BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vladia1, bine ai revenit! Tinem pumnii sa se intoarca bb. Si pe mine sper sa ma astepte aceleasi etape, sa fie la orizontala si dupa aceea cu capul in jos. Oricum burta e pe toate partile brazdata ca prima fata a fost pe transversala mult timp.
Alinuta, inca nu am incercat nimic. Ii acord o saptamana sa o faca de buna-voie, si sa-mi revin si eu ca tare greu a fost cand a facut manevra de intoarcere.
onuta_mirela, poate totusi de vor aduce vaccinuri.
Ela, ai grija cu stransul mamelonului. Nu e indicat incazul tau. Ai timp de la 37s incolo.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am pus pozici de 33 sapt fix

Bumblee pai sa stii ca ai dreptate,si eu ma apucam sa vad daca curge ceva,si imediat dupa aia am avut vreo 3 contractii una dupa alta in timp scurtcredca las sa isi faca organismul treaba si am sa stau cumintica de acum.

Bianca 33 fix Andra Maria

AMR 6+ de gimnastica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am intors de la Cluj. Am fost si la film ( Robin Hood- care, pe mine , nu m-a incantat deloc), am colindat si prin magazine, mi-am luat haine si sandale pe cand ma voi mai desumfla, a fost o zi plina, dar si feciorul meu a fost la fel de agitat, n-a stat locului o clipa
Tina si Racusor, aveti niste flacaiasi tare frumosi si va sta extraordinar in postura de mamici. Acum asteptam poze cu baietelul lui Ariana si printesa lui Rodyca.
Mycya esti o frumoasa.
Ati fost tare povestitoare azi, ca niciodata in week-end
Noapte buna si vise placute.

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna seara delfinariu!

Observ ca ne-am mai inmultit, bun venit Hannah Isabela!!
rodyka, felicitari , refacere grabnica, mult laptic pentru piticuta.. asteptam poze!!

M-am topit dupa primele poze cu delfinasi, al Tinei si al lui Racusor

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oahh...am dormit asa profund, prima data de cand m-am intors acasa, eram franta... am profitat de somnul luuungg al brotacelului...

acum numa sa se trezeasca, ca doarme dus...de maine incepem sa scoatem usor usor completarea, sa vedem ce se intampla...

asteptam sa vina miercuri pediatra sa ne zica mai multe, ca pana acum doar la telefon am vorbit. imi place tare mult de ea, e determinata sa te vada alaptand si iti ofera toate sfaturile si tot sprijinul necesar..o sun in fiecare seara sa ii zic progresele
si e pronaturiste, asa ca tot ce imi zice si imi da sa iau pentru mine si Andrei e natural si sanatos...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Azi am fost la tara, a fost tare placut.. ne-am intors cu fructe si alte bunatati
Saptamana asta am mancate muuuulte dulciuri si m-am dolofanit bine bine, am pus poze noi pe contul comun. Nu sunt deloc un exemplu bun.

bumblebee am pus pe google docs un document cu ce am gasit in cartea www.amazon.com/What-Expect-Youre-Expecting-Third/dp/0761121323/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=books&qid=1277065532&sr=8-4" target="_blank">What to Expect When You're Expecting
Exercitiile de la Inclinarea pelvisului imi sunt familiare de la sedintele de Pilates.. insa nu le-am mai facut incepand cu luna a 7-a. Oricum nu mai sunt recomandate cele cu fata in sus, ci doar rezemata de perete sau fata in jos.
Iar exercitiul cu genunchii la piept e iar un exercitiu pe care il stiu tot de la Pilates, era un exercitiu de relaxare. Stai cu sezutul rezemat pe picioare, si te lasi cu pieptul pe podea, genunchii ii tii departati astfel incat sa nu presezi burta de ei. Eu insa nu ma vad stand asa timp de 20 de minute, de trei ori pe zi.
In carte mai spune si de metoda pusa in practica de medici. Modalitatea acceptata medical este versiunea cefalica externa (VCE), in care un medic incearca, ghidat ecografic, sa intoarca copilul, prin apasare blanda pe abdomenul mamei. Starea fatului trebuie monitorizata continuu, pentru a se asigura ca nu se comprima accidental cordonul ombilical si nici placenta nu este deranjata.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Shery, na ca vrei sa ma iei la H, sa-mi spui si mie daca functioneaza alifiile care le incerci. Daca nu, leaga-l cu ata

Sa sti ca dupa prima aplicare de Procto-cur sunt alt om, n-am dormit noaptea trecuta de durere pana a scos saracia capul, acu am dat cu dusul cu apa calda, iar un strat, sunt ca un bebe cu scutecul curat. Ma doare in continuare chiar si cand merg, cand stau in pat intinsa uit de el, te gandisi tu sa-mi aduci aminte, dar asa e in primele zile, stii si tu.

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -2s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oahh...am dormit asa profund, prima data de cand m-am intors acasa, eram franta... am profitat de somnul luuungg al brotacelului...

acum numa sa se trezeasca, ca doarme dus...de maine incepem sa scoatem usor usor completarea, sa vedem ce se intampla...

asteptam sa vina miercuri pediatra sa ne zica mai multe, ca pana acum doar la telefon am vorbit. imi place tare mult de ea, e determinata sa te vada alaptand si iti ofera toate sfaturile si tot sprijinul necesar..o sun in fiecare seara sa ii zic progresele
si e pronaturiste, asa ca tot ce imi zice si imi da sa iau pentru mine si Andrei e natural si sanatos...

mami de brotacel Andrei Ioan

ce bine ca ai putut sa te odihnesti si ca ai gasit si o pediatra care e dispusa sa te ajute atat cat ai nevoie,si nu ca altele care poate nici nu raspund la un telefon.mult succes in continuare

Mergi la inceput

Michelle sa vezi ce model nedemn de urmat sunt eu acum sunt la bucatarie,fac mamaligutza sa pap cu branza si smantanala ore dintrasteadar ce sa fac daca numai la asta ma gandeam

Mergi la inceput