BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Gabitza, multumesc, l-am incercat, alaturi de gelul de la aceeasi firma si sprayul lor...
Carmen, cum adica dilatatie cu ajutorul cutitului?
Alina 33+ cu
gargarita
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Rodyka feicitari pentru delfinasa perfecta!!! Sa fie sanatoasa si mancacioasa . Iar tie recuperare rapida si mult laptic
Mai am si eu putin si intru in prenatal in sfarsit ca ma simt ca o balena esuata.
Multa bafta fetelor care vor naste saptamana asta sper sa fie totul bine si sa vedem cat mai multi delfinasi mancaciosi si sanatosi.
Racusor vad cat de mult te zbati sa poti sa alaptezi si nu pot decat sa te admir. Ma bucur ca insisti in ciuda tuturor dificultatilor. Dormi cand poti cu bebe, ajuta cu productia de laptele daca esti odihnita . Sa nu iti fie jena sa zici nu vizitelor acum. Esti inca la inceput si desi toata lumea vrea sa il vada pe bebe trebuie sa inteleaga ca vizitele obosesc mult
O zi buna in delfinariu
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si34+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
aelita spune:
va pun si PATURICA cu CASA ,i-am luat material pt dos,e nefinisata,trebuie sa cos la masina pe margine si mi-e lene...
OANA,iti dau imediat modelul,e dintr-o revista.se lucreaza f repede.
DRAGAICA paturicile,sunt foarte frumoase cum le faci,daca asa iti e mai comod,continua asa cu volansul dintr-odata.da-i inainte ca le faci bine!
31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee M-am uitat si eu prin poze. Wow, ce sexoase sunteti, frumoase foc Eu la pozitii de incercare pt ca bb sa se intoarca ar fi: -stat in 4 labe cam 30 min pe zi -stat in 4 labe, cu umarul si obrazul lipit de podea (pat) - cel spre care sta cu capul bb. De ex. la mine sta cu fata spre stanga, eu stau pe obrazul si umarul stang. Pozitia asta cam 10 minute, dar ma anchilozeaza f tare. Faza e ca delfinasul meu nu clinteste cand eu stau in pozitiile astea, il cam doare la basca. Otilia, daca s-ar intoarce acum sigur as sti, nu? Ar durea tare? Alina 33+ cu gargarita |
Pe mine m-a durut ca a inceput uterul sa se contracte. Dar cred ca depinde cat de brusc face intoarcerea, de cat spatiu are in burta.
Chiar ma gandeam, sunt la al treilea copil si tot am parte de surprize neasteptate si situatii noi.
PS. M-am trezit de dimineata dupa un vis. Se facea ca nascuse Aurisca, si Elena inaintea ei, si de tine parca citisem ceva si urma Mycya.
Sa nu ma injurati
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
CarmenAlbu spune:
Bumblee, data fiind situatia , nu au reusit sa o dilate cu nimic, au folosit cutitul sa-i faca loc fetitei pe care trebuiau sa o scota, de aia zic , unii medici ne iau drept vaci sau cobai, sau nu au avut rabdare, habar nu am, am scris pentru cele care nasc la stat, sa se intereseze daca trebuie sa cumpere ceva pentru cezariana de urgenta mai ales ca multe spitale nu au cele necesare!
Otilia pe mine nu m-ai visat?
Eu cred ca la jumatea lui iulie nasc!
Aelita ce mult imi plac paturicile tale, ce as vrea si eu!!!! Numai ca am 2 maini stangi, mama mea facea, si foarte frumoase, aveam niste bluzite si hainute de toamna de toata frumusetea cand eram copil!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+
bumblebee spune:
Eu ca maine inchei 34 de saptamani ma vad oricum mai calda. Daca ar fi dupa tati, ar trebui sa nasc fix pe 1 august, i s-a pus lui pata. Eu pana recent traiam cu sentimentul ca strumful va fi grabit, dar am vreo saptamana de cand zic ca o sa trebuiasca sa mut prin casa, poate poate-l determin sa iasa la termen.
Asa ca, pt ca-mi trec prea multe prin cap, il las pe el sa decida, ca eu chiar de ar fi sa nasc prin cezariana, as vrea sa fie ca cald, nu cu programare...
Daca de exemplu as naste pe douazeci si ceva ale lunii iulie, cotizatia mdin ce luna se calculeaza? Ca barbatelul meu spune ca se ia numai de la intai ale lunii Stie cineva concret?
Alina 33+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Carmen, asta este o poveste horror! Ce Doamne iarta-ma?! Tampitii aia au inghitit bisturiurile? Fereasca Bunul Dumnezeu sa nu ajungem pe maini de macelari Cum se simte matusa ta acum? Ii urez in masura posibiltatilor sanatate si recuperare cat mai grabnica!
Eu o sa o intreb pe doctoreasa mea ce anume trebuie cumparat, clar, nu vreau sa ma duc ca un bobocel la spital... dar exista posibilitatea ca multe sa se termine atunci, in momentul zero...
Fetele care va faceti tampoane de vata de acasa, cand le faceti si cate faceti de acasa?
Alina 33+ cu
gargarita
Otiliav spune:
Nu te-am visat Carmen, e de bine
Eu vreau sa ajung in Iulie. M-am trezit pe la miezul noptii panicata ca mi s-a rupt apa si trebuie sa schimb numele fetei din Iulia in Iunia
De cand va citesc pe voi cu stresul celor 34 de saptamani am inceput si eu sa am o grija cu bifatul zilelor, mai ales cand o simt asa agitata.
Racusor, ce vesti ne mai aduci azi de pe frontul bataliei alaptatului exclusiv?
Vad ca Ariana nu a mai intrat. Cred ca si-a revenit foarte greu dupa cezariana. Nici acum nu stim ce s-a intamplat la nastere.
Bumblebee, nu mai pui poze? Ca fac pariu ca a explodat burtica
Stefania, concediu placut. Raman ultima la servici..
Michelle, zau ca esti un exemplu bun de urmat. Esti asa cum e normal sa fie o gravida spre sfarsitul sarcinii. Poate vi se pare aiurea ce spun dar avem nevoie si de cateva kilograme in plus daca vrem sa producem laptic gras. Stiu ca nu-s estetice dar cred ca si datorita lor fetele mele au luat in primele 4 luni minim un kilogram pe luna alaptate exclusiv.
Lala, asteptam vesti
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
bumblebee spune:
Da Otilia, pun si pozici! A explodat burta, si cei din jur se mira ce am crescut in ultimele saptamani, dar mie-mi place, si toata ziua stau si o mangai, vorbesc cu ea, pt unii par a fi chiar nebuna. Sper totusi sa nu cresc numai eu, si mofturila asta din burtica sa puna ceva pe el.
Totusi e ciudat, mi se mai intampla sa uit ca sunt cu balonul in fata si incerc sa ma strecor, evident nu-mi iese, mai deschid usa si ating usor burta, parca uit ca e a mea.
Alina 33+ cu
gargarita