Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

PAULA te mai asteptam cu vesti despre voi.

Ada frumoase foc mandrele ...una mai jucausa ca cealalta.

Cristi sanatate multa lui Carol ...ehe, pai pana la 1 an i-am cocolosit noi mai mult, de acum cam fac ce vor ei si uite si bolile.

Patri un mare, mare pt Vladutz sa treaca durerile de dintisori. Saracutzii prin ce dureri trec ei cu dintii astia ...Noroc de noi ca ii avem pe toti si am scapat destul de usor.

Va las niste pozici cu Tzumpi mic...si-a revenit complet, da' acu sunt eu in butoiul cu melancolie ca imi lipseste .

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata

La noi iar e vremea nasoala...

Miere sa va fie de bine petrecerea si balaceala la piscina. Tare frumosi sunteti.

Crisspy ma bucur ca si-a revenit Razvi. Ce chef de joaca pe el. Tare dragalas e asa ciufulici.

Bebelusi un pupic pt Vladut, sa treaca repede durerile de dinti. Mai face si Karina asa, intr-o noapte s-a linistit cu o cutie de Homeovox, a scos si bagat pastilele vreo 30 min.

Cristi sanatate lui Carol. I-ai dat antibiotic pana la urma? E posibil sa fie o ciuperce intestinala de la antibiotic. Karina a facut o candida intestinala de la Augmentin, cu voma, diaree, un pic de febra, a trecut cu nistatin si multa rabdare.

Multa sanatate tuturor.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu i-am dat antibiotic ca nu a mai facut febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristi, de ce zici ca are enterocolita? ca asta nu e asa, crezi sau nu ca e. simptomele sunt clare si-s cam agresive.
Patricia, i-ai dat niste paracetamol seara? si niste gel prin gingiile alea suparate?

Mergi la inceput

roxana, nu mananca absolut nimic, are scaun mai mult decat moale, e efectiv apa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

roxana, nu mananca absolut nimic, are scaun mai mult decat moale, e efectiv apa.

miroase urat?
trece-l pe regim - orez, supa de morcovi, mucilagiu de orez, gratar de pui, paine prajita, banane. nicio alta fructa cruda sau leguma. si insista cu hidratarea, cu apa. laptele lasa-l deoparte.

Mergi la inceput

da, miroase uraaaat. io i-am dat de regim da nu deschide gura. noroc ca bea apa de orez. un pic.

i-am dat furazolidon, smecta si saruri de rehidratare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

in primul rand

Miere La multi ani!!!
sa fii sanatoasa, mereu optimista si sa te bucuri de puiul tau... si sa ne dai o veste despre urmatorul pui... (daca ti-l doresti)

imi pare rau de rezultatul testelor de auz, cred insa ca vei gasi impreuna cu medicul cea mai buna solutie

in ceea ce priveste lacrimile mamicii care si-a lasat puiul de un an... m-ar fi impresionat si pe mine si mai cred ca o vorba de incurajare i-ar fi prins bine

Anna, Rein super..stiu locurile pe care mi le-ati aratat, piza top am si mancat o data ..yamyyam

fetelor suntem acasa!!!
mi-a fost dor de voi..de casa, de noi acasa

vacanta noastra a fost de vis, asa un sentiment aveam la plecare ...de tristete... a fost ft ft frumos
dar cand am ajuns acasa asa un sentiment de liniste... nicaieri nu-i mai bine ca acasa
si copiii tzopaiau prin casa de bucurie... mai ales Andu care-si redescoperea universul

aici cateva crampeie din vacanta noastra http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157624250301823/

vazut poze cu fetitze faine si copilutzi veseli si jucausi

Bebelushi incearca geluri din alea (orajel, bonajela, etc) si daca's durerile ft mari nurofen (de evitat..dar daca se zbate mititelul de durere...)
Andu in vacanta asta de doua saptamani a avut eruptie de masele...4 masele si inca un incisiv / noroc ca ne-amluat cu joaca si nu prea s-a plans mititelul

SdCris la enterocolita...smecta, regim, ecoflorina sau biotics..si hidratare neaparat

pup si de acum sunt prin zona

fetele de prin tara: brasov, sibiu, constanta, mangalia, iasi, timisoara, craiova..etc

spuneti-mi va rog mult daca stiti ca se petrec in urmatoarele doua sapatamani ceva evenimente mari, in orasele voastre...concerte, spectacole, expozitii

am mare nevoie de astfel de informatii sa vad cum fac pt promovarea campaniei cu sms la 858

va multumesc din suflet!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

da, miroase uraaaat. io i-am dat de regim da nu deschide gura. noroc ca bea apa de orez. un pic.

i-am dat furazolidon, smecta si saruri de rehidratare

lasa furazolidonul ala ca nu e ok deloc la copilasi asa mici. era acum 40 de ani, acum sunt alte lucruri. da-i doar smecta.

Mergi la inceput

ok rox, doar ca nu prea vrea. o gura pe ora cam atat

Mergi la inceput