BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor ma ajutati si pe mine, va rog?
Racusoara tu de care salteluta ai luat? Cum e patutul si comoda este multumita de ele?

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nela, inca nu au ajuns patutul si comoda
cica saptamana asta
au zis ca au avut nu stiu ce probleme cu transportatorul

salteluta am luat tot de la ei, de cocos, special pentru patut...patutul nu e standard, e 65*135...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

nela, eu nu pot sa te ajut, pentru ca eu nu am avut banuti pentru saltea scumpa. Eu am luat o salteluta pe care am dat 100 lei, care nu e din cocos sau alte smecherii. Asa ca...

37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Sa-ti traiasca fetita Rodyka, tare frumusica este, seamana cu nepoata mea. sa va bucurati de ea si tu sa te refaci cat mai repede. te asteptam cu povestea nasterii. Apropo, tu imi ziceai ca fetele nu-si asteapta randul si acum tu ce ai facut???????

37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rodykkk bine ai revenit mamicutooo
ce printesa am vazutttsa iti traiasca.asta da tort dulce

Nela nici eu nu stiu ce sa iti spun ca eu dau comanda de patut cu tot cu saltea si nu stiu cum o sa fie pana nu sun acolo sa intreb.

Adriana eu ieri am dat gata unu de 5 kg si azi tot dupa pepene ma uitam la magazin,dar nu am mai luat sa pot dormi la noapte sa nu mai fac iar naveta la baie

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

nela, eu nu pot sa te ajut, pentru ca eu nu am avut banuti pentru saltea scumpa. Eu am luat o salteluta pe care am dat 100 lei, care nu e din cocos sau alte smecherii. Asa ca...

37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici

Pai nici eu nu iau scumpa. Am gasit cu 130 lei de cocos deaia ma agit acuma ca vreau sa fac comanda. Insa sunt de cocos cu burete la mijloc si cocos multistrat.

31 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rodyca, e tare frumoasa fetita ta. Sa creasca mare si sa fie sanatoasa si sa i se indeplineasca toate dorintele!!!!!
Racusor, gata, nu mai poti sta fara Andrei! Ce frumos!! Nu te mai stresa cu luatul in greutate, o sa inceapa si el sa ia in greutate. Se trezeste des noaptea?

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nela, eu am luat salteaua cu patutul din IKEA. Nu stiu din ce e, dar nici nu ma stresez f tare din cauza asta...eu sunt convinsa ca nu am dormit pe saltea de cocos cand m-am nascut

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Nela, eu am luat salteaua cu patutul din IKEA. Nu stiu din ce e, dar nici nu ma stresez f tare din cauza asta...eu sunt convinsa ca nu am dormit pe saltea de cocos cand m-am nascut

AMR 4 saptamani

Nu stii nici macar ce grosime are?

31 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, salteaua mea e de la Mondocarp, de 10 cm grosime, si nu e din cocos, ci din spuma poliuretanica...

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput