"Abdomen extra-plat (29)"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:



Mersi de gandurile bune, au contat . Am facut ieri pacatoasa de gastroscopie, am fost cuminte, am inghitit din 1-a sonda, asa ca am avut noroc si nu m-am chinuit decat in timpul procedurii. M-au si sedat cu ceva ce m-a facut sa rad incontinuu..acum am ramas cu o durere de gat ca la amigdalita, dar e frectie la picior de lemn in comparatie cu sonda-n stomac...buehhhh. Apoi am ulcer si asteptam rezultatul biopsiei si a testului pt Helicobacter, care vin in 2 saptamani. Azi am vizita ginecologica si dupa aia sper sa revin la program normal ca moooor fara sport. Nici n-aveam cum ca dupa bolitul de vineri am slabit un kil jumate si aratam ca o stafie si ma si simteam la fel. Regim strict acum si cred ca in vreo 2 zile reusesc sa ma vitaminizez mai ok.

Allure, Ema faine propuneri propuneti voi pe-aici.
Allure, sper sa-ti reuseasca pasienta cu ceasul ala british. Mie cel mai mult si cel mai mult mi-a placut ala cu motive mayase.

Lumi, ce caut pe torrenti legat chestii cu Shaun? M-ati facut curioasa tu si Hannen ...asa ca tre' sa vad macar. Io glisez intre sala unde facem tae-bo, dance step, step si ce fac acasa de pe p90x. I'm curious. Insanity sau asylum, sau ce?

Xio, io zic sa le iei pe fiecare pe rand si sa le decizi, incetuc si cu rabdare. Ca vine luna iulie.

Deus nu zici la mine ceva combinatii de fructe si legume care sa se tolereze si sa nu baloneze? Pt niste freshuri care sa ma puna pe picioare. Mar cu morcov am indraznit pana acum. Mi s-a copt zmeura, visinele si strugurasii, da's cam acide pt stomacul meu in momentul de fata...poate in combinatii cu chestii mai putin acide ca am mare nevoie de vit C.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare doamnelor,

m-am intors din concediu cu bine. Sper sa si voi sunteti la fel!

Va pup, citesc (o gramada) din urma si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna sa va fie inima doamne dragi

Lumi faci victime...sa deschizi un club:-)

Allure - ce placere sa decorezi si sa faci cumparaturi:-)

Xio - castigi bine in occident, am o verisoara medic in Franta, acuma termina int-un final cu sutele de cursuri si examene ( de 8 ani face asta )...greu dar se poate, intre timp a facut 2 copii, a lucrat, si-a luat casa si ii place tare mult sistemul medical. Ea este pe gastro, a facut si o specializare pe oncologie, sotul ei este anestezist si le merge tare bine:-)

baby-boom -daca vrei vit C multa cauta in magazinele naturiste/bio catina sau macese ori alte fructe de padure pe care le poti combina in blender cu un iaurt
nu te speria de suplimente, cauta in farmacii vit C naturala din fructe nu sintetica:-)


eu raportez o balonare de toata frumusetea
la md mi-am facut un shake din iaurt cu afine si seminte, la pranz o supa crema de legume si cu multa mazare si la cina probabil o sa mananc tot supa sa scap de burtoiul asta:-)
in rest, zilele astea au fost tare ciudate, am o senzatie ca am pierdut ceva pe undeva (creier)...probabil ca dupa ciclu o sa-mi revin

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara,

Noi raportam cumintenie, mancat bun si sanatos, sport astazi Aero Kick - super tare, este varianta feminina (de antrenoare, pentru ca antrenamentul nu are nimic feminin ) a lui "In the army" al Marinei. MArina, daca ai drum la Aero Kick cu Eliza, merita, nu stiu ce face dar e tare bataioasa.
Maine si vineri sport din nou, mananc frumos, poate mai slabesc un kg, in principiu nu e rau, dar luni plecam in Grecia si abia astept! Am 3 costume de baie minunate (zic eu) si abia astept sa ma tolanesc cu un frappe sub o umbrela pe plaja, cu fetele alaturi si cu nisip si mare...si cu colacele la piscina, dar colace cu Winnie ale fetelor si nu ale mele proprii

Mancat buuuun:
MD: cafea buna greceasca cu lapte degresat
PRanz: salata mare ca paentru toata familia dar am mancat-o eu singura :-) cu de toate, inclusiv oua fierte, sunca presata, ardei, castraveti, ceapa, de toate.
Cina: (am luat-o deja la 6 jumatate si gata pana maine) legume la cuptor, inclusiv ceapa verde si usturoi verde, cu marar si ulei de masline, si pulpe de pui la cuptor. Gata, ma declar multumita, satula si pana maine apa si...ice tea

Am admirat covoare si ceasuri, eu sunt fan o anumita firma de covoare, am si eu 2 de acolo, sunt extraordinare, insa sunt la noi...desi calitatea este super super - sunt toate de mana, de lana sau din ce vrei tu, dar sunt in Ro. Bine, sunt importate, sunt aici: http://www.megamarrex.ro/
eu am: de la covoare lana/modern/canada brown (dar am pe visiniu) si de la covoare copii/garden party cu albinute si gargarite. sunt groase si ff frumoase :-) pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

tot balon...si fiul meu are crize ca vrea sa ne domine asa ca de 3 zile suntem in razboidar nu ne lasam ca altfel il gasim in capul nostru si nu mai scoatem camasa, asa ca avem: trei zile fara tv, trei zile fara dulciuri, 2 zile fara scarpinat seara la culcare si de maine incep sa-i iau cate o jucarie (din cele preferate)

de restul...nu-mi pasa:-)))si vorba lui XIO, restul sunt ok

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..afara cred ca vrea sa ploua iar si bate un vanttt, dar tot ma duc la coafor sa imi fac suvitele dupa ce imi beau cafeluta

Baby, cauta pe torenti Beachbody Insanity, Beachbody Hip-hop abs
sau uite aici mai bine...
http://btjunkie.org/torrent/Beachbody-com-Insanity-Fitness-Programm-Deluxe/395244006ce390e8424c50cb432437df7d5fde0dac27

http://thepiratebay.org/torrent/5503196/Hip_Hop_Abs_-_mp4

zi faina fetili



P.S. sa nu credeti ca nu fac sport..faccc la greu, doar ca nu dau raportul


***************************************************************************
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related


me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

hello,
Si eu sunt constiincioasa, sport in fiecare zi, alergat, greutati etc si parca nici celulita nu se mai vede aproape deloc!
In schimb sunt ocupata de nu ma vad cu pregatirile de dinainte de vacanta, cumparaturi, platit facturi, coafor .
Mai sunt 3 zile !! abia astept!!!

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am intrat sa va doar. Nu mi-e tare bine, din pacate. Am o galactoree nasty rau . Am reusit o programare la o dr buna azi, si sper sa fie bune rezultatele. Mai am de vazut un endocrinolog sa aflu cauza. Am sanii tripli cred ca, fata de cum erau inainte, arat de zici ca mi-am facut implant. Dar am si dor de moor iar din dreptul imi curge lapte incontinuu.

Lumi, mersi de link, abia astept sa fiu in stare sa prestez. Nu mai pot fara sport, de o saptamana n-am facut nimic. De joi. Aoleo!!!!!

Deus catina am mai luat, dar nu combinata cu iaurt. Voi incerca si asa. O sa dau cu okiul pe site-ul tau sa vad daca zici acolo de combinatii pt freshuri. Ca yo asa tin minte.

Offf, cred ca am o kharma bruiata in perioada asta, mai intai infectia micotica cauzata de antibioticele pe care le-am luat pt muscatura de capusa, apoi ulcerul, banuiala ca am ceva la rinichi, acum problema asta cu galactoreea...trebuie sa ma incarc pozitiv cu energii care sa ma treaca pe malul alalalt, unde-i bine si departe de bruiaje

Si mi-e un dor de sport, de ma doare sufletul. Azi noapte am visat muuult ca alergam...si ca faceam dragoste. Frumos vis

Spor la sport dragele mele
p.s. Deus tie iti urez spor la gasit canalul de comunicare cu fiul. si a mea vrea sa fie sefa. A vrut dintotdeauna. Crede ca i se cuvine totul. Cate as avea de spus.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Baby, sanatate multa

am facut poze cu faimosul costum de baie, ca azi am avut pozitiile la mine, cat de cat
http://picasaweb.google.com/jasmine24/MusclesALaShaunT#5485938456082398482

revin mai tarliu ca am de gatit

***************************************************************************
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related


me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Iti sta super sutienul , Lumi


***Fur is for petting**


http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput