ochelari de soare
Buna ziua, tuturor!
As avea si eu o intrebare: de unde as putea cumpara ochelari de soare pentru copii, care sa fie de calitate, adica nu din astia de 5 lei de la tarabe. Ceva care chiar sa le protejeze ochii, nu doar sa dea iluzia de protectie si sa le faca mai rau.
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
Lali_mete spune:
Buna Tisina!
Ai putea incerca la cabinetele optice,majoritatea au si ochelari de soare.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
ramiris spune:
In farmaciile centrofarm am vazut ochelari polaroid insa nu m-am uitat daca sunt si pentru copii sau nu.
Stiu ca la un moment dat imi recomandase un medic oftalmolog un centru de optica unde comercializau ochelari de soare buni insa din pacate nu mai stiu cum se cheama.
Incearca sa eviti optinova (vezi ca e un subiect la generale unde o sa te lamuresti de ce).
Anka74 spune:
Cei de la Polaroid au ochelari si pt copii, am prins eu in toamna o oferta si am luat 2 perechi - pt mine si pt pitic - si suntem amandoi foarte multumiti. Acum...asteptam toamna, sa isi ia si tati!ca acum nu se indura sa dea banii pe ei!
Tisina spune:
Multumesc de idei si avertisment, fetelor!
Am cautat in Centrofarmul de la Cora si aveau "polaroizi" doar pentru adulti. O sa mai caut. Daca mai aveti idei...
mina spune:
Cauta si prin magazinele de ochelari de vedere (optica medicala). Majoritatea au si pentru copii. Eu am luat ochelari polaroid pt pitic dintr-un astfel de magazin.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Adriana mica spune:
Tisina, noi am luat ochelari Polaroid pt copil din magazinele Mini / Sensi / Optiblu.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
dicirstea spune:
Noi am luat din Miniblu, partea proasta e ca bentita aceea de cauciuc s-a rupt imediat si nu am mai gasit sa cumparam alta.
Mi se pare aberant sa dau 70 lei pe alta pereche, e ca si cum ai spune ca ochelarii in sine nu valoreaza nimic, totul il face bratul.
Ati vazut pe undeva separat de cumparat asa ceva?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Pentru copii mai mari de 3-4 ani gasiti ochelari si la O'neil sau la Adidas.
O'neil din piata Romana.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
mcoca spune:
Incearca la Decathlon. Au ochelari foarte buni pentru toate varstele.
Vicky si Printzesone