BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, am 1.68 inaltime si 78 de kg. Deci, la fel... Si, da, sunt printre noi multe manechine in odisee, care probabil ca au luat 14 kg in sarcina, dar arata de zici ca au luat doar 4.

Michelle, si eu mananc zilnic dulciuri -si crede-ma ca nu ma refer la cate un biscuite sau un fruct mai dulce... Nu, bag inghetata, prajitura, tort, cioco, budinca, napolitane... Cam tot ce prind la mana. Imi plac de numa...

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor e posibil pe buletinul de analize glicemia sa fie trecuta sub alta denumire?
Ma tot uit pe fisa aia si nu o gasesc,iar medicul mi-a dat-o de facut.

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 20 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Daca nu am facut vergeturi pana acum, mai sunt riscuri?
Eu ma dau mult cu uleiuri naturale si creme si sper sa nu fac, mai ales ca am observat ca ma incap la fel chiloteii pe care i-am cumparat in ianuarie! Iar la burtica nu am grasime, doar bebe!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+
nu cred ca mai faci.eu nu am facut,si nici dupa ce s-au retras suncile nu au aparut,stii riscul ala in slabire,dar eu am luat-o lent,in scadere ,nu brusc.

31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu cred ca voi avea la nastere +18 kg, , si sigur 2 din ele sunt din celulita!

Dr cu care am vorbit la maternitate, imi spunea ca nevasta lui a pui doar 6 kg si a avut o nastere extrem de grea a cerut epidurala de la dilatatie 2 din cauza ca nu avea nici un pic de grasime nicaieri, nu ii crescuse decat burta si putin sanii, a facut si vergeturi ca nu avea elesticitate, aparent aceeasi cauza, el recomanda de la + 10 kg la termen daca femeia a avut o greutate normala la preconceptie si + 15 daca a fost sub greutate ca ar fi o cauza de travaliu dureros lipsa kg in plus!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Florentina ce vesti bune!

Otilia as fi un exemplu bun daca as manca sanatos, si nu dulciuri zilnic. Sunt curioasa daca mai e cineva care da gata o juma de galetusa de inghetata intr-o zi
Kg sa stii ca nu am multe (+12.5 kg).. sunt in grafic ca sa zic asa.

Interesante informatii despre mameloane, multumim!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

da' eu is in stare sa mananc inghetata pana mi se face rau...si a doua zi o i-au de la capat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic
si cu toate astea am glicemia la minim adica 67

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ia si mananca,altfel iti scade glicemia si ti se face rau.daca o ai mica,ai libeeer ! adica e chiar nevoie sa bagi dulce.
si eu sunt la fel,mi-e rau si bag ceva dulce,semn de glicemie scazuta,si de obicei o am mica.la noi e necesitate

31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Aelita mersi, sper sa nu fac, acum om vedea, doar ma rog sa am piele elastica si ma dau cu crema cu multa vitamina a, si de saptamana asta mananc morcovi zilnic, pana ajung la greutatea initiala!
Noi am gasit biserica pentru botez, e in oviedo asturias, chiar in centru asa de frumoasa!!!
Pana la urma vom face botezul la primavara, ca sa nu o punem pe Leti sa zboare 3 ore asa de micuta!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mai fetelor ma inebuniti cu dulciurile, eu cu greu pap ceva dulce in rest as manca numai cartofi, supe, orice contine multa ceapa, usturoi si cat mai picant.
Nu inteleg de ce e interzis sa mananci picant cand alaptezi?
Pai la ce fel mananca latinii de aici sau indienii, frate iti sangereaza esofagul si n-au nimic. Eu am mancat picant si foarte picant toata sarcina poate s-au obisnuit deja bebeii si le place

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

RAmo, felicitari pt noua saptamana! Poate totusi bb mai sta putin la caldurica
Programari cezariene, pana acum:
Tanti 23.06, Ochidut 24.06, Mov 28.06.

Alina 33+ cu
gargarita

Alina, multumesc..., si eu sper sa mai stea bebele...dar a cam coborat si da semne ca ar vrea sa iasa...acum vedem cum o fi....sper sa va pot anunta.....

Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Mai fetelor ma inebuniti cu dulciurile, eu cu greu pap ceva dulce in rest as manca numai cartofi, supe, orice contine multa ceapa, usturoi si cat mai picant.
Nu inteleg de ce e interzis sa mananci picant cand alaptezi?
Pai la ce fel mananca latinii de aici sau indienii, frate iti sangereaza esofagul si n-au nimic. Eu am mancat picant si foarte picant toata sarcina poate s-au obisnuit deja bebeii si le place

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Si eu mananc indian,(facut de mine proaspat de la zero) la inceput Leti se misca mult supa ce mancam picant, acum s-a obisnuit nu mai schiteaza decat cate un gest discret cand ii ajunge gustul in sangele ei, un picior 2 si gata, cred ca e deja invatata!
Nu mi-a interzis nimeni , aici se pune paprica si in supa! Eu nu pun decat in mancariri speciale !

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

eu am o nedumerire:
daca sunt in 30 sapt si 2 zile, citesc la odiseea sarcinii la saptamana 30 sau 31?

30+ Fetita cu fundita IULIA (la al 2-lea nume ne mai gandim)

Mergi la inceput