Prietene la bine si la greu (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Laurairina, sanatate multa Rechinasei! Doamne, prin ce-ati trecut! Pacat ca exista atata personal medical incompetent.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
ioi...de cand nu am mai apucat xa taxtez pe forum la ora axta. Xoricelul meu xe trezezte din ce in ce mai dex. De la 6 deja e in fundulet xi ii trebuie entertrainment.
M-am gandit xi eu xa vin cu xoricelul la Bucurexti in intampinarea lui tati, dar nu am varianta (pana acum) decat de a veni cu trenul. Maxinuta noaxtra tot in fata garajului bolnava e xi chiar daca ax repara-o pana atunci, eu nu am condux deloc cu el in maxina. Mi-e o frica de numa. Voi cum v-ati invinx teama axta??? Plux ca la un drum axa lung, cred ca ar trebui xa plecam de pe 18 de aici xa ajung in 19 in capitala . Ce xa fac, axa e cand conduc doar daca e muxai. Pentru mine conduxul nu e o placere, dar deloc, e doar un xtrict necexar.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata,

Lili spor la nunti, asteptam gratarul, banana nu-i dau, nu i-am dat nimik nou in afara de cereale SO....., o sa mai vb azi cu pediatra sa vedem ce zice

printre picuri de ploaie va doresc o zi cu soare

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Bai fete dragi...ce e ECOCARDIOGRAMA FETALA?? atata de repede evolueaza medicina noaxtra? Acum un an aveam bebeii in burtici, da eu nu am auzit de axa ceva. Ma ximt deja inapoiata

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza, sunt cu ochii in pioneze, s-a foit mititica toata noaptea, si cu rechinasa maraicioasa in brate. E extrem de lipicioasa si maraita. Ii dau ampicilina la 12 ore, de la asta sa fie? ca ea nu era asa..
Va multumesc pt toate gandurile bune, desi a fost doar un episod urat de voma, cu urmari de ampicilina+ercefuryl+dicoflor 3 zile, ne-am speriat al naibii de tare!
revin mai tarziu, e tare mofturici amalia.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Ramoc, uite aici www.youtube.com/watch?v=aL6gjKXnLkw" target="_blank">sepcuta lu fiimea

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Ca de obicei vara n-am nici o tragere sa scriu pe forum... Nu ca as sta si prea bine cu timpul . Ajutor n-am, si probabil ca vara asta pauza, sotul a fost tot ocupat saptamanile astea, asa ca sunt full time mother in adevaratul sens al cuvantului. M-am mai obisnuit acum dar primele zile mi-a fost crunt. Cumva trebuie sa strecor si un pic de timp cu Nicoleta ca mai trebuie sa fac o rochita in 2 saptamani.

Vad ca tot discutati de zaharul din cereale si borcanase. Zahar exista in mod natural in natura. Unele plante au cantitati mici altele cantitati substantiale (trestia de zahar, sfecla de zahar contin in mod natural zahar si din ele se si extrage). Asa ca si daca vedeti zahar pe borcanele, mai ales daca scrie ca e din surse naturale, credeti ca asa e. Am vazut pe unele cereale (gen cele de la Herro ca au zahar adaugat, alea chiar nu mi se par ok.

Teo e bine (multumim de intrebare Monica) de cand se ridica in 4 labute si se balangane nu mai rameste decat f putin. In rest se rostogoleste la greu, e chinuita de fratiorii dornici sa se joace cu ea, atacata ca de tantari de pruncutii din parc - prietenutii lui Vlad si Timi.

Monis, naspa ca ati prins vreme nasoala la Bucovina, a fost naspa si aici, multa ploaie, vant si frig. De azi cica se da pe brazda. Nu prea ai ce sa-i faci la Santi sa nu se uite la degetele crucis, chestia asta o facem si noi daca apropiem prea mult un obiect de ochi. Ia-o ca pe un antrenament ptr ochii lui Santi, daca te streseaza nu vad decat solutia sa-i gasesti alte preocupari. Cum merge taratul prin Bucovina? Il poti lasa linistita pe jos?

Smara, faina faza...

Licurici, imi pare rau ca ati trecut prin asa un stress cu rechinasa. Superba sepcuta si nu mai vorbim de purtatoare.

RamoC fain ca te-ai gandit sa-l intampini pe tati! Asteptam artificiile!

Linkul ala pus de Monis il citisem si eu acu cateva zile, am trecut si eu prin ce a trecut mamica aceea cu Vlad, reuseam sa-l fac sa pape ceva ceva cu multe chinuri si dupa o ora de incercari la fiecare masa, la Timeea ma copsesem deja si nu m-am mai chinuit, ergo Timi a papat mai mult san decat orice altceva in timp ce prietenii nostri aflati la primul copil (Vlad reincarnat in varianta feminina ) nu mai stiau ce metode sa inventeze ca sa le pape fata iar eu priveam superior de pe margine

Sper sa reusesc zilele astea sa mai pun poze. Dar e la concurenta cu calcatul, curatenia, mancarea, vasele, Nicoleta, etc...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Neatza Laura,
xuperba xepcuta!!! Puteam xa ma benoclez la pozele de pe picaxa xi de 3 ori ca tot nu o gaxeam . De data axta ai dat-o gata xi pe mama cu creatia ta
Pupam fetele oboxite xi frichinite xa aiba o zi uxoara azi.
:a noi deja e xoare, e zi de iexit afara, ca de luni nu am mai xcox brxcoiul la aer .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Niatza, tzz tzzzz

Fi-miu s-a trezit de la 7..eu cu ochii carpiti de somn. Acum mai trage o repriza de juma de ora de somn.

Lili, tare faina ai fost cu linkul cu "invisible bra". Eu ma ung cu ulei de migdale, mi-am dat si in sarcina si nu am decat fix 3 vergeturi micute pe pulpa stanga..am primit de la nasa si un gel pt fermitatea bustului de la Elancyl. Imi plac produsele lor. Dar obserc dupa alaptat ca sanul ramane moale si nu ata de ferm cat eram eu obisnuita. Un nene de la plafa, mi-a zis ca o sa-mi dea o cremussa dupa ce termin cu alaptatul si ca sanul sufera si el transformari dar isi mai revine, nu va ramane sa zicem, flasc. D-aia intrebam..any other ideas?

Licuriciu, rechinasa, ma luase capul cand am citit ca ati bantuit pe la spital. Ce doctori...Romania...

Raluci, un brat de pupicuti..si pt Bubu macar unul, ca sa il ajute la stomacel.

RamoC, alias undercover X, eu una sunt dependenta de oameni, urasc singuratatea, imi place sa petrec cat mai mult timp cu sotul si familia si prietenii..imi pot inchipui doar ce e in sufletul tau. Te cred ca te-ai saturat..il inteleg sincer si pe taticul soricelului...ca are atatea griji..nah, asa-s barbatii, mai rationali. Si sa stea acasa si sa simta ca nu va poate oferi tot ce trebuie..l-ar macina gandurile si neputinta. Dar repet..imi inchipui ce e in sufletul tau, e f normal sa iti doresti sa fie langa voi, sa impartasitit toate aceste momente minunate langa Dominic.

Lumi, kiss u, cum fu la Londra? In afara de frig?

Ancuta, Lavi? SUnteti bine?

Andreuta, spor la pregatiri, sa aveti un botez asa cum vi l-ati dorit!

Fug sa bag pe sub nas 2-3 chiftele

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

A adormit pitica, desi a dormit in mai multe reprize dupa antibioticul de la ora 6..
Bineinteles ca toata lumea a sarit cu gura pe mine, ca ce i-am dat sa manance, medici, asistente, soacra, urmeaza probabil si vecina de la bloc.. Pai puii mei, sunt altele care diversifica bebeii de la 3 luni, si la 7 luni jumate cat are amalia deja mananca piticii aia mancare de oameni mari, si tot nu patesc nimic In fine..al meu si-a gasit fix acu sa imi reproseze..'tu cu netul tau..care le stie pe toate Ca ce mi-a trebuit mie sa ii dau pastai? sau sfecla rosie?sau iaurt?' (desi iaurtul ni l-a recomandat ft bine pediatra, deci aici nu are ce sa imi zica ca de pe net stiu eu astea..)
Si inca o data de la spital mi s-a recomandat neaparat sa nu o oblig sa manance, sa ii dau cat vrea, si daca vrea. Sa nu fortam copila sa manance. Deci iata ca pe langa ce citisem de pe linku ala cu bebei mofturosi, e subliniat si de medici.

Many, si noua ne-au zis in spital sa ii pun sosetuta peste branula ,dar sigur si-o scoate..Vad ca deocamdata nu ii mai da atata importanta

RamoC, am o cunostinta care a mamica de mariner, si vad ca s-a acomodat foarte bine in timp singura, nu o vad deloc suparata ca sotzu nu e alaturi de ei in toate clipele importante ale dezvoltarii copiilor lor. S-a obisnuit asa, desi ei se inteleg si se iubesc mult, vad ca s-au obisnuit cu stilul asta de viata. Din contra, cateodata o aud zicand ca at cand vine acasa si stau prea mult bot in bot se cearta..decat in rest..Poate o sa va obisnuiti si voi, la urma urmei, tati Stefi o face pt binele si bunastarea familiei lui, si pt el e greu. Si la criza care e acum la noi in tara..sincer, mai bine mai suferiti putin, sa aveti macar un venit suficient cat sa nu purtati macar grija banilor. Hai ca eu prevad ca o sa va impacati, si o sa fructificati la maxim perioada cat sta tati acasa cu voi!!

Ionela, un mare si pt voi, cred ca e tare grea atmosfera de la voi din casa. Va doresc multa putere, sa puteti trece impreuna si prin perioada asta grea!

Smara, si pe mine m-ai amuzat copios cu descrierea nastrusniciei golanasului!! Ai un stil foarte haios sa povestesti!

Mihamora , bafta maxima ssa va gasiti de lucru acolo, sa nu mai fie nevoie sa va intoarceti acasa decat pt vacante!!

mmm..mie deja imi vine miros de gratarele de la Lili si Lila mica

Ralu-seby, e grea treaba cu tatzele dupa alaptat..La mine sunt oribile de pe acu, sunt pline de vergeturi, si atunci cand sunt mai moi si fara prea mult laptic arata ca niste cordele, mai au putin si ajung la brau..O sa ajung ca babele de la tara, sa le prind sa nu atarne peste braul lat din mijloc
Fiimea adoarme de obicei leganata si plimbata in brate, rareori la pranz o bagam intre noi in patul mare din dormitor, si o hatan de curisor pana adoarme latita intre noi

Ntz..ntz, inca o inscrisa la bb2, deci in noiembrie-decembrie anu asta se prevad artificii peste tot in tara. Mangalia, Brasov, Iesi, Bucuresti... Din ce stiu eu inscrisele sunt in ordinea de fatza: Io, Raluci, Dankutza, Monica, Smaranditza..Cine mai doreste, cine mai pofteste?? Si o luam bineinteles cu noi pe Lidiutza! Da poate totusi ne-o ia ea inainte

Dozz, distractie maxima la Sovata, cum e?nu e frig si pe acolo??ca aici is vro 22 de grade maxim, si vorba aia suntem la mare

no..trimit, s-a trezit matza mica si plangacioasa

rechinas in pozici

Mergi la inceput