BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 21
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Nela, salteaua mea e de la Mondocarp, de 10 cm grosime, si nu e din cocos, ci din spuma poliuretanica... Cristina 36+ cu |
Saru'mana. Deci 10 cm, ca sunt si de 12cm.
31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
paula_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Nu stii nici macar ce grosime are? 31 + cu o de AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
M-am uitat acum, ca inca nu am desfacut-o, e din spuma poliuretanica. Si are grosimea de 7 cm.
Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani
adrianaBuc spune:
Salteluta mea e de 12 cm
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
CD27 spune:
remember us
Felicitari proaspetelor mamici: racusor, tina, arianna, rodyca sa va traiasca bebelusii si sa aveti numai bucurii
eu sunt inca 2 in 1 desi bobinache s-a angajat de la 35s ceea ce a facut foarte grea deplasarea mea (parca il simteam asa intre picioare si mi-era frica sa nu iasa cand merg) dar am rezistat eroic si sper sa mai rezist inca o saptamana ca mai am niscai treburi p-acasa
stiti voi...eu tot cu casa, acum chipurile e gata, saptamana trecuta a venit si canapeaua si salteaua baiatului mare, doar ca nu am reusit sa facem mutarea lui din patul de bebe (de o saptamana e indragostit de patul lui de bebe, se baga si se culca singurel acolo)
Maine merg la dr sa stabilim data pentru cezariana, o sa nasc la medlife cu dr mihaela steriu, am vazut-o doar de 2 ori dar mi se pare ok, am si sunat-o saptamana trecuta si m-a vazut de urgenta, am ales aici pe ultima suta de metrii, am decis sa facem un efort financiar si sa ma simt mai in siguranta poate asa evit si complicatiile si neplacerile de la prima sarcina
Bobinache e mare si tare, dupa ce a fost mic si pitic, acum 2 saptamani avea 1.800 si risc de nastere prematura, eram cu morcovul....acum se pare ca omuletul s-a gandit sa faca si el 3 kg , doamne ajuta
Eu ma lupt cu o raceala, probabil viroza ceva, vineri mi-au facut 2 erfuzii pentru hidratare si antibiotic in perfuzie, ma simteam rauuu, inca mai tusesc si curge nasul dar oricum sunt mai bine. We trecut am avut si baietelul internat, cu viroza, febra mare, tuse, varsaturi si am cam luat-o toata familia, fiecare in felul lui
Sa aveti mare grija, pare ca e o epidemie, ceva in genul asta, sunt foarte foarte multi copilasi care fac febra, rosu in gat, sa va feriti chiar daca nu par foarte raciti, copii transmit usor virusi
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita pentru OANA,DRAGAICA,si fetele care mai doreau paturica usor de lucrat,am gasit una usoara si cu explicatii si schema www.straw.com/cpy/patterns/baby-child/merino5-bear-baby-blankt.html" target="_blank">AICI.cu ursuleti,mai ales pt baietei.dar merge pe roz si pt fete. Oana,vezi ca ti-am dat explicatia la paturica mai in spate. 31+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
merciii am salvat tot
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
adrianaBuc spune:
CD, cat ma bucur ca esti bine.
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
onuta_mirela spune:
te rog frumos, daca poti sa-mi spui si mie unde ai facut comanda si cum ai procedat, in caz ca voi nevoita sa procedez la fel. iti multumesc din suflet.
puiutz_mic spune:
Rodyka, FELICITARI PROASPATA MAMICA! SA VA BUCURATI DE MINUNEA DE FETITA TOATA VIATA, SA FIE SANATOASA, SA PAPE BINE SI SA FIE ASCULTATOARE!
Te asteptam cand ai timp sa ne povestesti despre nastere!
Elena 31+ cu un cuminte
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
puiutz_mic spune:
CD, ma bucur ca sunteti bine, sper sa iti treaca si viroza curand! Din cate inteleg curand vei fixa cezariana! Sa ne spui ce data va fi, ca sa te sustinem si noi!
Elena 32+ cu un cuminte
AMR 8 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN