi sus-jos apoi laterale.M-am speriat atit de tare...
In rest avem aproape zilnic,nu le simtit dar ne anunta la TV(tot timpul pi-pi-pi..face un sunet apoi scriu ca a fost cutremur in zona de..toate info.)
eu acum scriu transpirata dupa o serie de hip-hop abs cu shaun.(30 de min) si vreau sa fac ceva si pt. butt,thighs...sa vad daca ma mai incumet la o serie.Poate il caut pe brazilianul urit a lui Lumi.
Lumi,vreau sa-ti cer parerea de experta!Ce zici tu,oare eu lucrez corect abdomenul..ca nu prea simt mare lucru,ma zbintui eu acolo dar nu prea arde,nici nu doare si nici febra musculara nu am facut!E frustrant ca nu pot repeta exact toate miscarile ,plus ritmul rapid si eu am senzatia ca`s o bucata de usa de la dulap.Maiculita ce intepenita sunt!Si cind le vad pe slabaturile alea care`s scinduri de slabe,ma apuca depresia!
Oare cu exercitiile astea au ajuns asa,sau alea sunt alese pe sprinceana?Ce fel arata mai si cum se misca.eu babornita cu trii copchii acasa ma simt de parca cosciugul imi mai trebuie,nu hip-hop.
Nu stiu ce naiba lucrez io,da`s numai ape!In rest ,pina acum in afara de frustrarea ritmului care ma face sa ma simt o anti-talent ,ma simt bine de tot cu shaun!O sa persist numai spune-mi te rog frumos daca lucrez corect, sau ar trebui sa arda tot (ca la Billy)?
Whatever happens don`t let go of my hand!
chiquitita spune:
Allure, mama ce experienta
Lumi, imi plac mult de tot suvitele, si desigur fundul . Deus, sa vezi la mine cearcane, dupa parerea mea Lumi nu are deloc.
Xio, si mie imi plac picioarele. Ce de costume ai!
Eu raportez o stagnare si o balonare. Colac peste pupaza, luna trecuta am luat utrogestan, pt reglare cm si parca m-am umflat de atunci si nu mai scap de senzatia asta. Cred ca ar trebui sa revin la anticonceptionale, tare bine mi-e era cu ele, nici un stres, nu tu grasime balonare etc. Sambata viitoare merg la o nunta (nu prea imi place) si peste 2 saptamani la mare, cu abdomenul meu "plat". Asa fac eu de obicei, aranjez totul cu muuult inainte, si cand mai sunt 2-3 saptamani pana la eveniment stric la loc
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)