Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Crisspy, ma bucur ca e mai bine baiatul! Acum, daca a inceput sa pape, trece..

Dark, welcome! Sper sa va simtiti bine si sa va distrati!

Anna_mama, auch! Ce s-a julit Vladut!

Eu mai dau o fuga cu Filip la dr. sa vedem ce facem cu tusea asta care a revenit in forta...Mi-as inchiria o camera la spital, ca oricum numai pe acolo stam...

A! Si maine o duc pe Ioana la psiholog, sa vedem de ce tot zice ca o doare capul in fiecare zi. Analizele i-au iesit bine. Daca continua asa, trebuie sa-i fac si-un RMN....

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anuc sanatate multa lui Filip...sper sa nu ia si Ioana sa ai si tu un concediu cat de cat chiar daca presupune multa alergatura

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata!
Multa sanatate bolnaviorilor, Razvan, Filip si sa treaca cucuiul repede lui Vladut si bubitele lui Paul! Anna nu te speria, nu ramane semn, nu stiu dc l-ai vazut pe A. cum era cu fata julita, intr-o saptamana a fost ca si nou.

Roxana da, am spalat mochetele:)) dar ieri am avut playdate acasa si sunt covoarele pline din nou de piureuri, biscuiti, etc:)) Aidan e cam mucos, copilasii erau cam bolnaviori, dar merg toti la aceeasi gradinita asa ca oricum impart acolo carcalacii, nu m-am mai facut griji ca ar putea lua A. ceva de la ei, oricum au toti aceleasi simptome, muci garla...

Azi ma duc la doctorul de oase (chiropractor) sa vad ce se intampla cu coloana mea, sunt cam suie:))

Dark, distractie placuta in Romanaia, tar mi-ar placea sa ajungem si noi, dar cred ca de abia la iarna.

Leditia mi-a transmis Sinzi un mesaj, dc poti sa o suni pe mama ei, are ceva pt David.Cum mai sunteti?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Iar e plin de copilasi bolnaviori! Macar de-ar trece toate bolile inainte de vacante...

Noi suntem bine, si eu si Paul......eu tot fara varicela, el tot cu....bubite fara numar, dar e foarte cumintel, se scarpina din cand in cand, mai mult pe cap, dar nu exagerat. Nu i s-a suprainfectat nicio bubita, acum e deja in faza de cruste......se vindeca incet incet.

WE asta am fost la cumparaturi, am fost si la plaja, ca nu a fost soare, dar l-am cremaluit totusi cu crema solara sa nu ramana cu pete pe el.....nu l-am tinut in casa, desi mai era contagios, ca mai avea inca vezicule pe el...am evitat contactul cu copiii, nu l-am dus in parc. Tinutul in casa nu mi se pare o solutie, oricum varicela e contagioasa 3 zile inainte de aparitia bubitelor.... De iesit din casa oricum trebuia sa ies la cumparaturi si zilnic il scot pt mers la bona.... Asta-i viata de mamica singura...trebuie sa-l duc peste tot cu mine, bolnav sau nu:)

I-am cumparat o jucarie absolut geniala, nu stiu daca e voie sa postez linkul, asa ca il postez....http://www.vtech-jouets.com/toutou-suis-moi-partout_569_348.html

E un catel cu telecomanda....il adora, nu se mai satura de jucat cu el.....azi dimineata primul lucru a intrebat de ham-ham! Plus ca si eu ma joc cu el (ne batem pe telecomanda:)

I-am luat si 2 puzzeluri din lemn, ii plac mult, toata ziua lucreaza la ele....

Dark m-am uitat si eu la pensiunea aia din Brasov....sa ne scrii cum e, caci si eu voi ajunge probabil vara asta pe acolo si chiar nu stiam unde sa stam....am vazut ca e un pub la parterul ei.....sa nu fie prea mare galagia!

Pupici si sanatate la bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere,o sun.Mersi.
David dupa per cu scaune moi si vomat,azi a urlat efectiv cand a facut kk si a iesit cu firisoare de sange.Cred ca cineva a uitat sa-i dea kreonu sau nu i-a dat doza corecta,nush..pt ca ieri i-a dat tati si buni de mancare,k io am facut smotru prin casa.
Colac peste pupaza tuseste de ieri productiv..Si uite asa ma duc incet incet spre spitalul de nebuni.
Azi nu a vrut sa stea deloc sa facem exercitii..a urlat,nu a avut chef decat sa faca ce vrea el,l-am lasat in pace,desi eram cu nervii prastie dupa dim minunata si stiind cum tuseste.Plus ca facem aerosolii dim,deci musai si fizio..i-am facut putin,in timp ce el maraia,insa cand a inceput sa urle cu nervi si toate cele l-am lasat,ca nici eu nu mai stiu cum s-o dau..Nici sa-l stresezi,nici sa-i fac urland nu pot,nici sa-l las in plata lui nu pot..
mai incerc azi sa vad daca-mi iese..
Pupam gasca
Sanatate multa celor bolnaviori si distractie placuta celor ce-s in co.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Of Ledi si voi? Sanatate multa lui David sa treaca perioada asta nasoala repede.

Si tie un mare

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ada, sarumana de intrebare, nu . da o las in boii ei.
Miere, ahahaha, pai nu trebuia sa le spalati atunci [. dixstractie placuta la chiropractor.
Crina, misto animalu' . are telecomanda ca la WII
Anuc, saracu Filip, ce sa manance cu herpangina aia nasoala. v-ati hotarat unde veniti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pyc avem si noi catelul acela. tare fain ii, i l-am luat cand avea vreo 9 luni si nu l-a bagat in seama, pe atunci inca aveam pisica si era mult mai atractiva decat catelul cela cantator (imi rasuna melodia aia in cam non stop). Asa....ei si acum cateva saptamani l-am gasit in debara si l-am scos de la naftalina...vai...e super, super incantat, arata urechile, coada, ochii, picioarele, nu stiu al vostru ce limba vorbeste, franceza sau engleza? m-a inebunit catelul asta: this is my tail, this is my right leg, this is my left leg, I am looking for my bone, where is my bonnnneeee???!! (la faza asta ma stric de ras)

Si noi suntem fun puzzels de lemn, si in general jucarii din lemn.

Pyc ma gandesc totusi ca nu e prea safe sa il scoti pe Paul cu varicela in public, chiar fie si numai la cumparaturi, poate intra in contact cu o femeie insarcinata care nu are imunitate...eu una as fi fost foarte suparata dc cineva ar fi procedat asa si m-as fi imbolnavit sau mi s-ar fi imbolnavit copilasul newborn.
Nu conteaza ca a fost contagios 3 zile inainte, atunci nu ai stiut, dar acum stii.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Rox sunt aici, va citesc zilnic dar nu imi vine sa mai scriu....decat sa ma vaiet, am si racit....tusesc....desi am stat numai in casa...., imi vine sa vomit, imi e dor de Vlad desi el e bine la bunici....

FETELOR AM O MARE PROBLEMA SI VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI

Sora mea a aflat si ea de curand ca e insarcinata, azi a fost la gineco (unul tinerel la care am reusit sa gasim loc repede) si a aflat ca bebe are doar 3.8 mm desi dupa data ultimei menstruatii ar trebui sa aibe vreo 7 saptamani, DECI BEBE E PREA MIC!!!!!!!!S-a confruntat cineva cu problema asta???Ea a a vut ultimele 2 menstre fff neregulate....oare nu se poate sa se fi prins bebe mai tarziu si sa fie totul bine?????????Va rog sa imi raspunedeti daca stiti ceva

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Patricia, daca zici ca a avut menstruatiile neregulate, e posibil sa fi ovulat mai tarziu si atunci si sarcina e mai mica. Eu am avut diferenta de o saptamana si ceva la ambele sarcini. Sa mearga peste o sapt la un alt eco sa vada daca fatul creste. Multa sanatate si sarcini usoare.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput