BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Florentina ce vesti bune!

Otilia as fi un exemplu bun daca as manca sanatos, si nu dulciuri zilnic. Sunt curioasa daca mai e cineva care da gata o juma de galetusa de inghetata intr-o zi
Kg sa stii ca nu am multe (+12.5 kg).. sunt in grafic ca sa zic asa.

Interesante informatii despre mameloane, multumim!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Bumblebee, Crispro, michelle va dulce dulce. Adevarul e ca sunt fff fericita ca am primit asa vesti. Va multumesc pt urari si va doresc si voua deasemenea tot ce e mai bun. Si la toate mamicile anului 2010...Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DRAGAICA paturicile,sunt foarte frumoase cum le faci,daca asa iti e mai comod,continua asa cu volansul dintr-odata.da-i inainte ca le faci bine!

31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Asa le-a facut, sper sa o termin astazi pe a doua si sa pun pozici desi pe langa ale tale

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Florentina, felicitari pt vesti!!!!!
Gagici, chiar am 80 de kg, deci sunt cat un munte mai micut...si nici nu sunt f inalta, am 1,69...dar nu vreau sa intru in discutii despre kg, eu stiu una si buna...sunteti cateva care nu aveti "dreptul" sa va plangeti de kg...dar, scapam noi de ele, toate, si urmatoarele poze vor fi cu noi slabe si din ce in ce mai slabe!!!!!!!!
Cat despre picioarele mele "sexy", noroc ca in poza nu se vad celulita si gleznele, dar le vin eu de hac dupa nastere cu masaj anticelulitic...Chiar, daca alaptez am voie sa fac masaj anticelulitic?

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Va spunem si noi 'Neata.
Vad ca vorbiti de faimosii H, eu am unu extern da nu ma deranjeaza deloc....pana acum, sper sa ramana asa si sa se retraga dupa nastere.

Michelle ce-mi faci tu cu fasolea batuta, mi-ai dat de lucru azi .

Paula eu am 77, 700kg, cantarita acum dimineata dupa ce a fost la baie , mai stai putin, promit ca in 7 zile ajung si eu la 80kg.

Cat despre celulita eu am nu numai pe picioare ci si peste tot

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Matusa e bine acum, dar au cusut-o o ora si jumatate si dupa aceea au mai chemat-o la alte cusaturi de vreo 3 ori, macelari ce sa mai, stiti ca repartitia medicilor se face in functie de medii, cele mai bune medii sunt pentru locurile in bucuresti, cel putin asa era cand prietenul si prietena mea au terminat medicina, si au luat ambii peste 9 si au putut sa ramana in bucuresti, respectiv in orasul cu facultatea, si ei mi-au facut si clasamentul , spre exemplu era la oradea, nu stiu daca mai este , facultate de medicina, cea mai slaba aparent din tara, si medicii de la facultatea aia ajung sa si profeseze.. trist!
Cu masajul anticelulita si eu sunt profund interesata, am si pe genunchi daca strand cu mana, , oricum eu ma vad frumoasa si asa

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai ce am dormit
Oanna noua ni s-a zis ca vitamina K este doar pt oprirea hemoragiilor.Acum cati medici atatea pareri
Onuta_Mirela toti medicii spun cate un lucru diferit despre BCG.Nici eu nu mai stiu ce sa mai cred.Noi o sa intrebam joi doctorita ce tulpina sa facem comanda si in 3 sapt il avem.De Cantacuzino stim tot de la medici.Nici eu nu mai inteleg nimic.
Carmen ce spui tu acolo e demn de un fil horror.Doamne in sec nostru asa ceva?.Fereasca Sfantul.Hehe,nu esti singura cu parul jalnic.Al meu e asa de lung si in dungi,am noroc de sot ca imi aduce de la firma produse profi pt el caci il pierdeam cu siguranta din cauza sarcinii.Te si relaxare totala la coafor.
Bumble si nici un rezultat hah?Mama taie din el bucati mici si il foloseste drept supozitor.De ex sotul a scapat de o gastrita uracioasa si bacteria care provoaca ulcerul cu produsele alea.Poate nu la toata lumea prieste,mai stii?Te

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 20 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Daca nu am facut vergeturi pana acum, mai sunt riscuri?
Eu ma dau mult cu uleiuri naturale si creme si sper sa nu fac, mai ales ca am observat ca ma incap la fel chiloteii pe care i-am cumparat in ianuarie! Iar la burtica nu am grasime, doar bebe!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARMEN ia sa vezi cum se duce celulita dupa nastere,dupa ceva luni

DRAGAICA le faci frumoase,paturicile,si f repede ! ai sa vezi ca poti face orice vrei !

RACUSOR bravo,mami,asa te vrem !
si eu mergeam la medic cu bebe dupa mine.nu i-am lasat acasa niciodata cu biberon,laptele e la purtator,si cum la tine e pericol ca prinde iar gustul la biberon, mai bine ia-l cu tine si ii dai acolo sa suga.daca ai conditii,bineinteles,dar parca tu mergeai la particular.

31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Florentina ce vesti bune!

Otilia as fi un exemplu bun daca as manca sanatos, si nu dulciuri zilnic. Sunt curioasa daca mai e cineva care da gata o juma de galetusa de inghetata intr-o zi
Kg sa stii ca nu am multe (+12.5 kg).. sunt in grafic ca sa zic asa.

Interesante informatii despre mameloane, multumim!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

da' eu is in stare sa mananc inghetata pana mi se face rau...si a doua zi o i-au de la capat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic
si cu toate astea am glicemia la minim adica 67

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput