Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA DIMINEATA BURTICI

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna dimineta,burtici!
In primul rand, IONY,felicitari din toata inima pentru cele doua liniute.
Si eu sunt crizata cu kg...Deja ma simt imensa si nu-mi mai vine sa ma uit in oglinda...dar o sa treaca..dupa ce se naste Bia si incep noptile nedormite parca vad ca ajung fotomodel.
Azi incepe ultima saptamana de munca.

Va doresc o zi frumoasa!

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Buna dimineata fete cucuiete!
Ne-am intors in sfarsit din delta. A fost supeeeeeeeerb si am mancat la peste de m-am saturat si eu in sfarsit.
Vreme frumoasa, pe alocuri canicula, dar piscina a facut toti banii. Peisajele superbe ca de obicei iar plimbarile cu barca deosebite. Biliboi a fost cuminte, chiar ma gandeam daca o sa topaie in burtica la valuri. Aiurea... se pare ca-l facem sportiv de performanta .
Inca n-am citit din urma, asa ca va pup si ma duc sa recuperez.
Aaaaaa si am descoperit o pozitie in care sigur incepe sa misune si-l simt bine de tot: statul picior peste picior (se pare ca nu-i place inghesuiala. Si apropo de asta, voi simtiti bebeii cateodata jos, jos, jos de tot de parca ar cauta iesirea ?

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (21+)

Ce ma bucur ca v-ati distrat in delta. E bine sa te relaxezi si sa profiti de zilele aste frumoase.
Si eu il simt cateodata pe bebe jos, dar nu sta foarte mult acolo. Am vazut ca exploreaza toata burtica.Nu cred ca e ceva anormal.

25+

crina cu

Mergi la inceput

Offf da ANA sunt foarte frumoase ,eu am gasit acum ceva timp un site cu hainute tricotate de cumparat dar nu mai stiu cum se numeste aveau niste caciulite superbe

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata burtici!

Bubante ma bucur ca v-ati simtit bine in delta.

Iony tin sa te felicit si aici,iti doresc sarcina usoara si la termen.

Chichiutza in legatura cu kilogramele ai dreptate,e foarte greu sa te abtii.Eu deocamdata m-am ingrasat 2 kg,ieri am implinit 22 de saptamani,dar e frustrant cand ai pofte de te miri ce si nu mananci.Pe de o parte am noroc ca am arsuri la stomac de la mancarea mai putin sanatoasa,dar gustoasa.

Azi am intalnire cu bebelasul meu la 18.20,abia astept.

toate fetele!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Neatza fetele,

Am ramas in urma cu ultmul capitol, pana recuperez lansez o intrebare fetelor care iau no-spa. Farmacista mi-a dat no-spa forte, e ok sau trebuie sa iau din ala "normal"?

21+ cu

Nospa forte adica de 80? Ala normal are 40. Eu luam jumatate de pastila cand mi-a luat sotul din ala forte ca nu gasise normal, dar nu sunt eu experta in medicamente.

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Mersi fetelor ca m-ati lumint cu no-spa-ul.
Iony ma bucur foarte mult pentru tine, iti doresc 40 de saptamani de vis.
Chichi mai stii ceva de carola si bebe David? Nu a mai scris nimic de vreo cateva zile.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fetele... peste o saptamana plec la mare. Pot sa intru in apa sau nu? Ca daca nu pot e drama mare.

Clary buna atitudine, fotomodele ne facem de la noptile nedormite (acu' serios, cica lipsa de somn are de fapt efecte inverse, nu ajuta la slabit, dar nu ma bagati in seama )
Nici eu nu prea ma uit in oglinda, ca sa nu mai vorbim de facut poze.

Va rog, are cineva chef de munca? Imi trimiteti si mie o galeata?

Donna 24+ cu

Mergi la inceput

o sa incep si eu astazi sa fac ceva tricotat . cred ca o sa fac o bentita cel mai simplu

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Tanamera multa bafta la eco astazi! Sa vii cu vesti bune!

Pianna nu mai stiu nimic, dar ma duc astazi sa vad ce si cum daca am vreme. Sper sa fie numai vesti bune de la micutul David!

Cristina 24+

Mergi la inceput