Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 18
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Tanamera multa bafta la eco astazi! Sa vii cu vesti bune! ![]() Cristina 24+ |
Multumesc
!http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
crina-s spune:
Dragutelor, burticutelor, harnicutelor.....o buna dimineata sa aveti!
Astazi tinem pumnii pentru Tanamera ca are intalnire la nivel inalt, dar si pentru Danaisa care face morfo de trim 2. Dragelor va asteptam cu vestile bune!

25+
crina
cu
ionela.n spune:
Neata burtici
Ce mult ati scris in weekend 
Sper ca toate sunt bune 
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco, Bafta celor care merg azi sa isi vada bebeii si burticutelor care au schimbat semnatura 
Sa aveti o zi frumoasa 
S-a intors Kiti? Am reusit sa imi cumpar rochie de gravidute pt nunta din iulie cand o sa cununam. E super frumoasa ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 23+
Minunea noastra
oramona spune:
Tanamera, bafta la eco azi, te asteptam sa ne faci ziua frumoasa cu vestile bune.
Aniast, sufletel, dar tu pe unde umblii? Esti bine? Ca acum ca ai terminat concediul ar trebui sa stai la povesti cu noi.
Chichi, chiar te rugam sa ne zici si noua daca aflii ceva de Carola si David. Recunosc ca in fiecare zi , inainte de a intra la odiseea noastra arunc un ochi sa vad daca sunt vesti in legatura cu ei.
Si mai pup toate burticile 

mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Azi m-am dat jos din pat ceva mai greu...se juca bebe si nu am vrut sa il deranjez...
Iony, felicitari pentru cele 2 liniute!!!

Bubante, delta este o adevarata minune! Merita vizitata in fiecare vara!
Ana, soacra mea tricoteaza rochite, caciulite, pelerinute de genul celor pe care ni le-ai aratat;bine, nu asa complicate ca model, dar foarte dragute.Chiar am la mine cateva pentru vanzare si inainte le voi fotografia si o sa pun si in album.
Mariuk
24+
pianna spune:
Am vrut sa merg azi la medic si e in caoncediu saptamana asta. Oooofff, parca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare.
21+ cu 
alynta27 spune:
Bubante ce we fain ati avut! Si eu sunt fana peste!
Ana superbe lucrusoarele aratate! Ce bine e de cine se pricepe si-i place! Sunt chiar reusite! Incearca sa i-ei legatura cu mamica in cauza prin PM si poate se "indura" sa-ti tricoteze cateva! Sunt mici si se fac repede!
Chichi multumesc de raspuns! La tot pasul te intalnesti cu "babisme", superstitii ca uneori nu stii ce sa mai crezi...
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Bafta Tanamera