Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Bine ati revenit! FFF frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Cristi, da-i apa cu seringa de nurofen sau o seringa normala cate o gurita. Poate ii place mai mult asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi multa sanatate lui Carol!
e posibil sa aiba reactiile astea de la antibiotic? Ce antibiotic ii dai? Cand i-am dat prima oara antibiotic lui A. a vomat si a avut diaree in continuu 24 de ore.

Alinuk bine ati revenit! de vis pozele.

Crisspy tzumpi e un scump si jumatate:) Lasa ca trece repede saptamana si il vezi iar.

Mie mi-era teama ca aidan ar putea fi gelos dc ar avea o surioara/fratior.
dar ieri s-a jucat asa frumos cu un bebelus de 7 luni...foarte atent, se lua la intrecere de-a busilea cu el, dar il astepta, se uita in urma sa vada dc vine si el, ii dadea jucarii, m-a impresionat mult comportamentul lui atat de atent di gentle.

Patricia, sa treaca repede durerea de maselute!

declar prima noapte dormita cap coada dupa muuulte luni. se vede treaba ca medicamentele alea pt alergie isi fac treaba:)) dau si somnolenta printre altele:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

miere tocmai asta spuneam, ca nu ii dau antibiotic, il am cumparat, dar cum de la otita nu a mai facut febra nu i-am dat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
Mie mi-era teama ca aidan ar putea fi gelos dc ar avea o surioara/fratior.
dar ieri s-a jucat asa frumos cu un bebelus de 7 luni...foarte atent, se lua la intrecere de-a busilea cu el, dar il astepta, se uita in urma sa vada dc vine si el, ii dadea jucarii, m-a impresionat mult comportamentul lui atat de atent di gentle.

declar prima noapte dormita cap coada dupa muuulte luni. se vede treaba ca medicamentele alea pt alergie isi fac treaba:)) dau si somnolenta printre altele:))

prin prisma astor doua fraze sa inteleg ca in curand zici de 2 liniute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI IRINA!
Sa fi sanatoasa si fericita si sa iti aduca Aidan numai bucurii! Esti o persoana si o mamica minunata!

Vorbeati de imitat ... si Nadia imita absolut orice. Cel mai tare ma distreaza cand se sterge la pasarica cu hartie igienica. Peste pantaloni. (o vede pe Ioana cand face pipi ca se sterge)

ledi am vazut pozele, e asa de frumusel ...

L-am vazut si pe Aidan, e tare scump si mami tare frumoasa!

Fug ca am o intalnire care va dura cred pana la 12 noaptea.

Sper sa apuc maine sa vad si celelalte pozici.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Miere la multi ani si sa fiti fericiti si sanatosi! Ce balaceala ati tras voi acolo! Si noi ne-am balacit in ocean weekendul asta, apa foarte calda...Paul a fugit efectiv pe malul marii cam 20 de minute dus si 20 intors....si eu fuga dupa el! Ieri a si legat prima data 2 cuvinte impreuna, caci pana acum le zicea doar separat.....i-am zis sa faca tai-tai la ocean, ca nu mai venim pana weekendul viitor si el de colo "au revoir apa!":)

Naty si Paul se sterge cu hartie la putzica dupa ce face pipi....de fiecare data ma distrez....dupa care zice "bravo" (bavo) si-mi da hartia in mana. Si cand face caca tot la putzi se sterge:)A inceput si bona sa-l puna pe olita, desi era foarte impotriva, caci a zis ca si la ea efectiv se cere la olita si anunta de fiecare data ca face caca si zice ea ca si pipi anunta inainte (desi eu acasa nu am observat ca ar anunta si pipi!).

Noi facem maine vaccinul de 16 luni, aici e Infrarix Hexa si vaccinul de meningita Meningitec....un pic de emotii ca abia am terminat cu varicela, inca mai are cruste pe el.....Abia am gasit Infrarix Hexa, caci nu mai exista de cand cu gripa A...cica laboratorul s-a concentrat prea mult pt vaccinurile pt gripa A si a neglijat restul vaccinurilor pt bebei!!

Am mai vrut sa va zic ca si Franta a interzis saptamana trecuta Bisphenolul A din biberoane si produse de puericultura! Pana acuma erau doar zvonuri, eu i-am luat la Paul biberoane fara bisphenol A de anul trecut (de cand au interzis canadienii folosirea lui).....Si numai eu stiu cate mi-au auzit urechile din cauza asta....ca-s isterica, paranoica, ca daca chiar e toxic, ar fi interzis si in Franta etc etc......ei bine e oficial, e interzis si in Franta!

Asa ca daca bebeii vostri mai folosesc biberoane, incercati sa treceti si voi pe plastic fara Bisphenol......ideal ar fi ca si vesela din plastic sa fie fara Bisphenol A.......

Cam astea-s noutatile de pe la noi:)

Eu ma simt rau de azi noapte, dureri musculare peste tot, frisoane, abia stau pe picioare la serviciu.......plus am o bubitza foarte suspecta pe piept......sa fie varicela? Astept cu interes evolutia bubitzei.....

Pupici!

PS Confirm si eu ca vopselele lavabile si netoxice sunt intr-adevar lavabile 100%......cat de netoxice sunt ramane de vazut:)

Mergi la inceput

Haha, Naty ce m-am distrat cand am citit ce face Nadia!

Roxana, not yet, adica eu as vrea, dar tb sa pacalesc si barbatul, el inca e traumatizat de nasterea lui A. dc poti sa crezi asa ceva..barbatii astia...pt el a fost ceva de groaza si ne-am certat de multe ori pe tema asta, a zis ca dc vreau sa nasc natural el nu vine, doar la c-section programata. Cand ma supara rau ii zic ca vreau sa nasc acasa, hihi..se coloreaza in verde-galbui fata lui cand aude una ca asta!

Plus ca la al doilea copil nu voi putea sta acasa decat maxim 5-6 luni, asta e maximum, maximum (si de fapt de vis pt ca majoritatea se intorc dupa 6 saptamani la scarbici). Probabil ca as sta 3 luni full acasa si dupa as lucra ceva program part time, nu stiu....e f complicat aspectul asta.
Sa duci copli de 3 luni la cresa mi se para nasol rau, ca sa nu ma mai gandesc la costuri, e 1000 de dolari pe luna pt un infant.

Mergi la inceput

Cristi, scuze, cred ca am citit in diagonala.
Multa sanatate, probabil e vreun virus intestinal, voi ati facut vaccinul pt rotavirus?

Si aici sunt scoase demult biberoanele cu Bisphenolul A de pe piata.
La castroane incerc pe cat posibil sa gasesc fara, dar cred ca mi-au mai scapat si din plastic normal, oricum nu le bag la microwave, asta am inteles ca e baiul, temperaturile f inalte.

Gata, ma intorc la scarbici,mi-a venit sefu din vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Irina! Sa te bucuri de viata si de familia ta!

Eu parca sunt intre 2 lumi...am aflat ca sunt insarcinata....si nu-mi doream asta..nu acum...Nu stiu ce sa fac..ambele variante mi se par imposibile...nu cred ca pot creste 3 copii..nu fac fata nici psihic, nici fizic...si nici avort nu vreau....Deja ma urasc ca nu-mi doresc din suflet acest copil...il neindreptatesc...Iar sotul meu imi spune ca e decizia mea..dar el nu e de acord cu avortul...

Ira, acum mi-am adus aminte de tine...maine dimineata sun la Sanador. Acum nu am chef nici sa ma ridic din pat. Scuza-ma

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput